Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
mondjuk az lehet, hogy tényleg más, mert az lehet, hogy egy olyan technika amivel többet lehet kiemelni, és nem is roppan szét a gerince tõle. De itt egy másik emberrel küzdesz, és a rugózással nem igazán érzem, hogy erõegyenlõség lenne

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Attila8805
Pont ezen ment a vita a testépítés fórumban 😄
Ugye az erõemelõk homorítanak versenyen is az egyik srácnak a haverja csinált egy videót ahol 35-öt belenyomott a 100kg-ba homorítva és megkérdeztem hogy ok és mennyit csinál homorítás nélkül?
Erre belázadt hogy hát õ erõemelõ és ez versenytechnika szóval nem csalás meg valami Mészivel példálózott nekem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Broafka
mondjuk a folyamatos húzásnál egy rugózás eléggé ki tudja billenteni az embert. Szerintem csalás, de ha engedélyezett, akkor jó tudni, legközelebb majd én is csinálom 😛

Broafka
nem hirtelen ijesztegetõs, csak kicsit hangos, deee... 😄
istenem, a mûvészet, 'szip' :_)

Attila8805
Olyat csak iskolában nem szabad 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
néha itt-ott láttam ilyen versenyeket, csak férfiakkal és ott is teljes testtel mentek bele, nem csak a kéz...szóval gondolom lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
az igen, ez a fej meg hang már válóok! (egyébként nem úgy van, hogy tilos rugózni?)

N o N a m e
uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DaemoonHunter
Az üvöltõ kecske elbújhat mögötte.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

flashpointer
A stand-upos Kõhalminak volt egy olyan témája mikor növényekhez beszél és így teszteli hogy nõnek, nem emlékszik valaki melyik a showder klub hányadik évadjának melyik részében volt?

Emancipate yourself from mental slavement!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ez nagyon jó! o.O

Ellenben úgy tûnik mintha valamikor motort váltott volna, többször látni, fõleg a nagyon keskeny folyóparti "utaknál', hogy az nem ugyan az, mint amivel elindult...

Ettõl függetlenül én is irigy vagyok, de nagyon!
xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

en ezt megnezem megegyszer... erre a kalandra nagyon-nagyon irigy vagyok 😮

http://gaborszantai.co.uk/

Nem humoros, nem aranyos, de nagyon jó 😊

Animefox
Na ez még egy örök klasszikus amikor a Terminátor vissza megy a múltba hogy megmentse Jézust... 😄

Alien69
Igen, nem találja, ezt amikor kiírja nézd meg:
"A Gumiszobában és a Saját fórumokban is keressen"

7131nr
keresõben nem találtam,így kerestem én is😞
hungary27
pelleri
7131nr
mi a topic neve?
The Protector
Egyszer már volt itt háború ezekbõl a csajos posztokból és az lett az eredménye,hogy "meg lettek tiltva" "nem itt a helye" ezeknek a képeknek.Pelleri is emiatt lépett le innen,nem mellesleg õ nyitott saját topikot ami szerintem ez egyik legszínvonalasabb saját topik szép lányok+jó poénok+jó társaság.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti
😄DDDDDDDDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Csak ha elkapnak <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azert, mert ha kozteruleten vagy jatszoter mellett csinalod, akkor eloallithatnak.

miért nem? 😊
Én a Népszabadságra szoktam kiverni.

Szerintem a szep nok nezegetese es a farok kiverese nem kell, hogy szimbiozisban letezzen egy ferfi eleteben😊

7131nr
tényleg ez zavar téged pont ennyire? nemhiszem h bárki is kiverni jár ide mellesleg...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Gladiator
Istenem, ne kezdjük már el megint a csajok linkelgetését. Aki ki akarja verni, az írja be a google-be, hogy pina, azt hajrá, de ide nem ezért járunk...

7131nr
ha már japó csajok is vannak😊
7131nr
RatBaG
fut fut fut fut freestyleooo

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Pont kétszer :p

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

7131nr
ez tevagy?😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pajti

Legalabb 2x volt mar.

SzirmosSzisza
Ötletes 😄

ha nem lenne jó, próbáljátok meg firefox alól

Lazarus
BenedekFeco

BenedekFeco