Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
fajtafüggõ, néhány héttõl néhány évig mindenféle van - a vedlés angolul molting, a rák crab - innentõl nézelõdhetsz a témában 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vegicsek

Durva ez a természet

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

SzirmosSzisza

De, hogy ne legyen ilyen szomorú!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a törpegarnélák kb 1-2 hetente amíg növekednek, aztán meg minden petésedés után az meg kb havonta 😄

gondolom a hasonszõrûeknél is ilyesmi lehet a dolog úgyhogy sokszor, és a kis dögök utána megzabálják a levedlett alkatrészeket mert tele van ásványi anyaggal ami kell nekik.. guszta mi? 😄
Daell Drow
szucsy89
Ja, jobban megnézve már világos, elég undorító amúgy. Kíváncsi lennék, hogy ezt életükben hányszor csinálják meg.
Dzsini
Rák vedlik - nem néztél kiskorodban Vizipók csodapókot?

A külsõ páncélja nem növekszik vele együtt, így ha már kezdi kinõni, akkor kiköltözik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
2. kép: DAFUQ? 😮
a.carkey
Ez de igaz tud lenni ... 😊

A medve nem játék.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

NandorHUN

szomferi

mekkora film 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

roolandsan
Volt már 😊

V has come to!

Tikal
szerintem ez vicces 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

7131nr
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄
Sippie
vótmá
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

NandorHUN

ITT
<#felkialtas>

<#felkialtas>
BenedekFeco

RoyalJordanian a neve youtubeon, marokkóban is motorozik, szóval simán lehet terrorista! 😊
Sõt, a viselkedése alapján elég nagy rá az esély, lehet neked volt igazad.
A terrorista szót meg nem töled szedtem a terrorizálból, én jót röhögtem a terroristás kommenten, azért irtam én is.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Positive Mental Attitude

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

jajj ne bújjál már a nyelvi jelentés szinonimái mögé, mintha nem tudnád mire értik legtöbben a "terrorizál" szót... tudtommal te is így aposztrofáltad a motorost, még csak véletlenül sem a "megriaszt" vagy "megijeszt" kifejezéseket használtad

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

szucsy89
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Calver
és ma megtudtam, hogy a humorosaranyosban pár embernek fogalma sincs a "terrorizál" szó jelentésérõl. mik vannak. (vagy nem tudnak olvasni bardocz #327616-es hszének többrétegnyi szarkazmusában, bár õszintén szólva én sem)

"The trees move. Do you not see it?"

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sippie
0:43-nál látszik hogy a gyalogosnak van zöld, de kisgyerekre rábrummogni igazán kemény dolog. Közvetlen utána lévõ eset, sárgán villog a lámpa, ergó a motorosnak aztán kurvára nincs elsõbbsége, ha az a csíkozás jelenti a zebrát (gyanítom igen). 0:37-nél nem látni a lámpát, de mivel a kiscsaj akkor indul el, elképzelhetõ hogy zöld a lámpája, de legalábbis a motorosnak biztosan nem az.
Azt hogy terrorista nem én írtam, csupán nem minden esetben neki van elsõbbsége, és nem minden esetben szabálytalanul közlekednek a gyalogosok, ahogyan te írtad #327607-ben.
Ennyi
Igaz, volt 2 eset amikor az alagútban brümmögött a motor, lehet tényleg terrorista.
Akkor ha elõttem fut át a gyalogos a tilosban, és én jól megijedek, hogy nem tudok megállni és elütöm, akkor már nevezhetjük a gyalogost is faszfejnek? Vagy kell hogy legyen a gyalogosnak is otthon egy hummerje, hogy faszfej legyen? Ha ö is megijed, hogy jaj most el fognak ütni, akkor újra én vagyok a nagyobb faszfej? Mert ijesztgetem? Vagy csak az számit ha valamilyen hanggal ijesztem meg? Ha majdnem elütöm véletlen az faszfejség vagy sem?
Mesélj már róla, hogy a józan észnek amit birtokolsz mi a véleménye errõl?
Illetve a józan ész nem azt diktálja, hogy az ilyen gyalogosokat, ne intézzük el azzal, hogy hú de nagy törvénysértés, hanem igenis kimondjuk hogy a kurva anyjukat?
Vagy a józan ész csak akkor fogja figyelembe venni a gyalogosok szerepét a történetben, ha baj is történik? Esetleg még akkor se, mert hát azért piroson átmenni gyalogosként nem egy nagy törvénysértés, véletlen elütni csak nem kéne az ilyen embert, hát mit képzelnek az autósok, motorosok?
Sippie
kivéve amikor nem.
Fresh Duke
Ennyi egydimenziós embert egy topikba. <#wilting>

A heavy cost. I pay it gladly.

bardocz
Igaza van, rosszabbak, mint akik a WTC-t csinálták.
mégvadabbdisznó
Ha te egy ilyen videó alapján egybõl terroristának titulálsz valakit, akkor szvsz veled lehet baj... mert végül is ez érzõdött ki a kommentedbõl.

Akkor az is aki prank videókat csinál vagy kész átverés videókat, az is mind-mind terrorista bizonyára. Ne végletekben értékelj.

De szép bauxit, honnan van?

Szvsz nem keménykedési céllal - illetve nem tudjuk - tette ezt. Piroson nem kell átmenni és annyi. Az ürgét nem akarom védeni, nem tetszene ha velem csinálná, de ha éppen piroson megyek át, akkor jogos, lenyelem. Mellesleg meg ezek a Prank videók, Kész átverés, etc-k is mások ijesztegetésén alapszanak és nem kevés pénzt csinálnak belõle. Szóval ennyi erõvel...
BenedekFeco

Calver
leegyszerûsítem, leereszkedõ stílustól mentesen, még mielõtt 50 hsz érkezik törvényekre és egyéb bölcsességekre hivatkozva és az egész átmegy egy gigantikus szardobálásba, bár úgy nézem nem sikerült elkerülni. eh, úgyis a flém és könnyek ennek a topicnak lényege.

másokat ijesztgetni mert valakin épp olyan bugyi van, majd ezt feltölteni a zinternetre keménykedési céllal alapvetõen egy faszfej dolog. lehet ettõl az illetõ más esetben normális és kiegyensúlyozott kétlábú (bár a túlkompenzálás és erõfitogtatás mérték ijesztõ, ennél már csak az lenne gyönyörûbb, ha mindezt egy heregolyókkal felszerelt hummer-bõl csinálná), lehet h mások ejjdehatalmas törvénysértést követtek el, a lényegen ez mit sem változtat: ez józan paraszti észt követve akkor is alapvetõen egy faszfej dolog.

de a józan ész unalmas, úgyhogy kezdõdjék inkább a szardobálás

bardocz
Igazi terorrista, le kéne lõni. Rosszabb mint a párkányon egyensúlyozó gyerekek. Azok legalább csak a becsapódásnál hangosak. Borzasztó mik vannak ebben a világban.
Ams
Motoros flém? Motoros flém!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Terrorizálja viccbõl embertársait, gratulálok.
Gondolom én is terrorizálom az embertársaim, amikor nap mint nap ledudálom az útról a nyugdíjast, aki 10 métert nem képes menni a gyalogátkelõig, de az simán megy neki hogy átfutkosson elõtted.
Mert az teljesen normális, hogy valaki gyalogosként szabálytalanul közlekedik, de ha valaki rádudál, vagy jelen esetben motorrál brümmög egyet neki, az pedig barom állat, sõt ha egy ilyen beteg barom állat véletlenül elüti a gyalogost aki a piros jelzés ellenére átfut elötte miközben ö zöld jelzés mellett haladhatna, akkor valóban szedjük le a motorost a motorról, jól verjük már el, majd villamosszéket neki, mert hát mit képzel.

Én meg tudom sajnálni azokat a gyalogosokat, akik aznap miközben piroson átfutottak, megijedtek ettõl a terrorizálástól.

BenedekFeco

Egy másik videója. Épp embereket riogat, mert ez okoz számára földöntúli örömöt.....

Positive Mental Attitude

HTS s3rg1nh00
egyértelmûen a kurva anyját a motorosnak,amiért át akar menni a zöldön.én is mindig elszégyellem magam,mikor rávillogok azokra a balfaszokra akik képtelenek megjegyezni,hogy a körforgalomból jövõnek elsõbbsége van.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Calver
igazad van, biztos vagyok benne, hogy aki úgy fitogtatja hatalmas képzeletbeli erejét, h gyalogosokat riogat a motorjával (majd ezt feltölti az internetre, megmutatni az anyukájának, h milyen ügyes), az mindenképpen kiegyensúlyozott, értelmes ember, aki véletlenül sem terrorizálná viccbõl embertársait. ...