379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Davidus
  • Davidus
  • Davidus
    támad:O
  • cSuwwi
    majdnem: greenwichi :)
  • Iori
    ez lathato a greenwhici (jol irom?) torony nagy tavcsojebe is, mikor ott voltunk az idegenvezeto azt mondta hogy evvel a tavcsovel meglehet nezni a plutot aztan mindenki gyorsan odasietett es bummm,
    'you just been punkd' :D
  • dunga
    köcsökök':>
  • gz8
    Hibával bír??
  • IMYke2.0.0.0
    Már a képfelírás is stilisztikai hibával bír...

• motorolanokia
    BIZTOS volt már, de nekem ez bejön! (Michael Jackson a Majmok bolygójában.)

• motorolanokia
    figyel téged

• PResident Evil
    loél
  • SoDI---
  • maozedong
    rohatt mekdonaldsz :D
  • maozedong
    genetikailag módosított a fórum :O
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • motorolanokia
  • IMYke2.0.0.0
    úúúúú
  • Sadist
    Borgot rá kéne szoktatni, hogy olvassa ezt a topikot is
  • Verseghy
    Már 85enél járok..:)
  • motorolanokia
  • motorolanokia
    hát ezt elkapták

• IMYke2.0.0.0
    Minden relatív.
  • Crem
  • motorolanokia
    jó... nem lehet mindenki ugyanolyan.
  • PResident Evil
    már megint off és már megint IMYke
  • I.C.ram
    Mert néha olyan durva dolgokat tudsz írni felnőtt létedre, hogy lefordulok a székről. csak ennyi :)
  • robotnyk
    ez hihetetlen, főleg imyke - ennyit tudtok pörögni már ilyen érdektelen sz@rságokon, ráadásul ott ahol ennek nincs helye.
  • IMYke2.0.0.0
    A fajtiszták valóban "gyengébbek", mint a keverékek - ezt még én is tudom.
    I.C.ram indoklása is megállja a helyét.
    Ami a fajtiszta kutyák mellett szól az, hogy az eredetük "biztonságos", azaz, nem kell attól tartani, hogy az utódok "csúnyák" lesznek.
    Idézőjeleket ugye nem kell megmagyaráznom. Minden kutya tud szép lenni... [még szegény megégett is, amiről napokkal / hetekkel ezelőtt volt link / kép.]

• motorolanokia
    ok. bocs
  • PResident Evil
    hurrá
  • PResident Evil
    vankutyástopic:|
  • motorolanokia
    ezt nem tudtam. de a moszkvai fajtiszta. én azért jobban ragaszkodom a fajtisztákhoz.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    I.C.ram: nem ez az első, amikor azt érzem, hogy direkt írogatsz nekem ilyeneket... ráléptem a tyúkszemedre?! Lassíts ember!
    Nem a németjuhászokra gondoltam, hanem a farkaskutyára.

• Takezó
    nekem is keverék van
    állatorvos-e vagy? :Ð
  • Carlos
    Legszebbek:

• motorolanokia
    ez a mi kutyánk (és moszkvai őr)

• I.C.ram
    Fajtiszta kutyák sokkal butábbak, mint a keverékek, és sokkal gyengébb a szervezetük is, mert a keresztezett kutyáknál mindig a legerősebb gének öröklődnek optimális esetben. Én csak keverék kutyát szeretnék mindig. Sokkal több bennük a szeretett, ragaszkodás.
  • IMYke2.0.0.0
    Rettenetesen nem értek a kutyákhoz, amit tudok azt emlékeimből szedtem elő, amit anno magamba szívtam, amikor ajándékba kaptam egy kutyafajtákról szóló könyvet...
    Biztos igazad van :)
    Ezért én azt mondom - békítésképp -, hogy a macskák után a kutyák a legjobb gyerektársak :) Macsekok mindenek előtt!
  • I.C.ram
    LOL Ezt az indokot. Több génmódosítás van egy Rottweillerben, mint akármelyik másik kutyában :D

Ki a szart érdekel, hogy a nácik mit csináltak... Másrészről meg te keveed a farkasjellegű kutyákat a németjuhásszal...