Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
a kereszt a falon meg a nyakában befigyel 😄 (tudom tudom van egy rossz híretek^^)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Carlos
jó videó, csak gagyi a minõség...

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Nem elérhetõ.
Remélem képet csináltál róla.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bfrenk
Nem szartam be!<#vigyor3><#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mia san Mia

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

eightmiles

The Protector
firefox-al kiírja,hogy szedjek chrome-ot,chrome-al meg nem tölt be.FAIL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HTS s3rg1nh00
+1

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Lesd már meg, hogy about:support / Graphics alatt mit ír, hogy false false az a két cumó, illetve az utolsó az 0/1 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Baszottnagyot nyerítettem rajta!...jaNEM 😄
Norbi1990
Nekem jó tûzrókával.
Krinyo
nekem is csak chrommal megy

tutituti
hát bocsesz :/
nem tudom mi lehet a baj

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Krinyo
láttam ahogy alkottál 😄

whiskeyman
viccelsz? 😄DD
nagyon állat 😄

#grampi ket

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Krinyo
Látom rögtön rákaptak az sg-sek a zenélésre 😄

eightmiles
Firefox, és nem megy.

NagyiBMX
kiégtem 😄D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tutituti
ja hát kérem..
ie v1.0-tól ne várjunk sokat <#zavart1>

Ami meg még egy ilyen dolgot se támogat.(FF alatt is jó volt nekem,meg opera alatt is) az cserélje is le

Szerintem arra akart kilyukadni, hogy nem Chrome-ot használ.
Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
Verzió: 24.0.1312.56 m

nálam nem volt gond

eightmiles
It looks like the browser you're using isn't compatible with Plink.
Try downloading the latest version of Chome then come back and try it out!

tutituti
multiplayer zenecsinálgató

csak 20 percig nyomkodtam úgy hogy fel se tûnt 😊
http://labs.dinahmoe.com/plink/

Dzsini
Nagyon régi szabály/hagyomány a magyar nyelvben, hogy a külföldi uralkodók (és rokonságuk), szentek, pápák, stb. nevét magyarul írjuk (ha létezik magyar megfelelõje). A brit királynõ Erzsébet, a spanyol János Károly, a jelenlegi római pápa pedig Benedek, elõtte János Pál volt.

Ez nem "legújabb", ez évszázados hagyomány.

És pontosan: Catherine Middletonból azzal, hogy megházasodott, Katalin cambridge-i hercegnõ lett, a férje pedig Õ Királyi Fensége, Vilmos Artúr Fülöp Lajos királyi herceg, Cambridge hercege, Strathearn grófja, Carrickfergus bárója (született William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor, bár a családi nevet csak akkor kezdik használni, ha másodgeneráció távolságban lesznek a tróntól - tehát jelenleg Harry herceg férfiági unokáinál). Jó móka a nemesek névhasználata 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

flashpointer
Simán solozta a dungeont!

Emancipate yourself from mental slavement!

Továbbá abból is egyértelmûen látszik, hogy farmolás volt, hogy a hidat úgy is le tudta volna rombolni, hogy a balrog még nem áll rajta, és akkor ugyanúgy megmenekülnek, csak nem kapja meg az XPt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DanielT
"de szvsz baromi megtévesztõ egy gyereknek"

Szerintem a felnõtt lakosság nagyon jelentõs része hiszi azt ma is, hogy az elõbbi példában lévõ Verne Gyula, vagy May Károly ténylegesen magyarok voltak.

Vagy most legújabban Katalin hercegné... mialóF? Catherine az bazzeg, még csak nem is Kaitlyn, ami inkább Katalin.
Lazarus
Kiejtés szerinti leírás tökéletes lenne
így jobb lett volna: Ἀλέξανδρος ὁ Μέγας ejtsd: alexandrosz ho megasz
gondolom volt valami oka, mert a latin neveket nem írták át

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lazarus
Én törin utáltam a magyarított neveket Nagy Sándor, Mária Terézia, stb. Lehet hogy így valakinek könnyebb megjegyezni, de szvsz baromi megtévesztõ egy gyereknek
DanielT
Na ezektõl kiráz a hideg...
Dzsini
Azt más nyelvek csinálják most is, nálunk egy ideig volt divat, aztán elmúlt.

Viszont akkor helyneveket is magyarítottak, volt Lipcse, Istókhalma és Kappanhágó is 😊
Érthetõen nem mind maradt fenn...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Sõt régebben divat volt külföldi írok neveit magyarosítani, mint pl Verne Gyula vagy May Károly😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Errõl szólt a nyelvújító mozgalom, amitõl lett kerékpár, zongora, higany, képviselõ, hölgy, évszak, és még vagy tízezer szavunk. De így lett újabban villanylevél, honlap, kukac (@), hanyattegér, merevlemez... ezekért mit kaptunk? 😊

A franciák történelmi okokból háklisak az angol jövevényszavakra, ami külön vicces azért, mert az angol nyelvben óriási mennyiségû francia eredetû szó van (évszázadokon át az uralkodóosztály nyelve a francia volt - többek között az egész konyhamûvészet szókincse angolul franciából jött).

Pluskast
Bezzeg ha mi csináltunk volna ilyet 😊 Ajaj mit kaptunk volna...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Ha valaki könyvet ír arról, hogy "leg" -és valami, akkor jó esetben a saját tapasztalatait írja le jó esetben. De inkább csak el akarja adni minél több példányban, ahhoz pedig jól jönnek a felsõfokban ragozott melléknevek 😊

Palinko
akkor félre lettem tájékoztatva 😄 múltkor olvastam ilyen nyelvtanulás kihívásról és állítólag ez volt a legnehezebb megtanulni. ha jól tudom a nyelvhack címû könyv szerzõje állt neki, hogy minél több nyelvet megtanuljon minél rövidebb idõ alatt, csak végül már nem követtem mi lett a vége, vagy csak elfelejtettem.
Dzsini
Az attól is függ, hogy milyen alapképzettséggel (értsd: anyanyelvi nyelvcsaláddal) állsz neki - germán nyelv, tehát germán alapokkal nem tragikus a nyelvtan, viszont a szókincsük nagyon más, mert kb. 1000 óta külön laknak. Ezért sincs "legnehezebb" nyelv, mert (a baszkon és talán a koreain kívül) mindegyiknek van valami élõ rokona, ahonnan könnyebb megtanulni 😊

Palinko
nézzük többet a viasat historyt legtöbbrõl ott hallottam 😄
Palinko
meg az egyik legnehezebben megtanulható "élõ" nyelv az övék azt hiszem.
SzirmosSzisza
Nekem is csak 1-2 tétel név miatt <#idiota>

Dzsini
Izlandnak még jobban megy, õk semmilyen idegen szót nem engednek be a nyelvükbe, igaz 300 ezer embernél ez nem olyan nehéz feladat 😊

Palinko
ja aztán csodálkozunk hogy nem terjedt el az eszperantó ha vannak ilyen hülyék. mint a szerbek a cyrill írásukkal, hogy húznák egymás kutya fájára 😄
Dzsini
Modern fizika, sok-sok Nobel-díjassal (ami most hirtelen ránézésre megy):
Schrödinger - kvantummechanika; Pauli - kizárási elv; Heisenberg - bizonytalanság; Dirac - szintén kvantummechanika; Planck - univerzális alapértékek; Curie - radioaktivitás; Lorentz - elektrodinamika; Einstein - 😊; Born - statisztikai atomelmélet; Bohr - atompálya-modell