Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Master91
Aki még 1x betesz valami videót vagy képet amit 2-3 oldallal hátrébb beraktak, ezek a derék férfiakkal gyûlik meg a baja:
Valaki feltudja venni gifbe, ahogy bemutat? 😄DD

Positive Mental Attitude

hungary27
SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

jazzy
jazzy
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

extra sensory
lol... egy wikipédia harcos

ebbõl is kitûnik hogy kurvára nem értetted meg hogy mirõl beszéltem

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

lehet kicsit off:
Nem mostanában és lehet nem is itt, de láttam egy olyan videót vagy zeneklippet, amiben egy srác naponta fut a tengerparton, egy idõs bácsi pedig látja ezt, így kb harmadnapra õ is elkezd vele "futni", kitesz magának egy célszalagot és fiú engedi neki átszakítani. Nem tudjátok milyen zenében, vagy egyáltalán miben láthattam ezt a jelenetet?

jazzy
jazzy
RatBaG
Hány éves vagy te? 6?

RatBaG
vótmá... pont tõled.

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
take

szerk.: Carlosnak a ....-át 😄

Carlos
e!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
na, senki se akar takelni? nagy a csend 😄

Master91
Nem vettem észre, nem követem rendszeresen a topicot.
Remélem nem ez lesz a legnagyobb gond itt.
Carlos
Ma még nem volt (elégszer)

Þór vígi þessi rúnar

kifli
valóban
Térjünk vissza a humoros képekre.

The Protector
FLAME ON:FIGHT

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sippie
nézd meg mire válaszoltam, és õ mire válaszolt, már írtam hogy nem nagyon lesz nyugdíj 😉
Ez még elméletben sem van így, mert mostani felosztó-kirovó rendszerben, amit az aktív keresõ réteg befizet nyugdíjjárulékként az azonnal ki is fizeti az állam nyugdíjként. Ergo te tartod el a mai nyugdíjasokat.

kifli
"amit én majd nyugdíjként kapok"

de kis naiv vagy. 40 év múlva állami nyugdíj nemsûrûn lesz. (nem azért mert szarszemétkormány pfejj, csupán átalakul nyugati példára a rendszer...)
Sippie
De nemá 😄 hátrafutó, nem azért back mert hátrafele fut 😄
A quarterback meg hátranegyed? <#eplus2>
Sippie
Ez természetesen nem így van, csak elméletben. A valóságban az a pénz amit elvesznek most nyugdíj és egyéb járulékként, 40 év múlva sehol nem lesz az államkasszában (sõt, tulajdonképpen év végén sem 😄 ), azt a 40 év múlva dolgozó emberek fogják kitermelni, amit én majd nyugdíjként kapok.
The Protector
hm.jó tudni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
annak az elkövetõje valószínûleg Heltai Olga volt, õ a másik ilyen aranybogárvirág.
keress rá filmbuzin ha magához tér, human is nagyon szereti emlegetni az elmebajait <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Istenem, de sötét vagy. Idézet a Wikipediából: "A felosztó-kirovó rendszer az éppen aktív dolgozók adó jellegû járulékaiból finanszírozza az éppen nyugdíjas korú lakosság nyugdíját. Bár ez a rendszer mentes a gazdasági kockázatoktól, legalábbis ami a befektetések elértéktelenedését illeti, nem elhanyagolható politikai kiszámíthatatlansága: a majdani nyugdíj összegét politikai döntések határozzák meg"

forrás:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyugd%C3%ADj

Ok az akkori nyugdijasokat tartottak el. A most dolgozoknak a mostani nyugdijasokat kell eltartania es minket a kesobb dolgozok fognak. Semmi kulonbseg nincs, szamszerusiteni meg folosleges, plane ha nem real ertekkel szamolsz.

Ez a rendszer azert fog bedolni kesobb, mert a nyugdijasok aranya mire mi odakerulunk sokkal nagyobb lesz (kb 2x), mint ma. Erre talaltak ki a magan penztarakat, csak az ugye a jokis magyar gyakorlat szerint kisajatitjak allamilag.
Vaxi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Azért az 1500 forintos fizuból levont TB járulék nem fedezi a mostani 70-80e-s nyugdíjakat😊