Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
baszki, ez kurvajó, a legfaszább interjú amit valaha láttam <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez olyan, mintha azt mondanák, most megnézzük milyen okos vagy, na, ugord át azt az 5 méteres árkot, aztán fekve nyomjál ki 350kg-ot és végül fuss le 100 métert 4sec alatt!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az a bajom egyébként, hogy túl kevés a kérdés, hogy ez rendesen felmérhessen bármit is, nem lehet komolyan venni. Meg úgy egyáltalán intelligenciatesztbe nem rakunk olyan kérdést, mint pl a baseballos, de a július4 is legfeljebb az amerikaiaknak nem egyértelmû.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Persze az ilyen kérdések inkább buták szvsz. mint intelligensek, mert alapvetõen lovaglás a szavakon és szõrszálhasogatás az egész. Nem lájkolom az ilyesmit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
How many minutes would the pills last?
60 minutes, Start with the 1st pill, 30 minutes later take the 2nd pill, then 30 minutes later take the 3rd pill.
ez mekkora baromsag
bár itt már láttam,hogy Mózesre figyelnem kell😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
én sem vagyok teljesen tisztában a játék szabályaival, de szerencsémre pont az out és az inning jelentéseivel voltam tisztában, bár így is rossz választ adtam 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kicsit több idõt szánok rá, nem csak végigkattintom (vagy ennek pont ez a lényege?), akkor valószínûleg Mózes meg az özvegy leesett volna, és egy másik napon a gyógyszeresre is bekattintom a 60-at, szóval egy jobb napomon lehet a 9-et is elértem volna^^
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem jartam messze a valosagtol <#wilting>#wilting>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.