Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

BenedekFeco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Pedig pont abban van a poén 😄

Sippie
azért a szöveget is elolvastad ami alá van írva? 😄
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

A viccet félretéve valóban és ha jól rémlik én is láttam õt, valami autistákról szóló doksifilmben.
bakkerman
láttam már róla egy 1 órás doksifilmet is valamelyik csatornán,nem semmi a csávó,csodálatra méltó tényleg amit tud!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Fresh Duke
És a biztonság kevdéért felcseréltem a az URL-t és a hivatkozás nevét. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

18+ NSFW
Amúgy a gifet linkeltem már ma #327447-nél.
Fresh Duke
18+
http://www.liveleak.com/view?i=d89_1359367641
Amúgy, google, "man cut his back with sword", 2. találat. (De szerintem az elsõ is ugyanez volt.)

Videót pls! ^^
Legalább az utolsó 12 kommented óta nem voltál képes 1, azaz egy topicba való képet vagy videót berakni és ezen kommentjeid legalább a fele rám hivatkozik. Ennyit a megszállottságról. De nem várom el, hogy ezután magadba nézz, ha eddig nem tetted, valószínûleg eztán se fogsz.

LeWyTy
Úúúúú b*zd... az egy kard?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fresh Duke
Kicsit megszállott vagy. Mindezt azért, mert volt pofám megmondani, hogy nem viccesek ezek a vackok, amiket beraksz? <#sniffles>

Ne legyél ilyen gonosz, Szabi! Mondd neki meg, hogy mire való a ctrl+c és ctrl+v :3

NandorHUN
sz4bolcs
Najó, akkor lassabban: Gyönyörûen fölismered az érvelési hibát, azt viszont nem, azt viszont nem, amikor te csinálod, továbbá, hogy elég nehezen lehetne racionálisan érvelni egy másik ember humorérzéke mellett/ellen.
Konkrétan te mentél át személyeskedésbe, amikor a 4 soros érvelésre, ami megvédte a humor sokszínûségét -elküldted a 'Hagyjuk, hülyékkel nem lehet vitázni' választ.

És most leírhatod mégegyszer 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"Oh honey, even only 1 charizard makes me hot, but five?!"
BenedekFeco

Látom téged is megkedvelt 😊

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

sz4bolcs
Hát, pont ez az. Semmi. 😄

Nem, a szaladós zombik az angoloktól jönnek. A nácizombik meg skandináviából.

Dzsini
Az egy dolog, de itt forgatják...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

még szerencse h az összes zombitámadás és apokalipszis amerikában történik
Fresh Duke
Mi köze ennek az önkritikához? Olvasd el a kommentet, amire válaszoltál, hadd ne kelljen még egyszer leírnom.

BenedekFeco

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Na de a Transformerst kezdettõl fogva mindenki egy vödör fosnak tartja, a Terminator meg ugye egy körberajongott klasszikus.

sz4bolcs
Azért annyi önkritikád nincs, hogy átgondold, hogy lehet belekötni egy másik ember humorérzékébe 'objektíven'...
Nekem sem volt vicces (mint ahogy a képek háromnegyede), de egybõl lementettem, mert érdekes képek, aztán görgettem a következõhöz.

BenedekFeco

Sippie
túl...

most beszélgessünk a transformersrõl, kinek az agyából pattant ki, hogy azt a kocka szart egy túlzsúfolt nagyvárosba vigyék, növelve a civil áldozatok számát többtízezerre, és pláne egy kis földi halandóra bízva, ahelyett hogy a földalatti bunkerben védték volna az autobotokkal együtt? ugye mifasság?
Ez nem kigyúrtság, magasságra nem tudsz gyúrni.

Mondjuk ami azt illeti, a szuperhájtech, élõ szövetes, izzadó büdös, kádban növesztett húsú, emberi viselkedésû, nyilván irtózatos energiák befektetésével kifejlesztett T800-as beszivárgó egységet egy egyszerû mérleggel ki lehet szûrni. ÉS erre a stratégiai zseni John Connor nem jött rá...

Na jó, túlgondolkoztam a témát, azt hiszem...

Oké, de mondjuk a miniatürizálás úgy kezdõdik, hogy egy ugyan otrombán nagy, de MÛKÖDÕ eszközt kezdünk egyre kisebb méretben megvalósítani.

Egy emberrel még véletlenül, messzirõl, félvakon sem összetéveszthetõ beszivárgó egység szerinted mennyire mûködõképes?

Ez kábé az a vicc, amikor az amerikai hadsereg kiképzi perfekt orosznak a legjobb kémét, ledobja az SZU közepére, és (a viccet rövidre zárva) kiderül, hogy néger...

Tényleg...valamint vérfürdõ nélküli információszerzésre is alkalmasabb egy szexi nõ, ha jobban belegondolok.

Sir Quno Jedi
Mer mér, ki gyanaxik egy kívánatos tinilányra?!!? Attól meg még ugyanúgy kettészakít a hullámhajtómûves ízületeivel, mint a szart!

Volt szerencsém egy pár finom ipari robothoz, amik szó nélkül nyúlnak át a munkaasztalokon, ha rosszul volt programozva. Egy emberi test le sem lassítja õket, meg sem érzik. Mint mikor szappanbuborékok között hadonászol.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sippie
nem kell izgulni, nem ezen múlt hogy nem tudtak beszivárogni

"Kyle Reese: The 600 series had rubber skin. We spotted them easy, "

szóval a rubber skin feltûnõbb volt, mint az hogy kivan gyúrma
Technológiai fejlõdés -> miniatürizálódás. Az, hogy nõnek van álcázva az meg nem tudom milyen funkciót lát el a forgatókönyvben, de azon kívül azt, hogy a serdülõ generáció hímtagjai rákapjanak (akárcsak a VGA dobozokon lévõ pixelpopók esetében).
Ehm, ez mindig facepalmra késztet, ha eszembe jut.

"Helló, Béla vagyok, kiskoromban beleestem a csodafõzetes üstbe (a több ezer ikertestvéreimmel együtt)", vagy mi a faszomat mond a T600, ha megkérdezik beszivárgás közben, hogy ugyan miért másfélszer akkora, mint a legnagyobb élõ ember?

Skynet az elején nem tudta, mekkora egy ember?

Vagy komolyan, hogy a faszba, mi a gecit gondoltak az írók..?

Az amúgy nem is igazán neked szólt, hanem kollektíve a másik ízlésén vitázóaknak. Ezért nem is hivatkoztam ott rád. És kérlek fejezd be, egyértelmûen rámakaszkodtál, de senki nem kíváncsi rá, hogy valami miatt vonzódsz hozzám. <#hamm>

Fura Alak
Nyugi, itt folyton gyülekeznek a flém-váró keselyûk egy doboz gyufával. <#email>

Jajj mit indítottam el. Túl komolyak itt egyesek. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Ez egy komoly topic, itt nem nevetünk semmin.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Nem lehet nevetni egy ilyen jó viccen? <#rinya>