379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
valaki küldje rájuk a pingvint:) -
flash -
öngyilok? -
aberált balfaszok:| -
Ráadásul négy átfutott "blog"-ból három van bemásolva. Többet nem mertem megnézni... -
ki a szarokmán ezek? teveklubbosog? -
Nekem tetszenek a rajzok.
De igazán oda lehetne figyelni, hogy 600 dollárból már egy egész tonna lábbelit lehet vásárolni?! Hát ezt senki sem tudja?!:D -
Lazi blogja:
Nos.... :D eza zelsö ien téma amit a naplómba irok... wow
Ma Random tesómmal rideoltunk megint 1et... Lezúztuk a Jánoshegytetet meg a fél belvárost kiosztottuk és ráadásul hazafele a Boráros téren kb 50 ember xeme láttára (akik szájtátva maradtak ott még egy picit hogy mecsodálhassanak egy nemnormális félörült produkcióját) zuhant 4-5métert a lépcsön... mindezt 3xor megismételve ... Jah , a lényeget ménem irom??? :D Az za kb 50 ember külföldi volt.. (hogy honnét kerültek oda ..hm...paxx), mindenki vagy fényképezös telefont vagy videoCAM-ot vagy mittoménmit tartotta kezébe(!)...xal Ö volt a ,,star,, :D Hm... Minden ugrásánál örjöngtek...axtan az utolsó elöttinél vixxatapsolták!!!!!! WOW Bazz :D Azta! No Comment!!! Yo is volt minden ...egéxen addig mignem jöttek a rendörök...:( Ehh..gyorsan eltüntünk és az egész móka abbamaradt.... Na mind1...amien gyorsan feltüntünk ott, oan gyorsan is távoztunk :)
Nembaj...Igy volt YO!
Ugye tesa?? :))))
Stitok blogja:
Mai nap ELKEZDODOTT A VARVA VART 0-ZAS!!! Sok faszlama 14even aluli kis pocsot LENULLAZOM MUHAHA! mIERT IS?! Mert olyan rohelyes a bemutatkozasuk! 170623 13 EVES ES NAGYBAN MOTOROZIK! Isten meg csak ugy seggbebaszta, mi?! 241292 12 EVES KANNABIS LEVELLEL MEG 50 SORNYI ENTERREL! Beragadt az a rohadt gomb es meg nem ismerte fel a kibaszott backspace lehetosegeit... vagy talan nem er odaig FEL?! kANNABISROL MEG LOFINGJA SINCS HAT GRATULALOK! Visszanullaznak MOST NAGYON MEGIJEDTEM, BELEGAZOLTAK A KIBASZOTT LELKIVILAGOMBA, MOST 30 NAPIG NEM FOGOK TUDNI ALUDNI!!!
Peti blogja:
Ze.
Örülhetsz te büdös diszkópatkány fasz szívó,jógyerekeknekegyestadó tarigeci.
Lementem az alap csoportba a sok szefos közé
Nem volt mnás választásom
Ha nem megyek le megszivat
Tavaly elmondtam ennek a viccnek h köcsögség amit csinál így szó szerint,idén cum lett volna.
Köszönöm szépen kezdődhet a suli,naponta 9 óra tanulás,öcsém ez lesz életem legjobb bulija
-
ezek ámm a nagyon viccesekis -
-.- -
Kanál #51784 szntem csak neked tetszenek :c -
ja mert neked nemtetszenek:@ -
Kanál #51782 téllek szaraok :( -
hogyte milyen gonoszvagymán:CCCC -
Remélem ha ámokfutásba kezdesz ezzel fogod az első célzott lövést leadni
-
-
ez kemény volt én is gondolkoztam mit is akar
-
te is így kezded?
-
jo
-
ehhh... -
röntgen -
:D -
Másik OFF:
-Mi az a három kérdés, ami elhangzik a kocsmai verekedés előtt?
- ???
-Miva'? Miva'? Miva'?

ON -
OFF:
Pretka kérdése:
"hello a tulatin lapok támogatják az 512 ram modulonkénti behelyezést az st 6 nem az nem van e hozzá bios amivel igen?"
Bogozzátok ki... :) Tipikus nyúbí...
ON -
motorolanokia #51770 háháháháháháháháh
-
nem igazán erre gondoltam inkább erre(#51761) -
Höre rock remix :) nem vmi jó de nemtudja valaki meilyik együttest vágták ezalá a droid alá? -
itt -
Jó5let:) -
Ez mi is mert nem nagyon tudom hol találom? -
"Bűbályos banyák"
csak én gondolom úgy, hogy a "bűbályos" pontos j?
-
ezt tedd be a nagyon lúzer kislányos topikba ott örulnek az ijennek:)) -
töröld ki a browsered ideiglenes fájlait (cache), elvileg megoldja :) -
Mért van az hogy a képet amit látok el szeretném menteni és csak bit-ként akarja elmenteni nem JPG-nek nem tom hol lehet álitani egyáltalán mért álitódott el idáig mindent JPG-nek mentett a nevével eggyütt most meg névtelen bit .HELP
-
ez most egy ilyen divathullám, remélem hamar vége lesz, mert már nagyon idegesít -
Azért nem kell minden butus, irányított kamasz fölött ítélkezni.
Ezt látja a tv-ben és az összes barátnője is.
De később rájöhet még, mik a fontosak. -
miért büntetsz minket ezzel?? :DDDDD és ilyen emberek élnek a világon. -
akkor képzeld mi lesz ennek a csajnak a "foglalkozása" később -
Ehh az ilyen oldalak vonzák ezeket... -
Ja és:
"Pasim most nincs, úgyhogy szabad vok!!"
Jaj ne már!11 éves és MOST perpillanat nincs pasija.