Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Amikor hajnali kettõkor, amikor már a szemed meg agyad is kifolyik még ránézel indexre, és azt olvasod, hogy a cirkuszban a medve megette a majmot, felnevetsz.
dave9004
ebben mi humoros-aranyos?
a.carkey

A medve nem játék.

Versace26
Tényleg,de melyik résébe volt amikor ráza a fejét,és nyomták a zongorát? Nagyon vicces jelenet,barátnömmel azon röhögünk,ha rá gondolunk😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

ikim
Azt mondja hogy "fent a bukkit szerverén"
😉

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

Shrek? :-)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bachstein
Második alkalommal mit mond? Nem értem.
tutituti
Utálom Herby-t de nagyon.

ez viszont jó lett.röhögtem rajta rendesen 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Versace26
Nem tudjátok mibe voltak a vak zongorázó egerek? 😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

tommygear
Titan
Zseniális! 😄
"Melyik az én tányérom?..."

ikim
Akkor nézzük 😄😄😄😄😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ikim
2.0 😄

Pluskast
Kurva nagy 😄DDDDDDDDD

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

7131nr
folyik a könnyem😄
ikim

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ja, arab országoknál kiválóan bevált ez a stratégia 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
A nemzeteket nem összehozni kell, hanem fegyvert adni a kezükbe és rendezzék le gyorsba... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Broafka
jó hát voltak baromságok 😄 de volt ott azért egy kettõ jópofa is (az ilyen gusztustalanságokat én sem értettem minek kellenek. De az üss le a kocsival zászlókat két kerékkel... 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez egész jó volt. Nekem még a zenéje is tetszett 😊 mondjuk Magyarországon elég rövid ideig ment csak sajnos. Mont a DQ csatorna adja a franciát, magyarul rászinkronizálva.

Ellenben a Játék határok nélkül... ez a játék az évezred ötlete volt az olimpia óta. Mert ez játék volt és összehozta a nemzeteket!

Sir Quno Jedi
Milyen pókot megfognimerni? Konkrétan vegyél egy ládából a pofádba minél több ÉLÕ csótányt és csókold át a kedvesed szájába, aki utána ezt egy másik ládába köpi. Jó játék? Na mer voltak durvábbak is... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Abból még a TV5-ön a franciát néztem, Fort Boyard néven - ez az erõd neve is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Broafka
azért kicsit más, hogy megmersz e fogni egy pókot vagy hogy totál idiótának állítod be magad

Sir Quno Jedi
Van aki pl. folyamatosan plasztikai mûtétekre jár és függõ, bármit megtesz, hogy átalakítsák, de van aki nem akar kilógni a társaságból, aminek tagja és ehhez pénzre van szüksége, számára ez ugyanúgy létszükséglet, hogy szolizhasson, fittness terembe járhasson, plázákban iszonyat divatszarokat vásárolhasson és pózolhasson, mellettnagyobbíthasson, sportkocsikban riherongy senkiháziak mellett feszíthessen, a bícsen 20k-s koktélt szopogathasson stb.-stb.

Van aki Dubai-ba is hajlandó ezért elmenni, hogy vadidegen arabokkal csoportosan segbedugassa magát, ha utána itthon eljátszhatja a celeb hercegnõt. Az ár borsos, de a lehetõség páratlan. 😄

Broafka
az az Erõd volt, az jó játék volt, mert az ügyességi és erõnléti feladatok voltak

SzirmosSzisza
Abban voltak valami Kolosszeumhoz hassonlító cuccban a tenger közepén ?😄

Zsoltika 007
El adom a vesémet az új iphone-ért? Mint kínában? 😄 Dzsini kiütött!!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

SzirmosSzisza
Bezony, ismerek olyat aki WoW elõfizetésért "adta el" a testét 😄

Sir Quno Jedi
Volt ez a Rettegés Foka játék/mûsor. Ott is hihetetlen dolgokat bevállaltak ifjú párok is rongyos pár milkáért. Az ember csak borzadt, DE õk nagyon komolyan vették a kihívást és mindent beleadtak, hogy isten és ember elõtt is végképp levetkõzzék emberi mivoltukat, ezáltal megnyerve a hõn áhított díjat. A mûsorvezetõ a Lilu, vagy ki, az is szerencsétlen néha csak épp hogy nem hányt a kamera elõtt (gondolom kivágták).

Horrorfilmekben 76+ karikával sem mernek néha olyan durva dolgokat bepakolni, amit ezek élõben, zokszó nélkül megcsináltak önként és dalolva. Kemény azé.

Ki tudja mi állt a háttérben ezeknél, avagy mi nem...

Dzsini
Pszichológiai (érzelmi) függés és fiziológiai (testi) függés között nincs olyan nagy különbség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
nem csak pia- és drogfüggõk léteznek a világon

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Broafka
hát elég szomorú ez sajnos. A drogos meg piás az inkább függõ, az még "megérthetõ" de a többi... de értem amit mondasz amúgy

7131nr
Isten, áldd meg a magyart, itt az idõ, most vagy soha! (remélem így megfelel)
Sir Quno Jedi
Mindenkinek más fontos. A drogosnak még egy ampulla, vagy uncia, a plázacicának egy új cipõ, a metroszexuálisnak egy szõrtelenítés a szalonban, az alkesznek egy feles, a kiéhezettnek egy numera és így tovább. ÉS mindenki mást hajlandó bevállalni ezen szükségletek kielégítésének az érdekében.

Nyilván minél alacsonyabb valakinek az önbecsülése és minél sötétebb amúgy (afféle IQ lite prosti), annál gyorsabban és könnyebben vehetõ rá BÁRMIRE. Ez egyfajta mérõszám is egyben... 😄DD Valóvilágtényezõ, vagy ilyesmi.

SzirmosSzisza
Reméljük nem kerülsz nyelvtannal kapcsolatos kvízre a közeljövõben <#nezze>

Meg amiért a Dévényi Tibibácsi a vízdíjamon akar spórolni... 😄
Broafka
ennek megvan a biológiai vonzata. Az altruista magatartás, a közeli rokonok életesélyeinek fenntartásához a saját életesélyeink rontásával cselekszünk. De ha azért kell a pénz, hogy egy újabb magassarkút vagy egy újabb Xboxot vegyen, akkor ott valami súlyos önértékelési gondok vannak, és a Darwini szelekció értelmében rég ki kellett volna halnia

7131nr
én meg azt mondom,isten áld meg a magyart,itt az idõ most vagy soha!
Sir Quno Jedi
Egen. Nálam egyelõre murva magas az ár, mert nem szorulok rá és meglehetõsen büszkének neveltek és csökönyös, makacs, öntörvényû és cinikus ember vagyok eleve. DE nyilván van az az ár. 😄 Ha meg van az az ár, akkor (bármilyen szomorú is de) én is kurva vagyok, már csak az összegrõl kell alkudoznunk...

Evvan. Aki ellenkezõjét állítja, az nem õszinte még magával senem.

Dzsini
Prokopp Dóra mondta még sok éve, hogy "van az a pénz, amiért az én hajam is korpásodik".

Broafka
amúgy én ezt sose tudtam megérteni. Én szoktam nézni TV-t, ismeretterjesztõk leginkább, de igen, bevallom, néha megnézek egy Barátok Köztöt is, mert néha szórakoztat, és nem kiröhögés szinten.
Hát nem tudom, nekünk csak 1 ember leszel az utcáról, de a személyes ismerõseidnek, a családodnak (akik facepalmoznak a TV elõtt), iskola, munkahely, aztán jönnek az "én ismerem aki ismeri, aki ismeri azt az embert"

Sir Quno Jedi
Mindenki képes lenne rá, bizonyos körülmények között. Nyilván még én is, ha eleget fizetnek és/vagy olyan helyzetbe kerülök, hogy annyira kell a pénz (pl. a gyerek életmentõ mûtétjére, mer holnapután meghal ha nem), hogy a másik gyors megoldás az lenne, hogy bûnözésbe kezdek és utána becsülettel leülöm a 130 évemet a szigorítottban, csak meglegyen a píz.

SzirmosSzisza
Ország? Akárhányszor elõkerül a TV fogalma kb minden fórumon mindenki azzal janizik, hogy 1 éve nem nézett TV-t, arról nem is beszélve, hogy a TV-ben nem én lennék, hanem 1 véletlen ember az utcáról 😄

szerk.: amúgy egyszer sikerült már ingyen is, muszáj volt menni valami városi vetélkedõre ami volt a TV-ben és ott is sikerült kabarézni