Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akiben van tartás és büszkeség a saját nemzete iránt az érdekes módon ezek mindegyikét utálja....

Sippie
ezeket mindenki mocskolja...
Lazarus
bálványozza
Master91
Mer a cigány nem mocskolja a magyart mi ?<#nevetes1>
ezek közül melyikre lennénk irigyek?😄 ne röhögtess már.....

tommyknockers
Úgy mocskolnak, mint a magyar a zsidót, cigányt, kínait. Talán a magyarok irigyek valamire?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

édes Istenem miért mocskolnak minket ennyire?? irigyek valamire?

NandorHUN
Még mindig jobb, mintha olyanok írnának töri könyvet, mint Glatz Ferenc:

"Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek és nõi gyilkosságok régi tradíció, görbe lábú gyilkosok.
Nyelvük nem lévén, csak makognak, s a sokkal mûveltebb szláv törzsek szavait lopták el."
"A magyar embernek évszázadnyi idõbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörûségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában."

(A magyarok krónikája c. mûvébõl)
Calver
aztán jött az a péniszarcú szent pistike, és elbaszta az egészet <#schmoll2>

"The trees move. Do you not see it?"

hamarosan minden kiderül.......

nem semmi, egy kempingel megnézném😄 ez 2 millás bicó lehet

picket
Minthogy a honfoglaló hét törzshöz ma egy átlag magyarnak kultúrálisan és genetikailag annyi köze van, mint mondjuk egy kiló krumplihoz, ezért ez a jöttünk meg mentünk duma erõsen sántít. És ez most nem õseink, vagy kortársaink lefitymálása, puszta megfigyelés (én legalábbis nem látok lóról hátrafelé nyilazó, ezer éves vágottszemûeket bkv ellenõrre vadászni reggel a villamoson, tehát õk nem mi vagyunk, akár sajnálod ezt a tényt, akár örülsz neki).
A történelmet meg mindegy, hogy gyõztesek, történészek vagy krónikások írják, mind ember, és így amit papírra vet, az szubjektív. Egyet azonban szinte biztosan garantálni tudok: minthogy még a saját történészeink sem biztosak abban, hogy a magyarok vándorlása pontosan hol és mikor zajlott azokban a térségekben, ahol kínai krónikások feljegyezhették volna a találkozást, ezért esélytelen, hogy a kínai nép - akikkel ezer éven át nem érintkezett a magyar nép - azóta õrizze annak nevét.

&#3237;_&#3237;

Master91
valóban szart se érnek, ezt belátom

csajom most fog érettségizni, olyan tételeket kaptak töribõl, el se tudom hinni...

nem mindegy,hogy honnan jöttünk...illetve honnan jöttünk vissza!! és miért tettük azt amit!!

A mostani törikönyvek 2ft-ot nem érnek

RatBaG
inkább ezt emésszétek. holnap lehet elõkeresni a kemping biciklit.

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
ti mégis hogy képzeltétek el a dolgot,csak legeltettük a lovakat,aztán valaki aszonta' "jóvanezitt" és elszívtunk egy békepipát egy kis zöld mellett a szomszédokkal?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pedobear
<#awink>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

örülök hogy sikerült a cionistáknak kimosni az agyadat. 😊
Metalmilitiakid
Ahhoz képest, hogy végig "irtottuk" elviekben a spanyol partokig európát, biztos semmi ilyet nem csináltunk.

@Krinyo: Egy szóval se mondtam, hogy a többi jobb volt, csak azt, hogy nyugodtan nevezhettek minket is így, ezen túlzottan nem kell felháborodni. Bár akkor nem tudom hogy hívják a mongolokat XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Master91
Mielõtt letelepedtünk mi is vándoroltunk, fosztogattunk stb.
te nagyon buta vagy és fogalmad sincs az IGAZI történelemrõl....

Krinyo
no mert a többi nép szent keresztény volt mi? <#idiota>

Metalmilitiakid
Szerintem a régi magyarok tényleg egy nagy rabló erõszakló banda volt, kb mint a mongolok és társai.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

köcsög zsidó, kamuzik. így kell a magyarokból kiírta a büszkeséget szépen lassan...
RelakS
ja, 2 és fél éve töltötték fel <#idiota> <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

passatgt
ez már rég vÓlt...

RelakS
Hogyan csináljunk hülyét a turistákból?

A google valahogy nem ért egyet

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Miley Cyrus szétidegelte az apját az Adore You forgatása közben. 😊

The Protector
Közben találtam pár régi mesét.Elég jól arhiváltak ezek a cuccok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Olyan nincs amin a régi meséket lehetne megnézni.Milyen jó is volt...minden este vetítettünk.Egy csomó tekercs még megvan,meg a vetítõ is😊
Az volt a legjobb h a kismalac és a farkas mesében mikor eresztik be a farkast annál a kockánál tesóm megfogta zsíros kézzel a szalagot és olyan volt mintha tüzet okádott volna a farkas.Ez csak akkor csúcsosodott ki mikor oviban mesélnünk kellett és mondtam,hogy a farkas tüzet okádott mikor eresztették be a házba😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pedobear

pedobear

Emberek hallom jó volt a szilvesztei buli 😄

ÁLLAT!!! <#eljen>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
😄 😄 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
YouTube kommentekben sose volt sok logika, mindig valami elcsépelt szar volt a topon.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Fresh Duke
Röviden: Sok user a Youtubeon úgy gondolja, hogy ha ezt, és ennek a mintájára épülõ szarokat bemásolják tömegével a videók alá, akkor a Google majd visszacsinálja a G+ -os változtatásokat. Persze, ennek az esélye 0, és csak csökkentik az amúgy se túl magas színvonalat, de szerintem a legtöbbjük tisztában is van ezzel.

A heavy cost. I pay it gladly.

bob pedig egy kitalált személy, akinek van egy tankja, és a google+ ellen küldik bobot. 😄

szerintem ezek speciális karakterek (lehet tankot rajzol ki?)

The Protector
Hy.vki elmagyarázná azt,hogy ez mi a fészkes faszom youtube kommentek alatt?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/︻╦╤─ This tank & Bob are against Google+
Il███████████████████]. /▌ Copy and Paste this all over
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / YouTube if you are with us

Azt értem h kell g+ a kommentekhez,de ki a fene ez a BOB?
Elõre is köszi

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Lazarus
Fresh Duke
Azt, hogy "Vakarj, vagy átharapom a csuklódat, mocskos ember!"

A heavy cost. I pay it gladly.

Sippie
na de mit mond a róka?