Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A heavy cost. I pay it gladly.
Amúgy, google, "man cut his back with sword", 2. találat. (De szerintem az elsõ is ugyanez volt.)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Konkrétan te mentél át személyeskedésbe, amikor a 4 soros érvelésre, ami megvédte a humor sokszínûségét -elküldted a 'Hagyjuk, hülyékkel nem lehet vitázni' választ.
És most leírhatod mégegyszer 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem sem volt vicces (mint ahogy a képek háromnegyede), de egybõl lementettem, mert érdekes képek, aztán görgettem a következõhöz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most beszélgessünk a transformersrõl, kinek az agyából pattant ki, hogy azt a kocka szart egy túlzsúfolt nagyvárosba vigyék, növelve a civil áldozatok számát többtízezerre, és pláne egy kis földi halandóra bízva, ahelyett hogy a földalatti bunkerben védték volna az autobotokkal együtt? ugye mifasság?
Mondjuk ami azt illeti, a szuperhájtech, élõ szövetes, izzadó büdös, kádban növesztett húsú, emberi viselkedésû, nyilván irtózatos energiák befektetésével kifejlesztett T800-as beszivárgó egységet egy egyszerû mérleggel ki lehet szûrni. ÉS erre a stratégiai zseni John Connor nem jött rá...
Na jó, túlgondolkoztam a témát, azt hiszem...
Egy emberrel még véletlenül, messzirõl, félvakon sem összetéveszthetõ beszivárgó egység szerinted mennyire mûködõképes?
Ez kábé az a vicc, amikor az amerikai hadsereg kiképzi perfekt orosznak a legjobb kémét, ledobja az SZU közepére, és (a viccet rövidre zárva) kiderül, hogy néger...
Volt szerencsém egy pár finom ipari robothoz, amik szó nélkül nyúlnak át a munkaasztalokon, ha rosszul volt programozva. Egy emberi test le sem lassítja õket, meg sem érzik. Mint mikor szappanbuborékok között hadonászol.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Kyle Reese: The 600 series had rubber skin. We spotted them easy, "
szóval a rubber skin feltûnõbb volt, mint az hogy kivan gyúrma

"Helló, Béla vagyok, kiskoromban beleestem a csodafõzetes üstbe (a több ezer ikertestvéreimmel együtt)", vagy mi a faszomat mond a T600, ha megkérdezik beszivárgás közben, hogy ugyan miért másfélszer akkora, mint a legnagyobb élõ ember?
Skynet az elején nem tudta, mekkora egy ember?
Vagy komolyan, hogy a faszba, mi a gecit gondoltak az írók..?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.