Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan állkapcsa van a férfi nemi hormonoktól,hogy gey dinnyét egybe kettéharap😛 gondolom a csiklója is már lehet vagy 4-5 cm -es....

skinnyman

Regards,

Lazarus
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Õ van a videóban?
Mert ott tetszett, itt meg egyáltalán nem.
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ozimak
Hát út még nem voltam egyetlen autós játékban sem, de ez jópofa 😊
sajt777
Isten õrizz, nem akarok flémelni 😄 nekem ez a véleményem, ha másnak más akkor elfogadom, nem fogok vele vitatkozni.

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Vaxi
egyébként van abban valami, amit mondasz, mielõtt flémelésbe csap át a dolog 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
sportoló.. nem a csajozásért csinálja, és felesége is van.. ;D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

sajt777
Most tuti mindenki le fog szólni engem, de szerintem a csajok többségének ez már nem szép/túl sok, legalábbis legtöbbször ezt hallom. Persze nem azt mondom, hogy egy 50 kilós herby fazon vagy egy egész nap WoWozó 100 kilós kocka jobb de akkor is...

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Sir Quno Jedi
A feleségének az orra furi, de azt meg lehet oldani. Szerintem a riporternõ még az asszonyt is levarrná, ha a pasi is jön. 😄 Jóféle.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hungary27
Hixer
mostmár lassan érdemes lenne linkelni a videót, hogy mindenki ki tudja elemezni, honnan van ez az interjú?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Krinyo
Ne viccelj, saját busza van? Akkor milliomos!

The Protector
Ordítva felröhögõsXD

Lazarus
FalseHeLL
Mintha nem minden nõ ezt akarná amúgy is. Ahogy Kata mondta, annyira õk sem bonyolultak.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Looooser
igen a srác tényleg az anyukájáról, beszélt de a csaj be is vallja a videó alatt hogy nagyon kalapál a szíve persze tompít hogy mindkettõjükért de elsõ körben a srácra néz és úgy mondja. de ahogy kérdez ott van benne az az igaz -csúnyán fogalmazva- dugj meg, csinálj meg, most itt, leszarom a nejed, DUGJ MÁR MEG!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

N o N a m e
lehet ha pont azért van pénze mert a szüleivel lakik és busszal jár 😄
Lazarus
Ha vaginám lenne én is csak olyan faszra szállnék akinek van pénze. Kinek kell olyan pasi aki a szüleivel lakik és busszal jár?
The Protector
Oh basszus.Most ez nem katának szólt,nem rá értettem hanem a picsákra!!!

The Protector
a faszt.pénz,izom,fasz,de a legfontosabb a pénz.

de, az vagy 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kata
Nem szeretnék poéngyilkos lenni, de az eredeti riportban a fickó azt hiszem a beteg (vagy meghalt?) édesanyjáról beszélt és a riporternõ a könnyeivel küszködik, nem a nedves bugyival. Jobbra (levágva a képen) a testépítõ felesége áll.
(Persze azért Renegade közel jár a lényeghez, mi sem vagyunk olyan bonyolultak. 😉 )

[/cserf][/fülünyúl]

én linkeltem (senki le se szarta) QQ

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lazarus
hehe, legyen kedves...romantikus...figyelmes...ló*aszt, nézzen ki jól és dugjon halálra 😄

jó mi sem vagyunk bonyolultak (kaja, sex) 😊

Régebben valaki beragelt és berakott csomó "egyéb" képet, eskü annyit röhögtem rajta 😄 Nem a képeken magukon, hanem elképzeltem a tagot, ahogy mérgesen "nesze bazdmeg itt egy kurva ajtó, egyéb"

tetszik. majdnem olyan jó, mint az ázsiai picsák hada <#kocsog><#mf1>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Frequency

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

költõi kérdés volt broz, szerintetek mennyire érdekel a sírás?

"Tedd föl vicces (és egyéb)" értitek. EGYÉB. Folytatom: "nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj"

Clear? Na ennyire érdekel <#mf1>

SzirmosSzisza
Legközelebb, ha egyébet akarsz linkelni rakj inkább be egy szép széket vagy konyhabútort.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nearo
Annyira passzolt a bunyó alá az asking alexandria amit épp hallgattam, hogy majdnem felröhögtem. De csak majdnem 😞

Amúgy ha van egy képed/videód, amit máshova nem mersz berakni, akkor ide se rakd. Ez nem a szemetes.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lazarus
sehova
na ne ríjjatok <#idiota>

12+-ba buzi vagyok ha berakom, büntibe büdös buzi, ide meg ne. Há HOVA??

<#banplz><#duhos2>

Ne trollkodj. <#vigyor>

Metalmilitiakid
hányszor kaptam már büntit mert errõl a témáról mertem véleményt formálni itt...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Krinyo
Ezért van hogy az "egyéb" és az "stb" címszó alatt minden szart beraknak..

Master91
Sippie
de legalább nem batman
Metalmilitiakid
és legalább annyira "és egyéb"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417