379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Na a thumb (előnézet) képet linkeld!
-
Uhh! Hány kiló lehet a macsek? 20 biztos. Ez véletlen nem egy hosszuszőrű kölyöktigris? :)) -
motorolanokia #51308 nem tudom, miért így rakta be! ez egy elég nagy kép különben! -
pasquale #51307 ném -
Kissebb kép nem volt?
-
motorolanokia #51305 -
Az mi?
Es most cementet jatszol? -
anti hímsoviniszta pfuj-.- -
jó-jó, nincs semmi gáz; inkább szúrjál be egy képet! -
Olvasd el a többi hozzaszolast is, aztan reagalj. -
Mire lennek irigy mondd mar meg?
Az lehet, hogy sznob vagyok neha, ezen nem vitatkozok.
A szemelyzet megtapsolasarol pedig annyit:
Egyszer mikor egy 9 oras repülöutra mentem egy csajszi volt a pilota es en meg gondoltam, hogy na ez aztan buli lesz.
Akkor valamiert elegge ideges voltam es bepanikoltam a leszallasnal, holott az ut alatt a gep meg csak meg se randult. Becsukott szemmel karfat markolva vartam a leszallast es mar szidtam a csajt miert tököl ennyit, mikor hirtelen azon vettem eszre magam, hogy mar mindenki all fel, mert a kijaratnal alltunk.
Esküszöm nem ereztem, mikor szallt le a gep. Na az lett volna megtapsolando, megse tette senki. -
lol, észreveszitek, hogy min vitatkoztok?
azon, hogy vkik tapsolnak-e repülőút végén vagy nem... LOL :DDD
ha egyeseknek úgy esik jól, hogy tapsoljanak, akkor az mit zavar titeket? :)))
tuti nektek is van megannyi olyan dolgotok, aminek semmi értelme, más nem is csinálja, talán gyépésnek is néz, de nektek jól esik
és ez így van jól
na
KÉPET!!! ;) -
Irigység... -
Takezó #51297 sznob **** :\ -
Kanál #51296 aranyoozs kizscicaaa
-
én majd jól megtapsollak titeket, ha végre befejezitek -
sznob:| -
Nyilvánvaló, hogy sima repülőuton nem kell és nem is szokás tapsikolni, de mondjuk, ha jó rázós az út, esetleg megtapsolandó a személyzet teljesítménye..
A személyzetről beszéltem, nem csak a pilótákról.. -
Nyiri #51292 Tapsolni csak a gyepesagyuak szoktak, akik eletükben elöször összeszedtek annyi penzt, hogy egy all inclusive klub-szabadsagra be tudtak fizetni valahova a karib tengerekre vagy törökorszagba/spanyolorszagba...
Akinek nincs penze arra hogy minden masodik nap repjen az mar is gyepesagyu? Gratulalok. Dicseretes eletszemlelet. -
őő nem feltétlen -
Most öszinten, te megtapsolod a buszsofört, amiert elvitt a boraros terre?
Mondom, nyaralo jaratokon ok, mert hangulat, de egy olyan, aki hetente 3x repül es az egesz nem több, mintha a metroval közlekedne, biztos maskepp latja a dolgot.
A szavaimat pedig nem kell fölöslegesen kiforgatni.
Es ha atelte mar valaki a Teneriffara vagy Mallorcara repülö sok nemet barmot, akkor az a "gyepesagyu" sem tünik olyan rossznak, söt meg inkabb dicsertem is öket... -
-MmmmMEGVAGY!Te vagy a fogó!
-
ó, sok büdös csóró, aki nem tudja hogy kell viselkedni egy repülőgépen, hívjuk az inkvizíciót. -
ez poén:)
-
mér baj az ,ha megtapsolják a pilótát? Szerintem nem gyepesagyúak.. a burzsuj járatokon biztos nem szokás..
-
ez rohadt jóóó 

-
Tapsolni csak a gyepesagyuak szoktak, akik eletükben elöször összeszedtek annyi penzt, hogy egy all inclusive klub-szabadsagra be tudtak fizetni valahova a karib tengerekre vagy törökorszagba/spanyolorszagba...
En sokat repültem kanadaba, Angliaba, Nemetorszagba stb sima menetrendszerinti jarattal, hidd el sose tapsolt senki. Csak a charter gepeken amik nyaralni indulokkal van tele, azok tapsolnak...
Persze OK, hozzatartozik a hangulathoz... -
ronda :D -
motorolanokia #51282
-
ez mien béka?? -
tavaly csináltam :) -
Húúú, de baró kép!!! Ez eszméletlen...ilyen jelenetet elkapni...pfff....király!! -
Vótmá? :D
Yoda ének -
-
-
Hat latod, ezt meg nem tudom. Meg nem ittam, inkabb csak "szepsegnek" vettem, de delutan csekkolom, hogy tutti-e frutti :) -
jáááááá
-
Takezó #51273 #51257 erre, mi másra :) -
2. kinek? -
az a homok partos loál:D