Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Prody
Ha ennyire odavagy ertuk, miert nem tarskeresozol?

Calver
e!

de amúgy klikk ide, és...

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok 😊 Valaki tud macskás aranyos videókat? 😊 pl ilyet 😊 aki tud légyszi ossza meg.

Ams
Sajnos van.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Master91
Van olyan szituáció amire nem tudsz ázsia csajt linkelni? oO
Ams
AAAAAaaaawwwwwwwwww

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ahh ezaz bébi! Nyomassad!
UltraZord
hol van ilyenkor az ízlésrendõrség?

robotnyk

http://gaborszantai.co.uk/

videobaby

qtab986

norbre
néztem, de gondolom mondta nekik hogy maradjanak ott.. ha ez a poén akkor bocsi 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

qtab986
A vége elõtt abba hagyják a srác követését. Nem nézted? Egész addig le se lehetett vakarni õket a fiúról.

norbre
és mi a poén?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

mi az, hogy nem volt még? 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

qtab986

Érdemes végignézni, mert akkor üt a poén.

UltraZord
fotosop

szucsy89
SzirmosSzisza
JibJab?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
http://www.jibjab.com/ ez lesz amit keresel szerintem.itt van az összes fajta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Boconadi
Sziasztok! Emlekeztek arra az oldalra, vagy alkalmazasra, aminel ha lefenykepezted valakinek az arcat, bevagta egy hülye török vagy hasonlo stilusu tancosok fejenek a helyere, valami idiota zenere. Nagyon vicces, azt probalom megkeresni, de nem talalom.

Valaki betudna linkelni? Egy virtualis lada sörnek a fejeben! : )
Krinyo
Így lehet könnyen lábtörést szenvedni

qtab986

tutituti

pajti

nem hiába, a tiszta MDMA-nak nincs párja 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Metalmilitiakid
Egy olyan videót vagy cikket keresek (most nemtom pontosan mi volt) amiben egy férfi beszélt egy játékról és úgy jellemezte, hogy Ez egy játék valahol félúton a mészárlás(vagy csata) és a "?" (itt szerepelt egy játék neve) között. Ennyi maradt meg belõle és nem találtam meg ezalapján, ha valaki tudja mi ez akkor elõre is thx.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

J i GS a W

SzirmosSzisza
Ez talán illik ránk is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szucsy89
seems legit
Master91
Még ha nem is, de ki hangosítottam én is, és közbe fogtam a kormányt azzal a kezemmel amivel a telefont, és hangosabban beszéltem.

Ennyi.
BaliBoy
Én is nagyon rühellem az autóban fülhöz tartott telefonálást. Megérdemelte. Néhány ezer forintért már lehet kapni headset-et vagy autós kihangosítót.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt

SzirmosSzisza
korrekt

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

pedobear
Az eredeti sztori: Hõsünk a sevillai tengerparton dolgozott egy étteremben, mint segédkonyhás. A fõnöke egyik este megbízta, hogy mosogassa el a 20 paelás edényt, mert rozsdásak, és reggel valami ellenõrzést kapnak. Hajnal 2-ig sikálta az edényeket, de nem jött le a rozsda róluk. Erre a fõnök azt mondta, hogy áztassa be a tengerbe, majd a sós víz lemarja. Emberkénk úgy is tett, de mire visszament, a víz elsodorta az összes edényt egy kivételével, de az is elgörbült, mert a sziklák közé szorult. A fõnöke persze jól lecseszte, és kifizettette vele az edényeket, és mivel nem maradt egy fillérje sem, gyalog kellett hazamennie.

tutituti
ez a nap mondata! 😄

pedobear

én meg nem frissítem a képeket, így még mindíg jóképû 25 vagyok, nem lestrapált 30+ <#pias>

SzirmosSzisza
Én is minden Facebook profilkép elõtt megyek futok 1-2 Margit-sziget kört <#nezze>

azért jópofa, hogy apróságokkal mennyit lehet változtatni, unokatesom fotós, szerinte alap, hogy 2 óra edzés, jó megvilágítás, jó szög, és olyan faszán néz ki az ember a képen, hogy rögtön magába szeret, már persze, ha van egy leheletnyi izomtónusa és nem 120+ husi 😊

persze lehet térgörbítõs ps trükökkel is operálni, mint ahogy egy-két csaj teszi 😊

SzirmosSzisza
Itt az "eredeti".

azért idézõjel, mert igazából instagram, de gondolom innen szedték õk is 😄

na, nem 1, hanem 5 😊