Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Remélem képet csináltál róla.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mia san Mia
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nem tudom mi lehet a baj
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
nagyon állat 😄
#grampi ket
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ie v1.0-tól ne várjunk sokat <#zavart1>#zavart1>
Ami meg még egy ilyen dolgot se támogat.(FF alatt is jó volt nekem,meg opera alatt is) az cserélje is le

nálam nem volt gond
Try downloading the latest version of Chome then come back and try it out!

csak 20 percig nyomkodtam úgy hogy fel se tûnt 😊
http://labs.dinahmoe.com/plink/
Ez nem "legújabb", ez évszázados hagyomány.
És pontosan: Catherine Middletonból azzal, hogy megházasodott, Katalin cambridge-i hercegnõ lett, a férje pedig Õ Királyi Fensége, Vilmos Artúr Fülöp Lajos királyi herceg, Cambridge hercege, Strathearn grófja, Carrickfergus bárója (született William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor, bár a családi nevet csak akkor kezdik használni, ha másodgeneráció távolságban lesznek a tróntól - tehát jelenleg Harry herceg férfiági unokáinál). Jó móka a nemesek névhasználata 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem a felnõtt lakosság nagyon jelentõs része hiszi azt ma is, hogy az elõbbi példában lévõ Verne Gyula, vagy May Károly ténylegesen magyarok voltak.
Vagy most legújabban Katalin hercegné... mialóF? Catherine az bazzeg, még csak nem is Kaitlyn, ami inkább Katalin.
gondolom volt valami oka, mert a latin neveket nem írták át
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont akkor helyneveket is magyarítottak, volt Lipcse, Istókhalma és Kappanhágó is 😊
Érthetõen nem mind maradt fenn...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A franciák történelmi okokból háklisak az angol jövevényszavakra, ami külön vicces azért, mert az angol nyelvben óriási mennyiségû francia eredetû szó van (évszázadokon át az uralkodóosztály nyelve a francia volt - többek között az egész konyhamûvészet szókincse angolul franciából jött).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Schrödinger - kvantummechanika; Pauli - kizárási elv; Heisenberg - bizonytalanság; Dirac - szintén kvantummechanika; Planck - univerzális alapértékek; Curie - radioaktivitás; Lorentz - elektrodinamika; Einstein - 😊; Born - statisztikai atomelmélet; Bohr - atompálya-modell