Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Durva ez a természet
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De, hogy ne legyen ilyen szomorú!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
gondolom a hasonszõrûeknél is ilyesmi lehet a dolog úgyhogy sokszor, és a kis dögök utána megzabálják a levedlett alkatrészeket mert tele van ásványi anyaggal ami kell nekik.. guszta mi? 😄
A külsõ páncélja nem növekszik vele együtt, így ha már kezdi kinõni, akkor kiköltözik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
mekkora film 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
<#felkialtas>#felkialtas>
<#felkialtas>#felkialtas>
Sõt, a viselkedése alapján elég nagy rá az esély, lehet neked volt igazad.
A terrorista szót meg nem töled szedtem a terrorizálból, én jót röhögtem a terroristás kommenten, azért irtam én is.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Positive Mental Attitude
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"The trees move. Do you not see it?"

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Azt hogy terrorista nem én írtam, csupán nem minden esetben neki van elsõbbsége, és nem minden esetben szabálytalanul közlekednek a gyalogosok, ahogyan te írtad #327607-ben.
Ennyi
Mesélj már róla, hogy a józan észnek amit birtokolsz mi a véleménye errõl?
Illetve a józan ész nem azt diktálja, hogy az ilyen gyalogosokat, ne intézzük el azzal, hogy hú de nagy törvénysértés, hanem igenis kimondjuk hogy a kurva anyjukat?
Vagy a józan ész csak akkor fogja figyelembe venni a gyalogosok szerepét a történetben, ha baj is történik? Esetleg még akkor se, mert hát azért piroson átmenni gyalogosként nem egy nagy törvénysértés, véletlen elütni csak nem kéne az ilyen embert, hát mit képzelnek az autósok, motorosok?
Akkor az is aki prank videókat csinál vagy kész átverés videókat, az is mind-mind terrorista bizonyára. Ne végletekben értékelj.
De szép bauxit, honnan van?

másokat ijesztgetni mert valakin épp olyan bugyi van, majd ezt feltölteni a zinternetre keménykedési céllal alapvetõen egy faszfej dolog. lehet ettõl az illetõ más esetben normális és kiegyensúlyozott kétlábú (bár a túlkompenzálás és erõfitogtatás mérték ijesztõ, ennél már csak az lenne gyönyörûbb, ha mindezt egy heregolyókkal felszerelt hummer-bõl csinálná), lehet h mások ejjdehatalmas törvénysértést követtek el, a lényegen ez mit sem változtat: ez józan paraszti észt követve akkor is alapvetõen egy faszfej dolog.
de a józan ész unalmas, úgyhogy kezdõdjék inkább a szardobálás

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gondolom én is terrorizálom az embertársaim, amikor nap mint nap ledudálom az útról a nyugdíjast, aki 10 métert nem képes menni a gyalogátkelõig, de az simán megy neki hogy átfutkosson elõtted.
Mert az teljesen normális, hogy valaki gyalogosként szabálytalanul közlekedik, de ha valaki rádudál, vagy jelen esetben motorrál brümmög egyet neki, az pedig barom állat, sõt ha egy ilyen beteg barom állat véletlenül elüti a gyalogost aki a piros jelzés ellenére átfut elötte miközben ö zöld jelzés mellett haladhatna, akkor valóban szedjük le a motorost a motorról, jól verjük már el, majd villamosszéket neki, mert hát mit képzel.
Én meg tudom sajnálni azokat a gyalogosokat, akik aznap miközben piroson átfutottak, megijedtek ettõl a terrorizálástól.

Positive Mental Attitude
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"