Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
12 évesen leültem és végignyomtam a WB -t... <#taps>#taps>
http://gaborszantai.co.uk/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
pl: mikor az ufók szedték összefelé a játékosokat a pályáról 😄
A 99 -el nem játszottam, csak a 98-al és a 2000-el.... <#nezze>#nezze><#wave>#wave>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De egyszer egy hegytetõn egy srác fényképezte a túrakamerás dologgal.
ott elég sokat tévedtem,csak dél amerika volt a biztos,de így is a fél kontinenst buktam.
a többi aránylag megvolt.kár hogy szinte csak amcsiban volt kivéve egy brazil helyet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

elég jó színvonalú kis település, az épületek akár nyugat-európaiak is lehetnének, de az út meg a környezet az súgta, hogy ez a keleti blokk. a parkolóban peugeot, skoda, stb, beböktem csehországba.
távolság: 18 km <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az idõ is számít vajon, vagy csak a távolság? Mer nem sokat filozofáltam. Querol-nál megláttam a táblát, azt kikerestem gugliból, a többinél csak tippeltem.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,