379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ivjoe
    Bazze! Ez elmehetne csubakkának!
  • Phat Smoker
    vagyonokat érő fotósorozat :DD
  • nokedli
    bocsánat...

• Aramir
    Mert az csak úgy megy, hogy az egyik ort-s nézi a műsort és látvalami csúnyát, azt a fejéhez kap, hogy hűbazzeg, holnap lekapcsolom a zrtl-t :D
  • Placebó
    Nekem a Storyban volt egy favorit képsorozatom, nem tudtam napirendre térni fölötte sokáig.. a Címe az volt hogy "Povriccsák" [NEM TUGGY LEÍRNI A NEVÉT] Monika majdnem leejtette mobiltelefonját.. Paparazzi fotok...ehh
  • Hmuda
    Bázz, de ráér valaki. :DDD
    Amúgy baromi jó gyüjtemény, visszaidéz pár régi szép emléket (Impossible Mission rulez!). :-)
  • Hmuda
    Blikkes cikkek közül a kedvencem az volt amiben azzal riogatták az embereket, hogy a hacker betör a gépedbe és felrobbantja azt. :DDD
  • Lacee
    lenyűgöző WC-gyűjtemény :D
  • Lacee
    ez önmagában igaz is :)

magyarra fordítva: szvsz a Blikk nagyobb hülyeségeket ír mint a Story, mert a story csak (számomra) érdektelen "hírekkel" foglalkozik, a blikk meg kimondottan téves, hamis infokat közöl le (mi sem példázza jobban, mint hogy ide is belinkelnek néha egy-egy scannelt cikket)

na téma lezárva, OFF volt :D

de hogy legyen kép is:

• Tufa
    Lehet hogy én értettem félre, de nekem úgy tünt mintha azt mondanád hogy a blikk szarabb(mármint hogy nagyobb fasságokat közöl le) mint pl a peoples. De ha nem így van, akkor sry :)
  • Lacee
    annál ma sokkal fáradtabb vagyok hogy elmagyarázzam részletesen, mit értettél félre.
    olvasd el még egyszer az egészet, a képtől. ha még mindig nem világos, ismételd :D

(na jó, mégis: hmuda a pletykalapokról ÁLTALÁBAN mondta, hogy milyen durvákat írnak, én meg erre feleltem, h a People nem OLYAN, hanem hírességekkel foglalkozó lap. megvan?)
  • Cicero
    KATT AZ RTL-RE MOST A TERMINÁTOR MIATT VAN A BOTRÁNY :DDDDDD
  • Tufa
    Hm, most te magad mondtad azt hogy nem olyan gyakran ír a blikk olyanokat mint a peoples, de mégis a blikk a szarabb. Akkor most ez hogyis van pontosan?
  • Lacee
    mert az másik újság. eredetileg arról volt szó, ami a képen szerepelt (people), a kép meg amúgyis vicc...

a blikkben soha nem olvasok egyébként hasonlót, mert olyan szart én nem veszek meg... pontosan ilyen baromságokat ír, csak nem olyan gyakran, mint a hmuda által említett "újságok" (pl vallásért felelős gént találtak meg hasonlók)
  • Phat Smoker
    LOLLER!!
  • Tufa
    Szerinted miért nem olyan vészes? Mikor olvasol te egy blikkben olyanokat mint amit Hmuda leírt a #43359-ben?
  • Mr_no_NaMe
    Ki is volt az aki felmondatta vele a szöveget?
  • Cicero
    Lol, több mint 2 éve volt, addig nem jutott eszükbe? Vagy most megint elővették megnézni? :DDD
  • motorolanokia
    különben most is szünetel az rtl!

• Phat Smoker
    jó ötlet...lapcím javaslat: FUNTASTIC! :))
  • artschi
    ez komoly...
    csináljunk mi is ilyen szennylapokat, adjuk el és gazdagodjunk meg :D
  • Froopy
  • Lacee
    mit miért?
  • Lacee
    :DDD

ja, vannak ilyenek is... de amíg van rá kereslet :)
    amúgy a people kb olyan mint a story nálunk, ha jól tudom.
  • Cicero
    :D
  • Phat Smoker
    mi magyarunk is el vagyunk látva hasonló, hihetetlen & fantasztikus történetekkel fűszerezett lapokkal ...az újság neve most nem jut eszembe :/
  • Hmuda
    A PPL-t nem ismerem, de amit én olvastam azon iszonyat megakadtam:

-exkluzív interjú az űrből vissaztért Elvissel (egy irtó béna kép egy ufóról meg egy ősrégi Elvis fotó, a cikket nem volt energiám elolvasni).
    -a hatlábú kutya második fejet növesztett (olyan bénán összrakott kamuképeket még sose láttam, szerencsétlen kutya rendesen megszenvedhetett a képek kedvéért).
    -stb

Ezek után az a vámpíros dolog nem is annyira durva.
  • Phat Smoker
    erre gondolsz ? :D
    ezert_ne_pofazz_hulyesegeket
    kis olvasnivaló mellé :))
  • Froopy
  • Cicero
    :DD
  • Tufa
    Miért?
  • Lacee
    azért a People nem olyan vészes, jobb mint pl az itthoni hasonló kaliberű lapok :)
  • _Neo
    Szerintem állatira nem kéne beszüntetni. Aki akarja had nézze, bár így tényleg elég szar a műsor, de ha belegondolsz üzleti szemszögből nézve nagyon jól nyomják. Egy filmet 20 perc után lehet elősször megszakítani... pl ezért van az, hogy a barátok közt (ami egyébként a legsikeresebb magyar sorozat) nem tart 20 percig, így több reklámot nyomhatnak. Én ezen nem húzom fel magam, mert ha kell egy film azt lehúzom netről és megnézem. Ezt tudom javasolni mindenkinek akit idegesítenek a reklámok. Vagy az hbo-t. Egyébként a reklámok alatt ha megfigyelitek a hangerőt is felnyomják hogy ha mész konyhába vagy wc-re, ott is halld. Ez a reklámdolog talán kiküszöbölhető lesz majd ha beindul a digitális interaktív műsorsugárzás... persze azért is fizetni kell majd. Szóval kitartás, nyugalom és internet rulz!

Erről a lemarad a karika dologról meg az a véleményem, hogy abszolút csak a képet rondítja. Mindenki tudja melyik időszakban melyik csatornát szabad a gyereknek nézni. Ha valaki foglalkozik vele, úgysem engedi, hogy a gyerek a tv-t bámulja főleg a monika show-t... ha meg nem tök mindegy, mert a gyerek nem fogja kikapcsolni a tv-t, ha látja, hogy még kicsi a műsorhoz. Így asszem ennyit akartam mondani :)
  • motorolanokia
    az engem is érdekelne!!
  • Mr_no_NaMe
    Nincs megvalakinek az a video amikor volt valami vita a chaten,
    két user között?Asszem megbeszéltek egy bunyó helyet,
    és elment a nagypofájú kisgyerek akit megvernek és fölvették videóra!
    Nem vagyok ilyen szadista,csak régen nagy volt alatta a pangás azt most érdekelne!
    Ha valakinek van linkje pls dobja!
  • motorolanokia
    jaja, sztem is!
  • Phat Smoker
    'Mónika' című műsor :DDD
    a minap is volt ilyen adásszünet, akkor meg vmilyen 2003-as való világos xarságra hivatkoztak.

• IMYke2.0.0.0
  • Hmuda
    Meglepődnél miket össze nem írnak azok a lapok. Én fogtam a kezemben ilyet és a hajam kétszer annyi felé állt mint ahány hajszálam volt.
  • Aspyrin
    Ez csak egy tréfa sztem, nem hiszem, hogy az Usa elnökét levámpírozná egy lap.