Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mekkora ufo arca lehet már. <#wow2>#wow2> De a sötétben 1x meg lehetne szögelni. <#nyes>#nyes>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hú, komáim, ha ennyire piramis téma van, miért hagyjátok ki Titán Józsit, õ megmondja a frankót....
Ez meg egy jónak mondható érdekes dokumentumfilm a témába: https://www.youtube.com/watch?v=E4xOKt2bUGU
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

" A piramis egyik feladata a Föld rezgésszámának 7,8 Hz-re való emelése, és azon való stabilizálása volt, mivel ez a frekvencia felel meg a legjobban az ember és közvetlen környezete számára. Jóllehet, ez pár állat és növényfaj kipusztulásához vezetett.
A piramis másik feladata a megfelelõ légkör és az a feletti rétegek kialakítása, stabilizálása. Így jött létre és erõsödött meg a Föld és az ionoszféra között a legfontosabb védelmet biztosító "eszközünk", az ózonpajzs.
A piramisban több helyiség, mai nevén "kamra" lett létrehozva. A kamrák a rezonátor szerepét töltötték be, ezért nagyon lényeges volt pontos méretük és elhelyezkedésük. Minden kamra saját alaprezgéssel rendelkezett. A "fõkamra" -ma királykamra- felett külön rezonátorkamrák lettek létrehozva. Szerepük az összrezgés intenzitásának maximális felerõsítése, stabilizálása.
A kamrák átadták a rezgésüket a talajnak, a piramisnak, és a légkörnek. Az így kialakított együttrezgés szolgáltatta az igazi "szívverést".
Az ún. "szellõzõjáratok" két feladatot is kaptak. Egyrészt ugyancsak a rezonátorokhoz tartoztak, mivel így nagyobb felületen tudták a saját maguk által felerõsített rezgést átadni a piramisnak, másrészt a nagy hõmérsékletingadozások okozta hõtágulások kiegyenlítését oldották meg.
Ahogyan a piramis hatást gyakorolt a Földre, úgy a Föld is hatást gyakorolt a kozmoszra, a kozmosz pedig visszahatott a Földre. A "Nagy Mû" így mûködött, és jegyezzük meg, hogy évezredekig nagyon jól mûködött. Természetesen a Teremtõ e feladatot másként, más formában is megvalósíthatta volna, de így akart szeretett teremtményei számára "maradandó" ajándékot adni. A Teremtõ, a matematika és a geometria ismereteinek alapjait "rejtette" a Nagy Piramisba."
forrás: http://osero.hu/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És ezt most tényleg az ÉN szememre hányod? ÉN hoztam fel a mamutokat, baszkikám?
"amihez te visszacsatoltad a gondolatsort és érvként állítottad be, miszerint emiatt nincs már mirõl beszélnetek..."
ÉN csatoltam vissza? Na menj már a picsába!
Szóval nehogymár a lekvár nyalja ki a nagymamát, ajókurvaéletbemár! Beszélgetünk a piramisokról, ez a fasz elkezd mamutokról hadoválni, és amikor ehhez én nem akarok asszisztálni, akkor még én vagyok a hunyó?
Hát a büdös lófaszt, babám!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont nálam a Brains az igazi befutó ha már ilyesmiben gondolkodunk, tudom más de azért van hasonlóság 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"Amíg úgy gondolod, hogy Egyiptomban párezer éve mamutok éltek, addig nincs mirõl beszélgetnünk."
--> ez kérlek szépen a lényegtelen konklúzió érvelési hibája...
lényegtelen konklúzió:Állításodat egy önmagában igaz, az általad korábban megfogalmazottakat azonban nem igazoló kijelentéssel próbáltad meg lezárni...
Mirõl is volt a vita? A piramisokról... ennek viszont semmi köze a mamutokhoz, amihez te visszacsatoltad a gondolatsort és érvként állítottad be, miszerint emiatt nincs már mirõl beszélnetek...
a fagyi visszaharap... van ilyen
De szép bauxit, honnan van?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
episode 2 után lemondtak az epizódikus terjesztésrõl, mert rájöttek, hogy mégse annyira nyerõ az a forma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A heavy cost. I pay it gladly.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás