Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem humoros és nem is vicces...
Lefagyott a firefox. NSFW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

vegicsek
aktuálpolitika margójára 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

fail
http://www.youtube.com/watch?v=K_gHa2x2OQA

Valaki nem ismer olyat aki verseny szerüen rubik kockázik? tanácsot kérnék

éshogy nelegyen off

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Krinyo

ocskoszilard
valaki rendet rakhatna igazán már 😄

<#vigyor2>
Tudom, old...but gold.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
Mi lenne, ha egyszer csak úgy teljesen véletlenül, saját magad további lejáratása helyett egész egyszerûen nyugton maradnál?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Synchronous
Nekem szerencsére már nem látszol...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Idézet tõlem: "Nem tökéletes párhuzam". Nem kevertem, csak érezhetõ a párhuzam és megemlítettem. Amúgy a negatív kritika szórása helyett nehéz lenne inkább nyomni PgDownt/görgetni? Csak nem szakad le tõle a karod. Valamint pl. ilyet tõlem nem látsz, hogy "Hú, szörnyû poén, mellõzd, hagy abba"...volt példa rá, h nem tetszett...haladtam tovább. És képzeld, valakinek tetszett amit korábban beraktam. És ha bár nem mi vagyunk többségben, miattuk csak azért is fogok még fárasztó lenni. És ha nem vagy képes ignorálni, esetleg PgDownt nyomni/görgetni a negatív fröcskölõdés helyett az arra utal, hogy pont te vagy a gyengébb szellemi színvonalon. Nem aludtam 36 órája...mea culpa, de a fajtádra érzékeny vagyok ilyenkor és ami a szívemen...

De most megtisztellek egy képpel :3 csak neked (meg nekem)!
vegicsek

extra sensory
A L'art pour L'art-ot ne keverd azzal amit te csinálsz... az teljesen más mûfaj. Neked azonban még csak nem is bugyuta poénjaid vannak hanem idegesítõek.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

És úgy véled hogy pl. a La'ár társulat ökörségeit is csupa elmeroggyant és ovis nézi? (Nem tökéletes párhuzam, de ott is fárasztó és fájdalmas poénok tömkelege van) De kár is folytatnom a vitát, hisz itt pár nem kért poén után egész életeket és szellemi hátteret fantáziálnak oda az álintellektüel circlejerkerek. Szóval ha szerinted a bugyuta "poénokat" (szubjektív megítélés) szellemileg visszamaradottak élvezik, akkor eme logika alapján pl. a morbid vicceket akkor gyilkosok/gyilkolásra hajlamosok és pszichopata emberek élvezik csak legfõképpen? <#szomoru1> Tanuljatok meg egy kicsit lazítani, hisz azért járunk ide valamennyien! Kicsit kapcsold ki a komolyság modulodat és nem fog fájni 😉 No, én is kikapcsolom most már. A többiektõl meg bocsánat a wall of textért.

BenedekFeco

Count Adyn
Nekem a régi vicc jutott eszembe a témáról 😄 :

Öreg tata leparkol az ütött-kopott Trabijával a bevásárlóközpont parkolójába. Melléáll agy fiatal csaj egy vadonatúj sportkocsival.Tata nézi egy darabig aztán nem bírja már és odalép a lányhoz:
-Ne haragudjon kisasszony hogy megszólítom,de kérdeznem kell magától valamit.
Tudja én negyven évet húztam le a Csavargyárban és csak erre a Trabantra tellett.Mondja milyen munka az amivel egy ilyen szép kocsira valót meg lehet keresni?
-Az orális szex!
-Orális szex?-vörösödik el a tata-Az a szopás,ugye?
-Nem,a szopás az a negyven év a Csavargyárban!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mégvadabbdisznó
Aki kevesebb dolgon tud nevetni az nem feltétlen azt jelenti hogy nincs humorérzéke, hanem azt hogy esetleg normálisabb értelmi színvonalon mozog és nem röhög mindenféle olcsó poénnak csúfolt szarságon, mint amilyeneket te bepakolsz ide.

A te poénjaid az óvodások körében biztos népszerûek, de ide felnõttebb korosztály is jár ám.

De szép bauxit, honnan van?

BenedekFeco

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Amidoinitrite?
Fresh Duke
laza pls :,(

Lazarus
Ne foglalkozz vele, mutatom hogy kell:
Amúgy pont annak nincs humorérzéke, aki kevesebb dolgon tud nevetni, mint a másik és fapofával bámul, hogy akkor most mi van...a mondatod másik felébe meg nem kötök bele, ízlésvita. Több dolgon tudok mosolyogni, mint te. Jó szar is nekem emiatt. <#vigyor2>
Ez tök jó volt, Duke! Lesz mit mesélnem holnap az oskolában! <#eljen>

És pont azért volt értelme ezeket a történeteket elmesélni, mert ez az érdekes, a megszokottól eltérõ. Rómeó és Júlia sem lenne világhírû klasszikus mû, ha arról szólna, hogy a Montague és a Capulet család közti érdekházasság sikerrel lezajlott.

Én a tömeges középkori szerelmi házasságokat nem látom bizonyítottnak.

Na, hát te vagy az, akirõl lentebb írtam, hogy fordítva ül a lovon.

Szép elképzelés lenne, csak a helyzet az, hogy nincsen abszolút erkölcs, az relatív, szubjektív, és kultúránként eltérõ. Így arra alapozni teljesen értelmetlen.
A vallások pontosan ezzel próbálkoznak kb tízezer éve, és egészen pontosan nulla lépést tettek az elérendõ cél irányába.

Én most már lassan beismerném, hogy a kísérlet megbukott, és inkább próbáljuk a fasz ideológiák erõltetése helyett a természetes, ösztönös állapotokra alapozni magát az erkölcsöt.
Sokkal eredményesebb lenne, és mindenkinek könnyebb lenne az élet, csak nem hozná azt a megelégedést, hogy beleugathatsz erõszakkal a másik életébe. És ez sok embernek létkérdés.

rhazid
Szívesebben tekergetném ezt mint a sok "JAJ MEKKORA KURVA A CSAJ" Postokat tegyünk már ezért valamit. Köszitényleg

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fresh Duke
Mi az, nincs humorérzéke, és szar képeket/"vicceket" rak be ide?
keembo <#szomoru1>

Mi az: 4 lába van, mégis eldõl?
Félbevágott pók
Lazarus

I want to play a game

Mi az: 4 lába van mégse zongora

A: zongora

B: de

C: nem

THE GAME
Óriási 😄 szemét... de óriási 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás