Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
😄
Amúgy tényleg ügyes,de ebben a mûsorban kb minden évben szinte ugyanez a mozdulatsor megtalálható egy táncosnál.
A legtöbb mozdulatot itt is lehet látni:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(továbbiakat a viccek topicba)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ez olyan, mint a motherticket vagy wordtreasure, vagy még sorolhatnám 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jut eszembe, zsenialis magyar a Westminster-nel levo kikotoben (megalloban) magyaraz a nem angol, nem magyar haverjanak: horgony = ironcat
<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nothing is True, Everything is Permitted
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Általában az otthoni hulladékot értékesebbnek tartom az ilyen embereknél.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...