Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nothing to do here 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
majd amikor éjszaka felkeres megnõve és rothadva, akkor hadonássz a légycsapóval <#nyes>#nyes>
(lehet sok horrort nézek)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
évente egyet mindig találok.
Per Aspera Ad Inferi.
Emancipate yourself from mental slavement!
ropogott amikor adtam neki a légycsapóval!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Positive Mental Attitude
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Positive Mental Attitude

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
....de közbe kidobtak innen mert reklámoztam...😞, majd visszajövök amikor betudom tartani a szabályokat

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/

ugyan kérlek😄
bocs a vízjelért de ezen felhorkantam a röhögéstõl😄