Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Így van, manapság nem az a hülye, aki nem tudta a választ és égette magát, hanem aki kihagyta a 20k pénzet, amit kaphatott volna ezért!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Broafka
pénzért képes lennél leégetni magadat egy ország elõtt?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SzirmosSzisza
Azért szerintem õk is érezték, hogy nem ezek a pontos válaszok, de a pénz miatt bevállalták. Hozzám ha odajönnének én se tudnék sokkal többet, de adnának 10-20k-t (sõt, ha pont olyan hetem van akár 5-öt) és simán bevállalnám.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
de ott tudod, hogy mire vállalkozol. És ott kvázi csak saját magadat kellett adnod, és ugyanazt csinálnod, mint minden nap. De erre ki vállalkozik? "hali, kérdéseket fogunk feltenni, nagyon egyszerûeket, és megnézzük, hogy tényleg annyira ostobák vagytok, hogy nem tudtok rá válaszolni" meg ezeknek az embereknek nincs önértékelésük sem? nah mind1, nagyon eltértünk már, hagyjuk az offot

Dzsini
A jövõben mindenki híres lesz 15 percre. (Andy Warhol) - õk elhasználták ezt a 15 percet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pénzt kaptak érte, hogy leégessék magukat, pont mint a valóvilág... 😄
Broafka
ezt viszont nehezen hiszem el, mert egy ilyenért lazán be lehetne perelni az egész csatornát személyi jogok sértésével. Viszont az a "mentségük", hogy ezek idióták, és valószínûleg tényleg azok, mert jelentkezik, és elé dugnak egy 60 oldalas szerzõdést, ahol az apróbetûs részekben valószínûleg ez le is van írva, amit õk valszeg nem olvasnak el, és így aláírva teljesen bevédi magát a csatorna. Viszont ez szerintem roppant gerinctelen és aljas dolog

neeeem, az játékosok nem tudták, hogy mi a játék célja, õk arra jelentkeztek, hogy kérdésekre válaszolnak, azt sem tudják meg, hogy jó-e a válasz, vagy nem, õk megkapják a pénzüket és kész, azt hitték, hogy ez lesz a játék, nem tudták, hogy arra kell majd tippelni, másoknak, hogy õk tudtak-e válaszolni
Broafka
ezek után már amúgy kezdem elhinni. De miért mondaná azt, hogy ez megrendezett, akkor csökkenne a nézettsége, így meg szórakoznak rajta az emberek, hogy milyen idióták vagyunk. Egyébként ezt szerintem szörnyen megalázó (az meg idióta, aki erre jelentkezik). Vajon mennyi pénzt kaphatnak, hogy egy ország elõtt megalázzák magukat. Vagy ezek azt hiszik, hogy mindenki ilyen hülye és õ csak az átlag?

Bobber
szerintem a 99+ba is mehet😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Múltkor volt a rádióban Áron és direkt megkérdezték tõle, hogy ugye ez megrendezett? Az volt a válasz, hogy nem, ez tényleg így zajlik...
Broafka
ez szerintem eltévedt (nem a 12+-ba akartad tenni?)

Broafka
mondjuk az ilyeneknél továbbra is állítom, hogy elég zavaró és ijesztõ ha hirtelen az utcán a képedbe másznak egy kamerával. Viszont sok mindenre nem mentség. Ilyenkor azért elgondolkozom azon, hogy vajon a Viasat új "röhögjünk az idiótákon" vetélkedõje tényleg idiótákat vonultat fel. Mert ott vannak olyan kérdések, amire nem hiszem el hogy nem tudja az ember a választ (pl, hogy mi a Vegeta?) mert már az élete folyamán biztos hogy találkozott vele, de miután a srác nem tudta megmondani halál biztosan, hogy melyikük a képeken Kossuth Lajos... akkor tényleg elgondolkozik az ember, hogy itt valami kurva nagy gáz van

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pluskast
Ez sem nem humoros, sem nem vicces. Ettõl inkább sírhatnékom támad...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
A Kraz az olyan...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

😄 😄

Agy Halott
Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Boconadi

http://gaborszantai.co.uk/

tommygear
Broafka
nem vagyok az ilyenek híve, de ez ötletes

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

flashpointer
jó azért annyira nem jók hogy spamolni kéne

Emancipate yourself from mental slavement!

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

7131nr
panorámafotó fail😄
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

nearo
quack quack quackin on heavens door
najó ez szar volt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BenedekFeco

BenedekFeco

menjmárafenébe

BenedekFeco

BenedekFeco
Eközben Brazíliában... <#wilting>

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

oneal1
😄DDD

!Forza Ferrari!

nearo
Nekem a cickány jutott eszembe... (bár az talán nem szemétlakó :S)

Ez telibetalált 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw szerintem mindhárom gáz... ha én minden csaj után aki visszamosolyog rám, kitennék egy ilyen képet fb-re, már kb a fél ország ismerné az arcom... jó persze hõsszerelmes meg minden, de mondjuk csak bkv-n naponta 6szor esek "szerelembe". És akkor mávot meg egyetemet még nem is számoltam (kb 90%-uk észre se vesz, a maradék 10bõl is egy ha visszamosolyog már sokat mondok 😄). Persze lehet csak én vagyok kanos, hogy minden értelmesebben kinézõ csajba bedugnám a...

A csaj válaszán én elõször röhögtem. Másodszor is. Aztán megláttam a kommenteket, hogy mekkora bunkó... hát jó, legyen. Bár én szerintem ez kurvára nem az a csaj, akivel a srác összemosolygott, szerintem csak poénra akarta venni, nálam betalált ez is.

A harmadik srác is lehetne akár vicces is, ha nem lenne ennyire gyenge a "visszavágása". Nincs baj azzal az orral... a csávóval viszont van.

Na mindegy, ez is csak egy vélemény. Ami ugye olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van sajátja, de senki sem kíváncsi a másikéra.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lazarus
Ez utolsónak jó is lesz
tutituti
mivel elszabtam ezért itt egy másik:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
megindult a mémáradat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://25.media.tumblr.com/4c62aa3deaff7f3b320c0e4dd98081be/tumblr_mmhq38t8kc1qdb6eso1_250.jpg

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco