Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
kedvencem: Így neveld a sárkányod! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2. Taxidermia/Számkivetett
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A baj az, hogy már háromszor kerültem vészhelyzetbe ilyenek miatt, és egyszer sem én ütöttem el a vadat. A legdurvább ráadásul nem is vad volt, hanem két kamasz németjuhász jellegû kutya, akik az M7-es Budapestre vezetõ szakaszán kódorogtak. Talán feltûnt már pár embernek a kutyás tábla az M7-esen, na az ezért van.
Kurva nagy mázlink volt akkor. Szerencsére gyér volt a forgalom, de a hülyepicsa elõttem úgy fékezett, mint egy idióta, áttért a másik sávba, és lekaccolta a kocsit. Aztán õ ment tovább betétlap után, és hagyott ott minket a szarban, mert fontos dolga volt. Mi meg vártuk az autómentõt. Az adalék, hogy egy fickó, aki ráadásul a csaj és a kutyák elõtt haladt, ergo semi köze nem volt a balesethez, szintén megállt, segített, és ott maradt végig. Egy havert, aki sietett, még be is vitt Pestre.
Ezúton is köszönöm annak a siófoki szakács srácnak, hogy ilyen kedves volt, és segített, hátha olvassa.
Az adalék, hogy míg a leálló sávban vártunk, a másik oldalon meg egy rommá tört Golfot szállítottak, na õ elkapta az egyik szegény hülye kutyát, és félrerántotta a kasznit. Szóval ezért van ott a tábla.
Sajnálatos tanúlság, hogy ha egy kisebb állat, max õz nagyságig eléd vág az úton, akkor bizony a legbiztonságosabb, hogy keresztülmész rajta, fõleg autóúton, meg autópályán. Csúnya dolog, de az életed véded... 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.