Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dency

Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.09.26. 12:09:00

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

BenedekFeco
és előtte 😊 mellesleg 2-3ezres változások egy 300milliós országban...

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.09.26. 11:50:20

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
<#nemtudom>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

A kamera kiesett a gépből és egy sertéstelepen landolt

ximix
Fácán egy kicsit elizgulta a szabadulást <#hehe>

Mókus exe leállt vagy épp frissítéseket telepít . . .
ximix
Macs: Menjünk ki a parkba mókust kergetni lécci, lécci, lécci
Gazdi: Nem
ximix
Mi a melód ?
ximix
ximix
ximix
Amikor a reggeli kapkodásba véletlen rossz eszközt teszel el a konyhapultról
ximix
Jordan macsek éjszakánként a szomszédoktól lopkodja el a kint hagyott labeliket és egyéb tárgyakat.
A gazdája csinált egy facebook csoportot ahol lefényképezte a tárgyakat, hogy visszatudja adni, később a macsek kapott GPS nyomkövetőt és felszereltek egy kamerát, hogy mindez könnyebb legyen.

BoredPanda link

face link
BenedekFeco

akyyy
😄DDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BenedekFeco

REALista
"Jó de a problémák nélkül minden rendben van az egészségügyben?"😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

xDDDDDD
PLaci
Az amcsi vidéki tahóknak (ismertebb kifejezéssel: redneck -eknek) a járvány előtt sem engedték meg, hogy megfelelő ruházat nélkül vásároljanak. Fel lett fedezve a spanyolviasz.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.09.25. 10:09:56

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
https://youcanknowthings.com/2020/07/22/masked-science-fact-checking-mask-studies/

Simple Conclusion:
This study indicates that surgeons in their study group had a slight drop in blood oxygen saturation after long surgeries, but that this drop is minimal, and does not present a health concern. This study does not provide evidence regarding the effect of masks on blood oxygen saturation, as there were significant confounding variables in the study design.

Magyarul:
Egyszerű következtetés:
Ez a tanulmány azt jelzi, hogy a vizsgálati csoportjuk sebészeinek hosszan tartó műtétek után kismértékben csökkent a vér oxigéntelítettsége, de ez a csökkenés minimális, és nem jelent egészségügyi problémát. Ez a tanulmány nem nyújt bizonyítékot a maszkok vér oxigéntelítettségére gyakorolt hatására vonatkozóan, mivel a tanulmány tervezésében jelentős zavaró változók voltak.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

video alatt jutubon irjak h 3 ora utan jelentkezik a valtozas.
1 perc futkosastol nem lesz sok kulonbseg...

"
Surgeons in the operating room frequently experience physical discomfort, fatigue, and possibly even deteriora- tion of surgical judgment and performance. Although con- siderable information exists about the effects of ambient environment on both mental and physical performance, the final "personal" environment for the surgeon beneath the surgical mask is often very inadequately conditioned
"

szoval meg veszelyes is ha masok elete fugg toled...koszi
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.09.24. 23:04:18
ximix
PLaci

ez a video kamu.. vannak 8 oras maszkos mutosoktol kapott tesztek ,ahol ellenkezojet mertek hivatalos vizsgalatokkal korabban...

Linkelj bizonyítékot.

#372050 <#eljen>

[url=https://www.bbc.co.uk/news/newsbeat-53736087?at_campaign=64&at_custom4=5F6768A8-FD98-11EA-B289-13404D484DA4&at_custom1=&at_custom2=facebook_page&at_custom3=BBC%20News&at_medium=custom7&fbclid=IwAR2FZkiA-fasTGe3kFe3eNmhlzxCN7mtzKLNOKFqvjl0rGTYMfJgb1NVyVs]szoval uk ban mostmar szabad szekszezni...[/url]
BenedekFeco

RelakS
Van Respro Techno maszkom. Soha nem tudtam még úgy beállítani, hogy a szemüveget ne leheljem össze, meg az orrom puha részeit ne lapítsam ki, de mikor már három réteg ruhában tekersz, mert közel a nulla fok, még akkor is kellemes tavaszi hőmérsékletű levegőt lihegsz benne. Érzetre persze.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Nem tudom kinek van meg, de a covid előtt is léteztek edzőmaszkok.
Elvileg van haszna a légzésnehezítésnek ha kontrollált terv szerint használják.
Wiki
kevesebb oxigentet kapsz, legyengul a szervezeted... jobban megbasz a virus.... swedeknel maszk meg korlatozas nelkul kevesebb a halalozasi arany... nem lesz masodik hullam.(most keszulnek 2 hetes enyhebb megszoritasokra lol)..

ez a video kamu.. vannak 8 oras maszkos mutosoktol kapott tesztek ,ahol ellenkezojet mertek hivatalos vizsgalatokkal korabban...
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.09.24. 09:54:24
Metalmilitiakid
Hallod a számsorig azt hittem komolyan gondolod amit írsz, rendesen megijedetem xD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RelakS
Mosott maszkkal én már jártam úgy, hogy amint meg akartam szólalni, nem kaptam levegőt.
Ehhez azért tudni kell, hogy van egy asztmatikus jellegű allergiám, szóval poros helyen, vagy ha hajszárítóval képen fújnak, ugyanúgy nem kapok levegőt <#pardon1>
Szóval ha valakinek ilyen baja van, nyugodtan keressen másik maszkot, amiben lehet, hogy úgy néz ki, mint egy kutya, de abban lehet, hogy semmi gondja sem lesz.

A többit (személyiségi jogok, becsicskít, kényelmetlen stb) meg kenjék a hajukra. Majd ha jön a vastüdő, akkor már késő lesz meggondolni a maszkot.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

vérpocok
"Annyira nem értem, hogy mi ez a nagy haldoklás a maszkok körül."

Csorbulnak a személyiségi jogok... ma rád kényszerítik a maszkot, holnap nem léphetsz ki a lakásból, holnapután elveszik a szavazati jogodat... érted. Mellesleg a koronavírus is jobban tiszteli azokat az embereket, akik nem bújnak el előle gyáván, hanem bátran, maszk nélkül néznek szembe vele. Ezeknél tünetmentesen lezajlik a betegség, míg a gyáva maszkosok meg szívnak heteken át.
Sokkal jobban jársz ha maszk helyett ezt a számsort (10759) felírod a karodra, mert védelmet nyújt a fertőzések ellen és az emésztésre is jó hatással van.
Sőt ez a számsor felerősíti a Hold energiáját, így ha teliholdkor kimész a szabadba a számokkal a karodon az csökkenti a stresszt és javítja a közérzetet is. El kéne már kezdeni végre gondolkodni.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

BaliBoy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ezek nem ugyan azok akik ráírják a pohár vízre hogy "szeretet" és akkor beleszáll a szentlélek rezgése az univerzumból?
SzirmosSzisza
Elvekről van szó náluk, nézz szét itt vagy, ha nem akarok, hogy felmenjen a vérnyomásod inkább ne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Simán elvagyok napi 8 órát maszkban szemüveggel fizikai munkával, kb már észre sem veszem hogy rajtam van. Annyira nem értem, hogy mi ez a nagy haldoklás a maszkok körül. Szerintem teljes 2 hét volt hozzászokni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

És ez kajak kisebb macera mint felvenni fél órára a maszkot? xD
BenedekFeco

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

"emotional"...

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.09.23. 14:33:16
Mike Wazowski!

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Agy Halott
A Pro Stand dragabb 1 dollarral, en a ket konzolt vennem mar akkor. <#buck>
Utoljára szerkesztette: Agy Halott, 2020.09.22. 19:09:28