Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cserebe egybol kirugtak,es nem fog soferkent munkat kapni sehol. verni fogja otthon csaladot es felakasztja magat.. mert a huje angol nemnezett szet.mindket iranyba. pedig ugy kell,tokmnindegy h anglija vagy nem e.
QuippeR
akkor akarna neki rosszat, ha felbérelne három szekrény méretû ürgét, hogy törjék el minden csontját. a feljelentés viszont csak egy sima következmény, nem rosszakarat kérdése.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nearo
Látom mindenképp ide akarsz kilyukadni. Igen, akkor tûrjön.

Szerintem ha feljelentek valakit, akkor neki rossz lesz. Ha nem akarok neki rosszat, akkor nem jelentem fel. Miért nehéz ezt felfogni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

QuippeR
de mégis mit csináljon, ha nem akar neki rosszat? nézzen félre? (tûrjön?)

nearo
Nem arról beszéltem, hogy tûrni kell, és nem is arról, hogy a feljelentéstõl olyan dolgok fognak történni vele, amirõl nem tehet. Egyszerûen arra az apró ellentmondásra próbáltam rávilágítani, hogy nem akar neki rosszat, de azért feljelenti.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

WhiteStar
de most wazz, õszintén, én is felpofoztam volna a hülye picsát. terhesen lehetne egy kicsit több esze is, így 3 életet baszhat el, a sajátját, a gyerekét, meg a sofõrét, akinek aztán ezzel kell együttélnie ha jól elk@rja õket.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

QuippeR
miért, a feljelentéstõl mi olyan rossz történik majd a sofõrrel, amirõl nem maga tehet?

tudom hihetetlen, de nem kell mindig mindent eltûrni.

Egy terhes nõnek egy kisebb sokk is nagy gondot tud okozni. Bármilyen trauma kihathat a meg nem született gyermek fejlõdésére.

http://gaborszantai.co.uk/

Shan
Csak kármomkodni tud magyarul, levelet írni nem? 😊
Looooser
1:20tól az az ásós baszd... meg XD sikítok!!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nearo
Az is vicces amúgy, hogy nem akar a sofõrnek semmi rosszat, de azért feljelentést tett 😊

nearo
Legalább linkelted volna a teljes cikket.

Továbbra is kitartok amellett, hogy a nõ hibája, hogy lelépett pirosban (amit õ maga is elismer). Az mondjuk már egy másik történet, hogy a nõ elmondása alapján szokatlanul hevesen reagált a sofõr a történtekre. Ahogy szirmos is mondja, ilyenkor általában simán továbbgurulnak, ha nem kell teljesen megállni.

Btw én egy pillanatig nem cigányoztam. Láttam már normálisan kinézõ öregembert is visszainteni a villamosnak, amiért le merte õt "dudálni" a sínrõl.

SzirmosSzisza
" a magyarokat segítõkésznek, de pesszimistának tartja, tegnap sokkhatás alá került."

mit?

Azt amúgy nem tudom elképzelni, hogy nem volt a villamos elõtt, máskülönben ment volna tovább a vezetõ és nem érdekli. Néha van hogy nagyot fékez a villamos (volt, már olyan is, hogy bemondta a vezetõ, hogy bocsi, de valami hülye elém ugrott 😄), de kiszállni sose szoktak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bucser
"Egy Magyarországon élõ brit állampolgár az a terhes anya, akit hétfõn úgy felpofozott egy villamosvezetõ, hogy vérzett a szája. Az Indexhez eljuttatott levelében a nõ megírta, azért lépett rosszkor a sínekre, mert reflexbõl nem balra, hanem jobbra nézett. Nem a villamosvezetõ mentette meg az életét azzal, hogy lefékezett, mert volt ideje visszalépni a padkára. A levele után beszéltünk is vele, kérdésünkre elmondta: a magyarokat segítõkésznek, de pesszimistának tartja, tegnap sokkhatás alá került."

-Index-

Ennyit a ciganozasrol😊 Remelem minden lentebb ironak jol esett😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Én akkor a maradék 10%-ba tartozom, mert ebbõl annyit fogtam fel, hogy még nem láttál sínen gyalogátkelõhelyet. Basszus, ha jön egy kibaszott nagy villamos valamelyik oldalról és már csak 10m-re van, akkor nem lépek le elé, mert ha elcsap én szívom meg (én még zöld lámpánál is megbizonyosodok róla elõbb, hogy tényleg lassít e a vili, és csak utána indulok el). Szerintem a meleg rohadtul nem kifogás arra, hogy átmész a piroson.
Annyi ilyet láttam már egyébként, a különbség csak az volt, hogy a villamosvezetõ nem hitte azt, hogy elcsapott valakit, és simán lecsörögte a gyalogost a sínrõl. Én szerintem minden idióta megérdemelne egy pofont, aki azt hiszi, hogy fontosabb a dolga, mint hogy megvárja azt a 10 másodpercet, amíg elmegy a villamos... öregek és gyerekek, terhesek és terhetlenek egyaránt.

Bucser
Latom dolgozik a joindulat a topicban😊

Ugye tudjatok, hogy a pletyka is azert karos, mert olyanok beszelnek dolgokrol akik nem tudnak reszleteket, ezert a sajat fantaziajukkal egeszitik ki es igy lesz torzult a hir.

Szvsz tok mindegy hogy Ciganyokrol van szo vagy nem, eleg sok hulye jar Pesten plane a hosegben. Rohadtul nem figyel oda mindenki az atkelonol mert a koncentralokeszseg egyebkent is romlik a kanikulaban (gyalogose, autose, biciklise egyarant).

Teljesen elkepzelheto, hogy a villamosvezeto azert pofozta fel a csajt mert megijedt es igy reagalta le a helyzetet (apam egyszer irtozatosan megvert miutan egy auto elol huzott vissza a kocsiba mert nem figyeltem kilepeskor), a csaj meg azert kapott sokkot, mert nem eleg, hogy majdnem elutotte egy villamos raadasul meg is verik.

Ehhez nem kell ciganyozni.

De aki utalja oket az ugyis minden alkalmat megtalal a szidasukra. (es tudom, hogy a topic 90 szazaleka ebbol meg csak annyit fog erteni, hogy vedem a cigokat).

Bocsi a wall of textert.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vagy ahogy Aranyosi: perui indián xD

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Az meg, hogy pofon vágás után hasat fájlal az enyhén attention whorekodás.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

kifli
megérdemelte a pofont, nem hasbarúgta, így lényegtelen terhes-e.
The Protector
Miért nem meritek leírni, hogy cigány?
Ez a nevük.Kisebbség-cigány kisebbség.

Ahogy meg Hofi mondta:Új MagyarXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Anthrax
persze,csak ilyen címmel nem fogják növeli az oldal nézettségét, de ez már ilyen sajna, mindig figyelemfelkeltõ címek vannak mindenhol, persze ilyennek nem kell bedõlni és utána kell olvasni.
Tény,hogy 6 hónaposan meg kellene válogatni,hogy hol járkál és én is egybõl azt gondoltam,hogy a hölgyek a kisebbséghez tartozhatnak

NandorHUN
Van egy tippem, hogy megint milyen "emberekrõl van szó" szerintem a teljes cikk majd nemsokára felkerül a kurucinfora...
Amúgy csak megjegyzésként, nem semmi kövérnek kell lennie ennek is, hogy senkinek fel se tûnt, hogy terhes, azon se csodálkoznék, ha ott vették volna észre elõször.
FalseHeLL
De azért a cikk is enyhén irányító. "Terhes nõt vágott pofon a villamosvezetõ" enyhén arra utal, hogy mekkora köcsög a villamosvezetõ, hogy felháborodást keltsen. Ha a cím az lenne, hogy "2 szabályt megszegõ nõ életét mentette meg a villamosvezetõ azzal, hogy vészfékezett a villamossal (miközben 30 utas verte be a fejét és esett hanyatt), majd miután leálltak vele vitatkozni is, a villamosvezetõ pofon vágta az egyiket." azért más lenne. De cím írásban nem vagyok erõs...arról nem is beszélve, hogy el tudom képzelni, hogy milyen bõrszínûek lehettek.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Zomil
Legalább legközelebb 2szer is meggondolja, hogy hol sétál terhesen...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

flashpointer
Biztos bennszülöttek voltaz aztán el kezdtek ájvékolni hogy el akarta õket ütni, de sajnos a részletek most sem derülnek ki

Emancipate yourself from mental slavement!

Anthrax
Hozzá tenném,hogy nõt megütni semmilyen körülmények között sem, de akkor is inkább örültek volna,hogy megtudott állni a két tilosban áthaladó nõ minthogy elkezd vitatkozni a vezetõvel.

Anthrax
Tegnapi orosz villamosos eset után itt a magyar eset

Metalmilitiakid
legalább az undorító felhúzó kart leszedték róla 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Broafka
jah értem 😊
hát ennél már láttunk filmekben jóval rondább megoldásokat is 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RatBaG
a kellékesek "megoldották okosba".
kb ugyanaz, hogy az elmúlt tíz évben minden második scifi filmben felbukkant egy x52 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Jaja, pont ugyanúgy néz ki, mint a mûanyag játékfegyver csak átfestve 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

The Protector
Én csak arra tudok gondolni,hogy a filmben egy ugyan olyan olcsó játékstukit használnak mint ami a csávó gyerekének van,csak a filmes szépen át van festve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Broafka
?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SzirmosSzisza

Lambda

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Valaki hazakísérte? 😛

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ams
"van ez a játék .."

😞

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

szucsy89
szucsy89
really? 3ból 2 melléesik, szedheti össze...
sferrari
tipikus emberi butaság 😄 így többet dolgozik a marhája, mert amiket mellé szór azt pakolhatja fel újból 😄 de hát egészségére 😄

http://f1ferrari.hu

Lazarus
Így már értem miért csomagolnak be mindent úgy hogy egy atomtámadást is túléljen 😛