379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Efreet
    nem megoldható a dolog - hogy akadályozod meg egy fórumon, hogy ne akárki látogassa?
  • Crem
    Semmi gond!:)

OFF

Azért lehetne egy hasonló topicot nyitni, hátha nem csak romboló, hanem nevelő (elgondolkztató) hatása is lenne.
    Mint pl: egy 20 évig cigarettázó tüdő képének, vagy egy masszív alkoholista májának képe...
    Persze szigoruan 18 éven fellülieknek!!! Csak link stb...
    Szóval egy ilyen azért nem ártana, az ártalmasabb képeknél, meg CSAK link...
  • Efreet
    nem csak én, és nem mindenhol én moderálok. csak most, innen töröltem az utóbbi időben :)
  • Crem
    Efreet.

Utóbbi időben elég sokat vagyok moderálva…

• Efreet
    köszönöm.
  • davos80
  • davos80
    Még csak annyi uccsó szó jogán, hogy nem tetszik, csak hajt a kíváncsiság.Annyira érdekes, mint egy jó horror.Pont
  • davos80
    Jó,jó...
  • Efreet
    akit érdekel, elmehet oda megnézni, de itt nem lehet ilyesmi. az ilyen irányú érdeklődésedet máshol kell kiélned. és reklámozni sem kellene, igencsak ártalmas lehet az olvasóközönség érzékenyebb tagjai számára.

kérlek titeket, még a témát is hanyagoljátok errefele.
  • comet
    Ha valakinek az tetszik ahogy szétrohad/meghal/szétrobban/felnyílik/szétnyomódik/felfűvódik
    vagy más undorító módon meghal/megsérül egy ember.
  • davos80
    Mit kéne kezelni?
  • comet
    ezt is kezelni kéne :)
  • davos80
    Mert erre izgulok fel...Na jó, nem.Érdekes szerintem, ilyet sehol sem lát az ember élőben.Meg kíváncsiság.A gyomrom meg bírja az ilyesmit.Azért nem azt mondom, h ez a hobbim, de azért néha felmegyek a *********-ra.
  • Davidus
    Megkérdezhetem hogy miért jó ilyen képeket nézegetni? Nem akarok flámet indítani csak kiváncsi vagyok:)
  • davos80
    Ok.
  • Efreet
    nem lehet. az általánosban semmiképpen.
  • davos80
    Nem lehetne ennek külön topikot nyitni?
    (előbb nyitotottam, de el is tűnt)
  • Efreet
    az ilyesmi képeket felejtsétek el ezen a fórumon.
  • Voltan
    Nem az. Finom.
  • comet
    muszály ekkorákat? :]
  • kutyuli11

• Lynx_TWL
    ezt mondom
  • Crem
  • kutyuli11
    de a kutyus kepek edik :)
  • Crem
    Ha néznéd néha az AnimalPlanet-et illetve a Discovery-t külömb dolgokat is láthatnál! Igaz, nem embereken.
  • cyrus #6735
    most irtam (#6732)
  • cyrus #6732
    Najó : akkor most énis :

És leszarom hogy volt-e vagy nem

Crem : Énse azt mondom hogy víg, csak szerintem ép ember már a 2-3. nap elmegy orvoshoz ahol lefertőtlenitik neki, pl valami szesszel vagy mittomén, és bekötözik gézzel...
  • cyrus #6728
    Hehe, ezek joook !
  • Crem
    Alex

• kutyuli11
    :)
  • Crem
  • kutyuli11
    :)

nem tom volt e mar de azert helyesek berakom :)
  • Augustus Gigo
  • Augustus Gigo
    Az egyik Sven Hassel könyvben volt ugyanez a helyzet, ahol a gestaponak is beletörött a bicskája ebbe a családi helyzetbe:D Berakok egy képet mindjárt.
  • greco
    Lehet.Miért,baj?
  • Punker
    ez is volt már
  • Barpi
    A jobb alsó már penészes! Rádküldöm az ANTSZ-t ha megeszed.
  • 0ppika
  • hen-tes
  • greco