Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Sir Quno Jedi
Ha lett volna bmw-je, szétverhette volna baltával a pénztár elõtti ablak elõtt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Világos, de a jog és az erkölcs (sajnos) nem ugyanaz. Sokszor a jog megenged teljesen erkölcstelen dolgokat. Így a jogorvoslat nem segít.
Pl. szerintem az 5 centesekkel való fizetés is jogos csak éppen nem erkölcsös.
Az is lehet hogy a srác egy hasonlóan jogos ámde erkölcstelen viselkedésre válaszolt így.
pedobear

Random_
Jogorvoslatra van mód, pláne USA-ban! Ott igazán nagy divat a pereskedés, nehezen tudom elképzelni, hogy a rendszer hibázott és a srác vétlen. Valószínû a srác a ludas valamilyen szinten, mert figyelmetlen volt és õ sértetten ezt nem képes elfogadni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igen, ez nem mindegy. Mondjuk egyik esetben sem korrekt ez a viselkedés. Amikor az emberek külön energiát fordítanak arra, hogy másnak rossz legyen, az tipikus esete annak, amitõl rossz irányba megy az emberiség.
Sajnos egyre gyakoribb az ilyen. Fõleg a tehetetlenség miatt. Ha egy cég nekem jogtalanul/erkölcstelenül rosszat tesz, akkor kinek "fizethetem vissza"? A vezérigazgatónak? A tulajdonosnak? Jó eséllyel ezekkel még találkozni sincs esélyem. És nem is biztos hogy õk tehetnek a helyzetrõl.
norbre
a sztoriból még az nem jön le nekem hogy valami jogtalan büntetést kell fizetnie? és ha igen, vajon kiderül-e hogy csak õ sérelmezi vagy mondjuk tényleg alaptalan a büntetése?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
+1

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Random_
Mondtam volna a srácnak, hogy okés, de várja meg míg megszámolja. Mi van, ha nem annyi az összeg amit odabaszott.

Valószínû átértékelné a helyzetet a srác, ha ott ücsörögne egy fél napot amíg megszámolja a hölgy. Esetleg, ha lelép, akkor utólag meg lehetne büntetni, díjnemfizetés miatt. Elgurul pár érme és azonnal nem pontos az összeg...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mert õ van ott. Sokszor nincs hozzáférésünk a felelõsökhöz, és így jobb híján az ügyintézõn csattan az ostor, annak ellenére, hogy õ ezt nem érdemli meg.
Általában így szokott lenni. Az szívja meg, aki a legkevésbé tehet róla.

Rolnizás:

Broafka
nekem sem teljesen világos. Épp elég lett volna a zsákkal együtt odatenni, vagy max az asztalra kirakni, de miért kellett benyomni a pultra...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

norbre
biztos nem vágom a sztorit rendesen, de miért is az ügyfeles csajjal izmozik?

Rendben és a földrõl is összeszedi a gép amikor belöknek egy zsák pénzt a pult mögé mint a videón? 😄
Úgyhogy igen, kicseszés a pultos emberrel mindenképp 😊 Legalább nem csak itt utálják az emberek a parkolótársaságokat 😊
HTS s3rg1nh00
tegnap este láttam de nem néztem meg ezt a videót,és azt álmodtam hogy rossz helyen álltam meg az autóval,mire visszamentem már 2 mikuláscsomag is volt rajta...scumbag brain

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Attól még te ha mész befizetni és odavágsz egy zsáknyi aprót még nem fog varázsütésre újra berollnizódni 😄

A bankban a srác is csomagonként kapta az aprót 😊
Roger6
Postai alkalmazottaknál (ahogy bankoknál is) össze van rollnizva, abszolút nem kicseszés velük.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi
szerintem nem a videón lévõ csaj büntette meg a pasit se.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

BaliBoy
Kár, hogy itthon nem lehetne ilyet eljátszani. Szerencsétlen postai alkalmazottal nem lenne értelme kicseszni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy

Roger6
<#nezze><#nezze><#mf2><#eljen> Nagyon jóóó! <#hawaii><#nyes> Jól csinálta a srác.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pedobear

Szabi84
😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Calver
azt nem, csak konyhakést megszégyenítõ karmaik vannak a kis lábikóikon, és egy laza rúgással szeretik is ezt demonstrálni (avagy: kibelezik az unszimpatikust), és ha víz közelében vagy, átmennek Baptista Barry-be (jó, elsõsorban dingókon, de embert is szívesen megfojtanak)

a kenguruk kemény srácok.

"The trees move. Do you not see it?"

flashpointer
Azt hittem harapnak 😮

Emancipate yourself from mental slavement!

RatBaG
na õ viszont tényleg igazi elvetemült barom 😄DD
érdemes ránézni a többi videójára is...

ja és persze a közhangulat kedvéért: OMG uuáállatkínzááás!!4!

Per Aspera Ad Inferi.

7131nr
plusz ha ténylegesen túlélne, egy-egy forgatás után hetekig kórházban lehetne.
FrezeR
Arról nem beszélve, hogy ezen kívül minden vackot amit mutatnak valóban meg is eszik.

Sippie
azt tudom, mert laptopon is megy, csak a PCt újraraktam és azóta van gebasz. megpróbálok kukit törölni (😄)
LasDen
attól függetlenül, hogy kamerán kívül mit csináltak, a mûsorban elhangzott érdekességek, tanácsok, hasznos ötletek még megállják a helyüket...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tomsolo
Éd ha épp bagolyköpet pizzát rágcsálnak? <#fejvakaras>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Fura Alak
Nálam mûxik, xal az ön oldalán a probléma... <#wow1>

(Restart? Böngészõ elõzmények (ideiglenes fájlok) törlés?)

passatgt
a fejlesztõ jóindulata kell hozzá, Java biztosan nem😊

Sippie
Az mitõl lehet, hogy a smileyk nem mûködnek? A beszúrhatók listája kis ablak az feljön, de ha rákattintok valamelyikre, akkor semmi nem történik.
Legújabb Java fent van, mi kellhet még hozzá?
Calver
címét átírod úgy, h http://www.youtube.com/watch?v=zwT6DZCQi9k -> http://www.youtube.com/v/zwT6DZCQi9k és ollé. (legalábbis régebben mûködött)

Dency
Érdekes hogy beágyazva meglehet nézni ezeket a korhatáros videókat, közvetlen youtube-on meg bekell hozzá jelentkezni. 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Adaaam

everything's better with music

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BaliBoy
xD

BaliBoy

BaliBoy

BaliBoy

The Protector
Bazdmeg,még a kis snitteket sem vágják ki a lenyúlt La zap Spion videókból.Mekkora férgek ezek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
e! (cenzúrázatlan kiadás)