Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A History-n a történelem mára már csak történelem.. 😞
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ui: zene Istenkirály már le is szedtema kocsiba hallgatni😛
Swedish people are albino monkeys
Nyakcsigolyák,kar azon pontja ahol a súly összpontosul illetve a rengeteg rendellenes testtartás és mozdulat kicsinálja/ta õket.
+ kopaszság.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Swedish people are albino monkeys

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk nem olyan jó, mint az "elõzõ"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás