Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez meg a Slayer, csak nem az eredeti ének 😊
Ha mégsem ezekre gondoltál, ezen a 2 youtube csatornán szerintem megtalálod.
http://facebook.com/musicleander
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(én fiddle.se-t szoktam figyelni,ott is akad pár jó de gondolom ti már ismeritek)
V has come to!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
u dont have to listen anybody else but me
Szigorúan saját véleményem az, hogy némi offtopic mindenhol elfér, ha nem zavarja a törzsközönséget, de túlzásokba ne essen senki, ha teljesen más a téma, akkor annak megfelelõen új / másik topic. Fõleg egy ilyen, népszerûbb téma esetén, ahol nyilván a törzsközönség fogalma sem egy szûk kört jelent.
Ha valakinek ezzel kapcsolatosan gondja van, a modi topicban lehet jelezni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Semmi féle tûzoltásról nincs szó, csak gondoltam szólok, hogy van külön topik direkt erre, ott találtok jobban megértõ közönségre is, illetve nem lesz belõle flame. (Az elsõ hsz-em ezzel kapcsolatban vélemény mondás volt, valaki másnak a hsz-ére akivel egyetértettem, mert hasonlóan vélekedett a témáról)
De száz szónak is egy a vége, amire van topik, azt ott kell megbeszélni. Pont. Ez a lényege a topikoknak. (Ahogy magyarra fordítva is jelzi), egy adott témáról szól.
Van hogy pl általános pc-s segítség kérõ topikból is csak elirányítják az embert a megfelelõ topikba. Énsem rossz indulatból mondtam, csak nem passzol ide a dolog. Más topikban, pedig napokig lehet errõl a témáról beszélgetni, anélkül, hogy bárkit is zavarna a téma.
Úgyérzem mindketten leírtuk amit szerettünk volna, és lezárhatjuk a témát, valóban sokáig rágtuk már azt a csontot...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én nem gondolom hogy ha néha megfordul itt valami ami nem pusztán "egyéb humor", már tüzet kell oltani
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Akik dolanos képregényeket akarnak posztolni/nézegetni azok nem ide jönnek, akik pc humort akarnak, azok a pc humor topikot célozzák meg stb...