Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Valaki asszem ide rakott be anno ilyen oldalakat, amiken távol-keleti országokból lehet rendelni ilyen olcsó termékeket 😄 Privátban küldene az illetõ linkeket?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Caliph
szegény macskát miért emelgetik a farkánál fogva?😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

twitch-en magic world cup streamet nézek magyarok játszanak. "Gábor Kocsis"-t cocksis-nak ejtette a kommentátor...igen a cs betû 😄
7131nr
AnarchoiD
errol viszont johetne vmi jutub link 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jeffjohnson
Ha annyira nem is idõs de abban biztos lehetsz ha akkor érsz cirmi bundájához akkor tutira bilincsben visznek el.... <#idiota>

vegicsek
te jó ég, körülbelül életem elsõ vicces videója volt a PII-es gépen, 10 éve 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

SzirmosSzisza
vótmá?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pajti

trident
A hókiflim sütött sisakot, de nincs tériszonyom. Szomszédnak lehet gondja belõle?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Vaxi
nekem sisakom sem tériszonyom, de a szomszédom most sütött hókiflit. lehet belõle gond?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

nekem is tériszonyom van és nem egy ilyen vr sisakot próbáltam már, semmi gondom nem volt vele

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Frequency
Háát,talán irónia nélkül nem lenne -100 a hozzászólásainak hasznossága <#awink>

Shiwo
akkor valamit vagy félreolvastál, vagy nem érzed benne az iróniát...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Frequency

7131nr
tudom, hogy tegnap azt mondtam, hogy ez már nem az mint ami régen volt. de ez a rész akkor is fassza😄
Lazarus
és beleszédülsz a dunába, ha vért látsz, vagy valami szokatlan történik elájulsz. Ezek mind olyan evolúciós ugrások amik a túlélést nagyban elõsegítik 😄
Frequency
Errõl beszéltem én is...he112 hozta össze a belsõ füllel.

Broafka
a tériszonynak nincs köze a belsõ fülhöz (labirintusszerv). Az is egy fóbia, mint a legtöbb, csak ennek a legtöbb emberben nagyobb a hatása, mint mondjuk "lerágott körömtõl való félelem". A legtöbb emberben a pók, a kígyó és a tériszony ami benne van. Ha bele gondolsz ez inkább evolúciós kérdéshez vezethetõ vissza: A szervezet megakadályozza, hogy levesd magadat a mélybe

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frequency
Nyilván fiatal vagy még...figyelmedbe ajánlom ezt a remekmûvet:

Frequency
Tériszonyos vagyok,én a hídról lenézek a Dunába szédülök..nem okoskodás,tapasztalat!

akkor tehát aki tériszonyos és felmegy a 20.ra,annak a belsõ fülében lévõ egyensúly érzékelõ szerv ingerelve lesz, ezáltal megszédül. Ahhaaa <#wow3> nem kéne okoskodni <#szomoru2>
skinnyman
Varhatoan 300 dollar korul lesz az Oculus Rift.

Regards,

Frequency
Szerintem az ilyen videóknál csupa tériszonyos emberekre rakják fel a "kütyüt".Mivel az egyensúly érzék a belsõ fülben található (és az ugye nincs manipulálva)aki nem tériszonyos..annak a látvány kevés hogy megszédüljön.

Frequency
Egyenlõre csak 3D filmeket néztem,ott nagyot alakít..meg kb 10 prcet teszteltem az Assasin's Creed-el..ott picit fárasztó.

szucsy89
és tényleg ilyen durva mint a videókban?
Frequency
Egy ilyen:

Frequency
Speciel egy hónapja vettem egy hasonlót a Sony-tól...300k az ára,de én megkaptam 200k-ért mert kiállítási darab volt.

Lazarus
Mennyibe fog kerülni a végleges?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lazarus
😄
VRSDM
ke'vindszörf

u dont have to listen anybody else but me

KEEEVVVIIINNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

Strahd_
Tanuk meghallgatasat remelem eloben kozvetitik 😉

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jazzy
Prézli
Little Miss Sunshine-t nyúlni azért ronda dolog volt 😞

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

skinnyman
ez kurva nagy, ez lesz az ev filmje

Regards,

Sippie
amolyan bikaviadal módra be lehetne vágni pár cápát oda 😄
AnarchoiD
regen is a jackassok kb fele megrendezett volt .. (mar ami utcan / nyilvanos helyen jatszodott)

mas ....

itt vajh mit csinalhatnak ezek ? 😊

7131nr
azért nincs köze hozzá, mert már teljesen megrendezett kandikamera az egész. régen meg nem az volt. ennyi.