Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valahonnan innen indult, de hogy ki miért rakott újabb ilyen képeket nem tudom, õket kéne megkérdezni..

és bár nem néztem utána, de ahogy említettem, gondolom szinte minden kép témájának lehetne egy külön topikot találni..

egy flém sem örök életû, nem hiszem hogy ez volt itt a legborzasztóbb téma.. szerintem kibírható és azt gondolom tovább rágtuk ezt a csontot már így is mint kéne

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

a.carkey
Ez az sg. Nem most regisztráltam, évek óta ilyen. Vagy elfogadjuk, vagy nem. Sok szar kerül a topikba, topikokba, de azért, mert valaki valaha flémelt egyet és beírt valami baromságot, ha a téma érdekel, leszarom.

Megj. mindenhol ez megy, max. van egy olyan gomb, hogy szûrõ. Rákatt, és máris nem látod a hozzászóló hozzászólását.

A medve nem játék.

kifli
Azzal nekem sincs bajom, hogyha valaki olyat tesz be, amit én nem találok viccesnek, átlapozom, ha és amennyiben az a témához tartozik, mert ugye ízlések és pofonok. De amire van külön topik, ami ráadásul nincs a feledés homályába vezsve, akkor miért nem lehet az használni. Oda úgy megy az ember, hogy ilyen képeket fog nézegetni.

De mégegyszer mondom, témához nem tartozó dolgokat nem ide kell berakni, a többi csak duma/mellébeszélés. Még talán-talán el is férne, ha egy olyan topikról beszélünk, ahova már rég ugyanaz a pár ember járkál csak, és alig él a téma.

Tényleg nem értem, hogy miért nem pc humorba mentek ezek a képek? Valami értelmes magyarázatot szeretnék rá kapni, azon kívül, hogyna nem tetszik lapozzam tovább, hisz te is így teszel, ha neked nem tetszik valami.
BenedekFeco
+1

Dzsini
(protip: klikkelj rá a "válasz..." feliratra a hozzászólás végén)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is naponta nézem ezt a topikot, be van rakva bal oldalt a kedvencek közé, mégis át tudok lépni a számomra érdektelen témákon, és bár rendszeresen van olyan flém ami nem érdekel, mégsem gondoltam hogy többé nem jövök be ide

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BenedekFeco
Retro-gém Flame, fuck yeah!

modellmaker
Persze, hogy visszatekertem ahhoz a képhez... <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

a.carkey
Jó az a csaj a panelos képen bal oldalt a negyediken.

A medve nem játék.

Daell Drow
Jo kis talicska, tolnam.
Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

kifli

Tegyük fel elõfizetsz egy horgászújságra, ha épp nincs nagyon aktuális pecás hír a télen, akkor sem néznéd jószemmel, ha mondjuk elkezdenének a nemi betegségekrõl cikkezni. Lemondanád az elõfizetést.
A téma lehet érdekli azt aki a cikket írja, me mondjuk egy 4-5 embert még rajta kívül, de akkor is nonszensz.
Ide átvetítve az elõfizetés az a kis csillag ott felül, amivel feliratkozol egy topikra, mert a topik témája érdekel. És akkor lehet mellébeszélni, hogy jó kit zavar...

Ajánlom a pc humor topikot, ott szokott ez menni, oda el is fér, kapcsolódik is a témához.
adok hozzá linket is TESSÉK
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

a.carkey
Én c64et linkeltem, én c64et! bibibí 😄

A medve nem játék.

norbre
a humoros elég relatív és tág kategória.. engem pl megmosolyogtattak ezek a régi játékos képek és ezt nem kontrázás miatt írom.. ahogy láttam többen haraptak a témára mint akik ellene felszólaltak.. annyi baromság van itt a hülye nyan macskáktól a betmenen keresztül mindenig, és mind lecseng aránylag rövid idõ alatt..

kifli
de mindegy lenne, csak, mivel ha látom hogy új hsz van a topikban gondolom bejövök mosolygok egy jót.

Amúgy ha elolvasod a bannerben foglalt szabályokat, akkor láthatod, hogy végülis moderátor dönti el. Elvileg Hangman576 is kapja a bant a batman miatt, legalábbis, ha ragaszkodunk a bannerban írtakhoz.

Ennyi erõvel bármelyik topikban lehetne bármirõl beszélni, ha a téma épp kicsit ellaposodott. (Úgyhallottam gta v topikba régóta nincs új hír, mennyünk oda a vonatokról beszélgetni, hisz kit zavar nem?)
norbre
gondolom azért került bele, mert az hogy mi a humoros, elég relatív.. a moderátor döntené el hogy mi legyen humoros és a többi menjen a kukába?
amúgy van hogy napokig nincs semmi értelmes, így humoros kép meg videó sem.. addig nem tök mindegy hogy mi folyik itt? nekem nagyjából igen..

Ams
Ja, elég META.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Jim Morrison
ezek jobban megnevettetnek, mint a viccesnek szánt képek nagy része :>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
"Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj."

A minden alól felmentõ indok <#idiota>

(Egyébként ez a mondat csak szerintem van kicsit nagy kontrasztban a bannerben lévõ többi szöveghez képest? Kellene egy olyan kiegészítés hozzá, hogy: "Ha nem tetszik, ne gyere be kivéve ha moderátor vagy, mert akkor ami nem tetszik tiltsd, de ne nyafogj." )
cement
nagyon ügyes srácok vagytok

respect to the man in the ice cream van

kifli

ressy14
egyébbe:

😊

Dum spiro, spero.

Solid Snake
Jöhet<#buck>
Ulvar
Az meg a házigazda dolga rendezni normális esetben.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Ja hát ezt a részt kilehetne kapni mert kurva felesleges 😊. Ilyen alapon Cicciolina poresz képeit is berakhatnám mert egyéb kép...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

norbre
engem amúgy személy szerint sokkal jobban zavarnak ezek a fölösleges viták hogy ki mit és miért ne tegyen vagy ki mit és miért ír rosszul, mint egy-egy "offtopik" flém

norbre
továbbra is tudom ajánlani: "..(és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj."

kifli
persze, akkor mehetne minden fórumrészben az off, majd lecseng. Nem nagy gond átlapozni, de látom hogy jön új üzenet, én hülye gondolom bejövök, és majd látok valami humoros képet, és ez fogad...

Pelleri annó el lett kergetve mert aranyos csajokról rakott be képeket. Az inkább kapcsolódott ide...
norbre
ja. .és ahogy mondtam, minden képnek lehetne topikot találni, ergo ez felesleges?

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

cement
találtam három topicot is ahova ezek beillenek.
hajrá a cset
retro játékok
ismerd fel a képrõl a játékot
illetve szabadon nyithattok újat. thx

norbre
pont ezért fér bele minden 😊 ennyi erõvel minden képet más topikba kéne szétrakni..
amúgy komolyan ennyire nagy probléma megvárni míg lecseng egy-egy ilyen "flame" és átlapozni ha neked épp nem jön be? mindig van idõnként hasonló és mindig elmúlik, de mindig van akinek nem tetszik..

kifli
ha pedig fentebb nézel, általános fórumrészbe vagyunk, nem pc részleg 😊
jazzy
én meg inkább a játékos képeket nézem mint a takarodjatok innen másik topicba hozzászólásokat
norbre
"Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet"

kifli
nem estünk el semmitõl, de nem ezért járnak ide az emberek (énse), pc humorba még befér, de oda sem annyira, mert nem humoros. Van topik ami erre van...
norbre
szerintem ez pont az a topik ahol amúgy bármilyen témát általában megbeszélnek az emberek, másfelõl meg nem hiszem hogy túl sok aranyos és humoros képtõl estünk volna el a játékképek miatt..

cement
igaza van. ezek a képek abszolút eltérnek a topictól. van rá megfelelõ topic, ha meg nincs, csináljatok

benőmenő
Mostanában pont aktuális 😊
Sippie
mer kivagyte?
zsakosfrodo2
Nekem ezzel indult a hardcore PC gaming. 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Húzzatok át az ismerd fel a képrõl a játékot topicba nosztalgiázni baszki.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jazzy
Jaj imádtam, de fõleg a 3-at 😄
még a Szomszédokat is full hd 3D-ben / 4D - takibá' szag stb. / fogod látni 😛 nem úgy mint a hõskorban MI 😄