Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
"Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek és nõi gyilkosságok régi tradíció, görbe lábú gyilkosok.
Nyelvük nem lévén, csak makognak, s a sokkal mûveltebb szláv törzsek szavait lopták el."
"A magyar embernek évszázadnyi idõbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörûségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában."
(A magyarok krónikája c. mûvébõl)
"The trees move. Do you not see it?"
A történelmet meg mindegy, hogy gyõztesek, történészek vagy krónikások írják, mind ember, és így amit papírra vet, az szubjektív. Egyet azonban szinte biztosan garantálni tudok: minthogy még a saját történészeink sem biztosak abban, hogy a magyarok vándorlása pontosan hol és mikor zajlott azokban a térségekben, ahol kínai krónikások feljegyezhették volna a találkozást, ezért esélytelen, hogy a kínai nép - akikkel ezer éven át nem érintkezett a magyar nép - azóta õrizze annak nevét.
ಥ_ಥ
csajom most fog érettségizni, olyan tételeket kaptak töribõl, el se tudom hinni...
A mostani törikönyvek 2ft-ot nem érnek
ti mégis hogy képzeltétek el a dolgot,csak legeltettük a lovakat,aztán valaki aszonta' "jóvanezitt" és elszívtunk egy békepipát egy kis zöld mellett a szomszédokkal?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
@Krinyo: Egy szóval se mondtam, hogy a többi jobb volt, csak azt, hogy nyugodtan nevezhettek minket is így, ezen túlzottan nem kell felháborodni. Bár akkor nem tudom hogy hívják a mongolokat XD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az volt a legjobb h a kismalac és a farkas mesében mikor eresztik be a farkast annál a kockánál tesóm megfogta zsíros kézzel a szalagot és olyan volt mintha tüzet okádott volna a farkas.Ez csak akkor csúcsosodott ki mikor oviban mesélnünk kellett és mondtam,hogy a farkas tüzet okádott mikor eresztették be a házba😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A heavy cost. I pay it gladly.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/︻╦╤─ This tank & Bob are against Google+
Il███████████████████]. /▌ Copy and Paste this all over
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / YouTube if you are with us
Azt értem h kell g+ a kommentekhez,de ki a fene ez a BOB?
Elõre is köszi
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB