379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
O: -
Hát igen a japánok hülyék:P -
:DDDD! (Y) -
Cicero #49545 :( -
Ez valami iszonyatosan beteg
-
Ez annyira cuky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik cica nagyon csúnya, a másik el is takarja a szemét inkább. :(((8
-
pasquale #49542 miez a xar???? -
Ez poén :)
-
Cicero #49540 Akkor nem csodálkozom, hogy bentragadt -.- -
persze divx,egyébként itt link:Nintaus -
pasquale #49538 a legismertebb szupermárka.. és legalább divx-es??? -
Nintaus -
Milyen lejáccó ez? -
pasquale #49535 mond h eltünt a dvd..és h garanciás...:D -
sikerült,tavaly pl. a tálca akadt bent:) -
Cicero #49533 :DDDDDDDDDDD -
spy803 #49532 Vidd vissza a lejátszóval eggyüt!
-
Cicero #49531 Villával piszkáld ki ::D:Ddd -
dieselG #49530 sikerült kivenni azóta?
-
Mivan??? -
praksi #49528 király lett, majd ott találkozunk :-) -
ÁRG:HDDDDDD
-
ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen ULTRAMEGALOL élményem még nem volt :)) Kivettem a tékából egy filmet és beraktam az asztali lejátszóba. Megnéztük a filmet és amikor open-t nyomtunk üresen adta ki a tálcát. A lemez meg bentmaradt és holnap vinnem kéne vissza a filmet a tékába :DDD 

Itt egy kép :D
-
Bakker én azt hittem férfi :) -
[havitavi] hello
[CSOCSO] szevasz
[havitavi] hány éves vagy
[CSOCSO] 20 es te?
[havitavi] 21
[CSOCSO] l/f?
[havitavi] van kérdésed?
[CSOCSO] azt akartam volna megtudni hogy milyen az aljzatod?.... erted?? a csatlakozod... bemenetes vagy kimenetes?
[havitavi] bemenetes
[CSOCSO] merre talalhato miss... mi is a becses neved?
[havitavi] dóri
[CSOCSO] a kerdes ami mar mindennel jobban foglalkoztat: miert irsz 10 percenkent 4 betut??? ne hari nem cseszegetes..csak kivancsisag... mert nemtom elkepzelni
[havitavi] boccs
[CSOCSO] nincs baj ... de meg mindig kivancsi vagyok hogy miert
[havitavi] kérdezz
[CSOCSO] miert irsz evente 1 szer???? ha megmondod utanna kerdezek ertelmeset is!
[havitavi] tegnap regisztáltam magam
[CSOCSO] es voros a hajad?
[havitavi] nem
[CSOCSO] fenebe.. pedig azt hittem...
[CSOCSO] haaat en mar vagy 6 eve regeltem magam ide!
[havitavi] fekete a hajam
[havitavi] j
[havitavi] gxfufzi
[CSOCSO] komolyan mondom lementem ezt a beszelgetest es megmutatom a haveroknak.... nah legy jo tovabbi jo csevegest!
ui: anno par eve volt egy gadzsi.. ennel sokkal sulyosabb eset.. mikor mar nem birtuk es elkoszontnk tole, rankszolt hogy neki voros a haja... hat mi ugy elkezdtunk rohogni hogy szinte dajt... baromira nem voltunk kivancsiak a hajszinere, nemtom mit gondolt a csaj... hirtelen szerelmesek leszunk bele mert roka? -
ezen a heten meg nem -
pasquale #49522 lál :D -
qper #49521 Ez vót' már? Szerintem kegyetlen :)
-
qper #49520 nabazz, álmaim asszonya :DDD -
qper #49519 Humoros, de az ára is az. Valami 50-60 Forintra jön ki átszámítva egy DVD ha jól emléxem. Besztercebányán gondolkodtam rajta, hogy veszek pár tucatot, de rájöttem hogy most rohadtul nem tudnám semmire sem használni. -
gyanus volt télleg mert a végén lilly 31... lehet hogy éjfél előtt írtak, és akkor volt a 31. szülinapja? :D -
Kamu beszélgetés :D
A lily neve után egy helyen eltűnik a 30-as..látszik hogy ő írta :DD -
Cicero #49516 Ezt komolyan kérded? ::D:D: Kikéne tenni a 18+-as karikát ::D:Ddd -
pasquale #49515 mer? mivan ott? -
Cicero #49514 Ha nem vagy lefáradva, időnként nézz be a gé-portálra! :D Még rímel is! ::D:D:Dd -
pasquale #49513 bazzze
ez röhej h mik vannak manapság.. ez az internet -
Cicero #49512 ::D:DDd Maximum kapsz szép sárga háromszögeket -
Kanál #49511 először nem akartam belinkelni mert tartottam tőle hogy leszólnak de most örülök hogy szereztem pár kellemes pillanatot nektek =PPPP -
pasquale #49510 ez aza fogkrém reklám: bizsergetsz bébi.. :D -
bitubo #49509 pff istenem szánalmas,beteg ez a világ komolyan...11 évesen már tudja magárol hogy leszbikus és ráadásul komolyan is gondolja LOOOL