Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://gaborszantai.co.uk/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
najó ez szar volt
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ez telibetalált 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csaj válaszán én elõször röhögtem. Másodszor is. Aztán megláttam a kommenteket, hogy mekkora bunkó... hát jó, legyen. Bár én szerintem ez kurvára nem az a csaj, akivel a srác összemosolygott, szerintem csak poénra akarta venni, nálam betalált ez is.
A harmadik srác is lehetne akár vicces is, ha nem lenne ennyire gyenge a "visszavágása". Nincs baj azzal az orral... a csávóval viszont van.
Na mindegy, ez is csak egy vélemény. Ami ugye olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van sajátja, de senki sem kíváncsi a másikéra.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict