Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóbarátokban is Zöld Partnak fordították a GreenBay-t😊
Múltkor a History meg Németország Svájcból hozta a Balti-tengeren át a vasárcet😊))
Még ha most a te általad kifizetett adóból veszik is el rá a pénzt akkor sem te tartod el õket, mert ezt anno õk is kifizették.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
te is szerepelni szeretnél? kérj árajánlatot 😊
u dont have to listen anybody else but me
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
http://youtu.be/-pQdjwliLMA ez van helyette 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kb. ugyan ezeket nézem én is mint te 😄
F1 a legjobb ami megy a tvbe meg a sport1,2
Ja meg hát persze rajzfilm kedd comedyn 😄
Néha néha Disco meg NatGeo , bár a discoveryre nem mondok semmit ott néha felér a mûsor egy jó nagy viccel 😄

A Kódot nézegetem, mindig szerettem az ilyen kvíz mûsorokat, Legyen Ön is milliomoson nõttem fel pl...
Barátok közt még amit nézek, de azt is csak azért, hogy hátha történik valami izgi 😄
Comedy Central, Natgeo, Discovery, EuroSport.
Max HBO-k mikor olyan megy valami.
Mást nem nézek.
Ja de, M1 mikor F1 van.
Van rá igény igen, de ha beszûnne az összes, kénytelenek lennének értelmes mûsorokat nézni, és esetleg még mûvelõdni is 😄

Ezek a retkek meg Xfaktorokkal etetik azokat a generációkat, akik majd engem fognak nyugdíjazni ( ha még lesz nyugdíj )
Köszönöm!
Az a szomorú, hogy van aki igényt tart az ilyen celebek neveldés szarságokra.
Egyébként én azon gondolkoztam, hogy ha indítanék egy pártot és kormányt alakíthatnék, elsõ dolgom az RTL és TV2 szenny (szóval majdnem minden) mûsorának beszüntetése lenne, és kötelezném hogy olyan mûsorokat toljanak este mint régen a Delta.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick