Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX
aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tegyük hozzá hogy azért tettél te is gazdagon a - pontjaidért
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Még manapság is vannak állandó "rajongóim", akik ahol csak meglátnak egy hozzászólásomat, oda nyomnak egy-két mínuszt (persze szigorúan kamuregrõl, mert felvállalni nem merné). Ha visszalapozol bárhol, szinte alig van olyan, akinek a hozzászólásánál megjelenik eredmény (5-nél kevesebb pontozó), de az én hsz-eim többségénél van. Majdnem Úgy néz ki a dolog, mintha mindenkit az én hsz-eim érdekelnének, vagy azokba akarna belekötni. Kétlem, hogy olyan nagy hülyeségeket írnék (inkább csak annak próbálják beállítani, vagy szimplán belekötnek), de ennyi erõvel elég sok ember hozzászólása indulhatna eleve 10 mínusszal. 😉 Ezért is írok ritkán az ilyen közös topikokba, mert már beleuntam ezekbe az agyatlan kötekedésekbe és "kihaénnem" vagy "tévedhetetlenülokosvagyok" emberekbe.
Csak nézd meg a mostani példát, egy teljesen ártalmatlan infót írtam elõször, majd egy lehetõséget dobtam fel, és máris egy tucattal megugrott a mínuszaim száma, és néhány ember belémkötött, próbál hülyének beállítani, de legalábbis nálam többnek látszani valami fellengzõs, szarkasztikus mondattal. Welcome to SG. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[/cserf][/fülünyúl]

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
the world is mine
Kitartás, erõ, akarat.
"Most meleg van, most hideg van, most fáradt vagyok, most nincs kedvem, most zöld a fû..." ismerõs kifogások?
Én ezt üzenem nekik, a témát ezzel lezárva (méghozzá azért zárom le, mert ehhez mindenki a gép elõtt ülve húdemarhára ért, de egy szabályos guggolást nem tudna végrehajtani):
(Tomsolo: azt ott szilikonnak nézem <#zavart1>#zavart1>, az meg nem szteroid)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De ha már belecsaptál az új témába, ne hagyjuk ki a szórásból azt sem, hogy sokan azonnal akarnak fogyni, vagy azonnal akarnak izmokat, lévén az ember alaptermészete a türelmetlen de lusta. Így elõszeretettel nyúlnak mindenféle csodaszerhez az eredmény mielõbbi elérése érdekében. Úgyhogy te sem tudhatod biztosan, hogy a hölgy mit szedett vagy mit nem. A supraventricular tachycardia pedig pl. a szteroid tartalmú szerek egyik legáltalánosabb mellékhatása, ami bármikor bárhol rátörhet az emberre. Ezért merészeltem feltételezni - mint EÜ-s.
[/cserf][/fülünyúl]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[/cserf][/fülünyúl]
Positive Mental Attitude
Az meg a leggusztustalanabb, amikor egy csaj annyira kigyúrja magát, hogy mellizma lesz a melle helyett, aztán berakat magának 2 labdát, hogy azért melle is legyen. Nõnek nõies alkat kell, nem férfiasra kigyúrt. Valamint egy nõnek melle legyen és ne mellizma (legyen az akár kicsi, akár nagy mell). Mondjuk szerintem õ még annyira nem durva.
www.smart-bus.hu
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"Klitschko: 12 éves korom óta próbállak utolérni
Arnold: Jó a kép! Fantasztikus látni az egyik kedvenc bajnokomat az én pózommal látni. Ahogyan neked is."
(nem én fordítottam :3)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Lényeg a lényeg, Tent City-ben is lopták az elítéltek a ruhát, mert csencseltek vele, erre rózsaszín, fullbuzi, rasnya, férfi elítélt ruhákat kaptak, na azóta valahogy nem lopják mégsem. Nahát?!??! 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

#321918: ugyanerre gondoltam én is, szerintem ez az agyongyúrt stílus csak bizonyos rétegnek jön be.