379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hoha 
-
mert filtz :D -
Na-na! Nagyon atmentetek mostmar szemelyeskedesbe! Az vegkepp nem valo ide! -
Ez isten-király!
-
[center] -
Ne sajnáljjá nnnna... 
DanielT: hát ja, akkor van baj, ha az az üveg 2 alkalomnál (mondjuk Szilveszter és szülinapja) sűrűbben jelenik meg a kezében...
-
Tudna valaki adni egy linket ahhol focis reklámok vannak.
Speciel a régi ( asszem) NIKE reklám kellene amiben egy hajon megy a csata ( a pálya lerácsozva ,3vs3) , és Cantona a biro:P
Ugy tudom van egy pár változata a vidinek, elöre is köcce. -
Jah, minden rendben, csak kár volt az "üvegből iszom a bort a vonaton" képet is feltenni... Nem olyan menő az egy ilyen szép lánytól. -
jaj te szegény :DDD -
Nem szoktam, de most megtettem: megnéztem a képeidet a Fórumozók között... Az a két gyerkőc csak nem a Tiéd?! 
Fiatalka volnál Te még ahhoz
Mellesleg - férfiaknak - érdemes pár pillantást vetni a hölgyre. Igazi, mai, jó nő
Kár, hogy az ilyen típusúak nem buknak rám
-
De azért köszi!

-
-
Na ezt most minek?
A képet azt láttam eddig is
-
voltmá de jó :) -
Kicsit segítek: -
Mert a zöldet mar letette es most akarja kiszinezni :-))
Egyebkent tul szep a vonalvezetes a többihez kepest. Ez a kislany biztos nem rajzolt volna ilyen iveket magatol.
Valaki odarajzolta es odaadta neki kiszinezni. -
Nekem az egyik haverom megtanitotta a kislanyat arra, hogy az iskolaban az elsö napon mondja el azta verset, amelyik valami "fogd meg a pöcsöm maris, mert en a csöcsöd, te a pöcsöm..." meg ilyesmi....mar nem tudom, hogy van, de ti biztosan ismeritek es tudjatok miröl beszelek :-)
Na szoval a kislany fel is allt az elsö nap es szepen elszavalta a verset.
Volt megrökönyödes... :-)) -
Ezt a betegseget! De nagyon jo! :-)
A tarhalos Todor volt a legjobb :-) -
Basszus, jogos! -
az a rózsíszan ceruza miért zölden fog? -
Balu san #37133 Ezek szerint a lányok tényleg korábban érnek...
-
:OOOOO
Remélem ez csak poén marad, s nem találják ki az idióta cicababák, h ez mekkora "divat" lenne..
Én 10évet balettoztam,táncoltam, szal a spicc cipőt közelről ismerem s, az biztos,h nem a legkényelmesebb viselet...Hosszú ideig viselve a talpélek elszakadhanak..mert túl megerőltető lenne,egy huzamban akár egy órát is spicccipőben járkálni...
Szal...:-D -
Hát, ha az szerinted űrrakéta, akkor
- menj el szemészhez
- pszichiáterhez
- rajzold le amit látsz és tedd magad elé
- akkor nem az vagy, "aminek" hiszed magad!
Emellett, a munka eredményével (értsd: fizetés) többre megyek, mint te a piszkálódással...
-
Miért? Mert űrrakétát rajzolt? :D
Amúgy meg aki munkahelyen van, az dolgozzon :P -
Te jószagú... 
Ez erősen minősíti a szülőket (ha van)...
-
Őszintén szólva, engem csak az zavar, hogy egyesek nem gondolnak arra, hogy a HTML-ekbe ágyazott videókat nem tudja számos, a munkahelyén is "nevetni" szándékozó megtekinteni - pl.: ÉN 
A gépemen ugyanis restrikciók hada + a Service Pack 2 nem enged meg bizonyos tartalmakat megnyitni - előszeretettel tiltja le ezeket a beágyazott videós oldalakat!
Szóval, ha belinkelni tudjátok, akkor miért nem töltitek le, majd fel egy MAGYAR oldalra, közvetlen fájleléréssel, hogy gépre lehessen tölteni?!
Szerintem, a hatás nem maradna el.
-
-
De csak igaza van valahol.
Jo, amikor sok vicces kep van, de altalaban bugyuta videok vannak, vagy hulye jatekok, es egy jatek utan meg vagy 100 post az eredmenyekkel, hozzafuznivalokkal... :( -
szarügy -
Jah képeket kérünk. -
Képeket rakjatok be!!!! Már unom a sok hülye videjót!!!! -
ezt még moziban láttam. :-D -
te figyelj, nincsen cipőm, add má' oda a cipődet :DDD
ez tényleg rohadt jó :D -
...a saját hányadékában. Hát több se kellett... :D -
Szegény Peti Nagymamája
80-valahány mega, sajnos, de nagyon megéri. Még most is röhögök rajta! -
Volt valami reklám, de nem értek domacsiul. :P -
Akkor most EZT NÉZZÉTEK meg :)). -
akos #37116 Azért ne húzd fel magad... Nem éri meg :)
Inkább olvasgasd el itt a #178 -tól kezdve... pár hozzászólásban épp ezt a témát boncolgattuk. -
Milyen videó ez?
Te Láma!
-
azt hiszem minden könnyem kisírtam ezen... zsinórban 10edszer megy, de szerintem ez fog egész nap menni a media playeremben!
Szlovák Megasztár - Ó jak zazraèní