Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://www.youtube.com/watch?v=K_gHa2x2OQA
éshogy nelegyen off

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Tudom, old...but gold.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De most megtisztellek egy képpel :3 csak neked (meg nekem)!

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Öreg tata leparkol az ütött-kopott Trabijával a bevásárlóközpont parkolójába. Melléáll agy fiatal csaj egy vadonatúj sportkocsival.Tata nézi egy darabig aztán nem bírja már és odalép a lányhoz:
-Ne haragudjon kisasszony hogy megszólítom,de kérdeznem kell magától valamit.
Tudja én negyven évet húztam le a Csavargyárban és csak erre a Trabantra tellett.Mondja milyen munka az amivel egy ilyen szép kocsira valót meg lehet keresni?
-Az orális szex!
-Orális szex?-vörösödik el a tata-Az a szopás,ugye?
-Nem,a szopás az a negyven év a Csavargyárban!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A te poénjaid az óvodások körében biztos népszerûek, de ide felnõttebb korosztály is jár ám.
De szép bauxit, honnan van?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Én a tömeges középkori szerelmi házasságokat nem látom bizonyítottnak.
Szép elképzelés lenne, csak a helyzet az, hogy nincsen abszolút erkölcs, az relatív, szubjektív, és kultúránként eltérõ. Így arra alapozni teljesen értelmetlen.
A vallások pontosan ezzel próbálkoznak kb tízezer éve, és egészen pontosan nulla lépést tettek az elérendõ cél irányába.
Én most már lassan beismerném, hogy a kísérlet megbukott, és inkább próbáljuk a fasz ideológiák erõltetése helyett a természetes, ösztönös állapotokra alapozni magát az erkölcsöt.
Sokkal eredményesebb lenne, és mindenkinek könnyebb lenne az élet, csak nem hozná azt a megelégedést, hogy beleugathatsz erõszakkal a másik életébe. És ez sok embernek létkérdés.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A heavy cost. I pay it gladly.
I want to play a game
Mi az: 4 lába van mégse zongora
A: zongora

B: de

C: nem

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD