Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azt te is tudod mi az a két dolog, amit megemlítenek ha valaki megtudja, hogy honnan jöttünk: gulyás az öregebbeknél meg Puskás.
Egyébként ez a térkép szörnyen van megrajzolva.
Németekre azt írja, hogy majdnem megnyerték a vb-t?!? Mi ez a baromság az éremtáblázaton a 3. legsikeresebb nemzet hamár ezt akarják valakire írni akkor a hollandok 3ból 3at vesztettek (mi ebben a 2. vagyunk).
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"The trees move. Do you not see it?"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nagyon ritkan politikai balhek miatt, azonkivul gulyas es konnyen kaphato, viszonylag dekorativ lanyok.
Az olimpiai jatekok alatt, amit tenyleg mindenhol neznek kajak/kenuban verjuk az egesz vilagot. Ezt megjegyzik, mert viszonylag sok indulo van a nagyobb orszagokbol es tobb napos, igy akaratlanul is belefutnak az eredmenyekbe.
Ha tolem kerdezik, hogy miben vagyunk jok, akkor en is kajak/kenut emlitem meg, talan kezilabda es vizilabda, de azokban nem vagyunk nyilvanvaloan kiemelkedok.
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
...where the kids are hip nya nya nya.. 😄
még!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Prodigy Firestarter without music 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nyertem!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/