379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • pelleri
    Bár kevesen tudják,de Rocco Siffredi betegesen retteg a gyalogosgázolástól,ezért a
    háza elé saját jelzölámpát szereltetett fel magának :)
  • Placebó
    magam is megismrekedném..:)
  • pelleri
    Ha a játszadozást nem szó szerint értitek,hát én is megpasznám :)
  • Placebó
    szintén
  • pelleri
    Nekem csak 403 forbidden :(
  • Carlos
    Eljátszadoznék vele...
  • Carlos
    Forbidden!
    Elírtam az elébb...
  • pelleri
    -F*szba lehet a hamburgerárus...végre egyszer van étvágyam,ez meg sehol...áhh
  • Froopy
    18+
  • pelleri
    -És még én vagyok gyermekded...mpffhhh...közbe megint csak nálam van szerszám
    várépitéshez,pedig úgyanúgy tudták,mint én,hogy a tengerpartra megyünk
  • cSuwwi
    képet! :D
  • Placebó
    Most látom az erkélyről egy parkolo Rover 75-ösbe egy csávó bőszen veri a kormányt a Szájbergyerekre és LOL-001 a kocsi rendszáma.. beszarás..:)
  • Zacsy
    ez csávó régen volt a fókuszban...
  • Stotoo
    Ha nagy kepet akarsz benyomni akkor a kepfeltoltes.hurol a "direkt link a kephez" link kell neked. De szvsz a legjobb az ahogy en csinaltam, megnezed kiskepet, ha tetszik rakattintasz es bejon nagyba.
  • motorolanokia
    de nekem is ilyen, és a képem pedig nem nagy!
  • Stotoo
    nincs baj, direkt csinaltam igy, kattints ra :)
    ha beraktam volna 1280*1024es képet, akkor fel is akasztottatok volna :D
  • motorolanokia
    igen, valami baj van a kepfeltoltes.hu-val: ilyen kicsik lesznek a képek, ha belinkeljük!
  • cement
    :oDDd
  • Placebó
    Te még mindig pörögsz mazsola?..:)
  • Hunnenkoenig
    Tudom mi az a soviniszta, ne aggodj. Te gondolom szuper vicces akartal lenni...

Szinhaz es repülö között van különbseg. Szinhazban jar a taps, repülön nem.
    Ahogy a közertben sem adsz borravalot az eladonak, a fodrasznal meg igen.

Jo, nem nezem le azokat, akik talan egyszer tudnak eletükben repülni. Mikor en elöször repültem en is tapsoltam, mert mindenki taposolt, igaz nem ertettem, miert tapsolunk. De en közben rajöttem, hogy hülyeseg, meg azok is, akik velem együtt nem tapsolnak. Az, aki meg tapsol, az vagy elöször repül, vagy gyöpösagyu. Talan nem kellett ra sporolnia, ok, azt visszaszivom. Nincs köze a gazadasagi helyzetenek hozza...

Reszemröl tema befejezve :-)))
  • RIZLA
  • Stotoo

Ezeket talaltam a garazs melleti kis raktárházban, egy fa viragtartoba szulte oket a szomszed macskaja :)
  • Visitor
    nem hiszem, a tvben (fókusz talán...) is volt egy ilyen
  • pasquale
    szerintem az egész az
  • Visitor
    a fogai féknek tűnnek, de ha nem nagyon durva :O
  • nokedli
  • nokedli
  • nokedli
  • motorolanokia
    Pont most néztem meg a galériádban!
  • artschiatwork
  • Adam5
    Hi

Ez a kép sztem már önmagában is poénos a beállások miatt :P. De ha egy jó feliratozó kezelésbe venné biztos kitudna belőle hozni vmit :)
  • Dzsini
    én úgy tudom, hogy a tapsolás akkor fordul elő, ha különlegesen simán sikerül a landolás (egyenesen, szépen teszi le a gépet úgy, hogy szinte nem is érzed...) - ilyen velem még nem fordult elő, sőt :D
  • artschiatwork
    ON

Coca Cola titkos összetevője

• Kit--Kat
    Amúgy meg tök mind1 mert menetrendszerű járatokon is előfordul, hogy szokta tapsolni, tök min1, hogy sznob-nem sznob nincs teljesen igaza.
  • Gregorius
    Igazság szerint, amikor annak idején indult a MALÉV, akkor még mindenki tapsolt, mert teljesítmény van egy repülőút mögött. Elég nagy baromság is lenne megtapsolni a Boráros téren, mivel mindenki máshol száll le.
    Színházba is szinte havi rendszerességgel járok, majdnem haza megyek oda, mégis tapsolok a sok butaarcúval, akik életükben egyszer összekuporgatnak egy kis pénzt, hogy beülhessenek.
    Az egész mentalitás kérdése.
  • Placebó
    Ugyan hagyd el... úgysem fogja belátni...:)
  • jointeer
    a tudatlan sznob
  • Nyiri
    Elolvastam. Abbol amit ideztem neked mi jon le? Nekem az hogy lenezel mindenkit akinek nincs penze es csak az eleteben talan 1x repulhet...
  • Carlos
    Ehhh...komoly!
  • StephenKing
    Ütős buszreklám