Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mikori a felvétel, de szerintem volt már Ferihegyen korábban is.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti
nom nom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

A.. Most... jaj! Az úgy volt, hogy miután elkészült a videó, Péter (A Videómániás) fickó csinált egy poén válaszvideót arról, hogy fel van háborodva, mert hatalmas Tommy Lee Thomas rajongó. Azután erre visszaválaszolt egy másik videóval a Rossz PC játékok-os csávó, majd Péter megint vissza és így ment néhány videón keresztül. A habot a tortára ez az interjú tette fel. Hol itt a gond?
vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sippie
ez egy makett
<#idiota>
Szabi
és ha már nagy repülõk, tavalyelõtt járt nálunk ez is 😄

Mil Mi-26T

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
ha jól rémlik, a MOL adott bérbe valami olajfúráshoz szükséges nagy eszközöket, ráadásul sokat, ezért a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás vele volt elvinni 😄

sajnos hazafelé már ráért a lassú szállítás, így nem jött vissza a gép hozzánk 😞

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Chemtrailt!!!!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mijki
AN-225 Mrya

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

passatgt
An-255

szucsy89
Ezt a képet most láttam facebookon, nem humoros de... mi a picsa az a nagy dög a háttérben, és mit szállít? 😮 Ferihegy amúgy

pajti

vérpocok
Nem is az a durva hanem hogy a kommentelõk egy része azt hitte hogy õk most tényleg összevesztek a Fegyencjátszmás videó kapcsán és küldözgették nekik az oltogató szövegeket. Irónai/vicc témaköre ismeretlen fogalom nekik.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

BenedekFeco

NandorHUN
Hozzáteszem ezen a parodián felindulva a videomania rögtön rohant csinálni egy interjút Tommy Lee Thomas-sal -.- Nagyon eredeti...
https://www.youtube.com/watch?v=5y8yX2qQOxU
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

NandorHUN
Mert jogsértõ hogy a filmek egy része felkerül a youtube-ra... én se egészen értem, egy csomo film fent van, ezekre meg kutya se lenne kiváncsi ha nem parodizálnák ki 😄
ez is jó:
Sippie
mér akarta leszedni a youtube?
NandorHUN
Nekem is csak 1-2 tetszett, a videok nagy részének köze nincs a rendes filmhez. Akkor már inkább FreddyD filmkritikáit nézem, rossz PC játékok után elkezdett filmkritikákat csinálni, de youtube le akarta szedni a csatornáját szal abbahagyta késõbb...
kopa1
Azért a filmkritikái jobbak szoktak lenni, mint ezek a párperces összeszedett izék...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Jim Morrison
Néha megnézem egy-egy videóját, de nem tudom megszeretni, vicces akar lenni de távolról sem az :/ Bár ezzel lehet egyedül vagyok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Imádom a kreatív embereket, ez nagyon nagy. 😄
pajti

BenedekFeco

BenedekFeco

norbre
a reklámot értem, csak szerintem a történetbõl az egyértelmû kamu részt ki lehetett volna hagyni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

HTS s3rg1nh00
a biciklik mellett lévõ ásványvíz reklámja,egészséges életmód...a többit rakd össze 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

norbre

ez akár még szellemes is lehetne, de nem bírom az olyan reklámokat amik valósnak próbálnak bemutatni kamu dolgokat.. azt még el tudom képzelni hogy az emberek spontán odamennének ehez a cuccoz tekergetni, de úgy már nem hogy a vetkõzõ pasast "izzókból" csinálták.. mert látszik hogy nem, de mégis úgy mutatják be.. innen már érezni hoyg az egész kamu.. akrko meg minek?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

En is fb-tol loptam, nem volt az eredeti oldal linkelve sajnos

http://gaborszantai.co.uk/

Es akkor meg azt mondjak, hogy mi, ferfiak vagyunk egyszeruek...

http://gaborszantai.co.uk/

szucsy89
Kommentekben nem kapta az oltásokat? 😄
pajti

BenedekFeco

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
azt hiszem ez a legjobb reakciókép amit valaha láttam. bravó.

"The trees move. Do you not see it?"

Sippie
<#hehe>
Lazarus