379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • shaba23 #51794
    valaki küldje rájuk a pingvint:)
  • nokedli
    flash
  • Hanga
    öngyilok?
  • jointeer
    aberált balfaszok:|
  • trident
    Ráadásul négy átfutott "blog"-ból három van bemásolva. Többet nem mertem megnézni...
  • jointeer
    ki a szarokmán ezek? teveklubbosog?
  • trident
    Nekem tetszenek a rajzok.
    De igazán oda lehetne figyelni, hogy 600 dollárból már egy egész tonna lábbelit lehet vásárolni?! Hát ezt senki sem tudja?!:D
  • trident
    Lazi blogja:

Nos.... :D eza zelsö ien téma amit a naplómba irok... wow
    Ma Random tesómmal rideoltunk megint 1et... Lezúztuk a Jánoshegytetet meg a fél belvárost kiosztottuk és ráadásul hazafele a Boráros téren kb 50 ember xeme láttára (akik szájtátva maradtak ott még egy picit hogy mecsodálhassanak egy nemnormális félörült produkcióját) zuhant 4-5métert a lépcsön... mindezt 3xor megismételve ... Jah , a lényeget ménem irom??? :D Az za kb 50 ember külföldi volt.. (hogy honnét kerültek oda ..hm...paxx), mindenki vagy fényképezös telefont vagy videoCAM-ot vagy mittoménmit tartotta kezébe(!)...xal Ö volt a ,,star,, :D Hm... Minden ugrásánál örjöngtek...axtan az utolsó elöttinél vixxatapsolták!!!!!! WOW Bazz :D Azta! No Comment!!! Yo is volt minden ...egéxen addig mignem jöttek a rendörök...:( Ehh..gyorsan eltüntünk és az egész móka abbamaradt.... Na mind1...amien gyorsan feltüntünk ott, oan gyorsan is távoztunk :)
    Nembaj...Igy volt YO!
    Ugye tesa?? :))))

Stitok blogja:
    Mai nap ELKEZDODOTT A VARVA VART 0-ZAS!!! Sok faszlama 14even aluli kis pocsot LENULLAZOM MUHAHA! mIERT IS?! Mert olyan rohelyes a bemutatkozasuk! 170623 13 EVES ES NAGYBAN MOTOROZIK! Isten meg csak ugy seggbebaszta, mi?! 241292 12 EVES KANNABIS LEVELLEL MEG 50 SORNYI ENTERREL! Beragadt az a rohadt gomb es meg nem ismerte fel a kibaszott backspace lehetosegeit... vagy talan nem er odaig FEL?! kANNABISROL MEG LOFINGJA SINCS HAT GRATULALOK! Visszanullaznak MOST NAGYON MEGIJEDTEM, BELEGAZOLTAK A KIBASZOTT LELKIVILAGOMBA, MOST 30 NAPIG NEM FOGOK TUDNI ALUDNI!!!

Peti blogja:
    Ze.
    Örülhetsz te büdös diszkópatkány fasz szívó,jógyerekeknekegyestadó tarigeci.
    Lementem az alap csoportba a sok szefos közé
    Nem volt mnás választásom
    Ha nem megyek le megszivat
    Tavaly elmondtam ennek a viccnek h köcsögség amit csinál így szó szerint,idén cum lett volna.
    Köszönöm szépen kezdődhet a suli,naponta 9 óra tanulás,öcsém ez lesz életem legjobb bulija

• jointeer

ezek ámm a nagyon viccesekis
  • jointeer
    -.-
  • Kanál
    szntem csak neked tetszenek :c
  • jointeer
    ja mert neked nemtetszenek:@
  • Kanál
    téllek szaraok :(
  • jointeer
    hogyte milyen gonoszvagymán:CCCC
  • rosemberg
    Remélem ha ámokfutásba kezdesz ezzel fogod az első célzott lövést leadni
  • RIZLA
  • rosemberg
    ez kemény volt én is gondolkoztam mit is akar
  • rosemberg
    te is így kezded?
  • rosemberg
    jo
  • Carlos
    ehhh...
  • nokedli
    röntgen
  • robotnyk
    :D
  • Carlos
    Másik OFF:

-Mi az a három kérdés, ami elhangzik a kocsmai verekedés előtt?
    - ???
    -Miva'? Miva'? Miva'?

ON
  • Carlos
    OFF:

Pretka kérdése:
    "hello a tulatin lapok támogatják az 512 ram modulonkénti behelyezést az st 6 nem az nem van e hozzá bios amivel igen?"

Bogozzátok ki... :) Tipikus nyúbí...

ON
  • motorolanokia
    háháháháháháháháh
  • rosemberg
    nem igazán erre gondoltam inkább erre(#51761)
  • Mr_no_NaMe
    Höre rock remix :) nem vmi jó de nemtudja valaki meilyik együttest vágták ezalá a droid alá?
  • jointeer
    itt
  • Mr_no_NaMe
    Jó5let:)
  • rosemberg
    Ez mi is mert nem nagyon tudom hol találom?
  • IlluminatoR
    "Bűbályos banyák"

csak én gondolom úgy, hogy a "bűbályos" pontos j?
  • jointeer
    ezt tedd be a nagyon lúzer kislányos topikba ott örulnek az ijennek:))
  • Lacee
    töröld ki a browsered ideiglenes fájlait (cache), elvileg megoldja :)
  • rosemberg
    Mért van az hogy a képet amit látok el szeretném menteni és csak bit-ként akarja elmenteni nem JPG-nek nem tom hol lehet álitani egyáltalán mért álitódott el idáig mindent JPG-nek mentett a nevével eggyütt most meg névtelen bit .HELP
  • blackmetal
    ez most egy ilyen divathullám, remélem hamar vége lesz, mert már nagyon idegesít
  • Lteebee
    Azért nem kell minden butus, irányított kamasz fölött ítélkezni.

Ezt látja a tv-ben és az összes barátnője is.
    De később rájöhet még, mik a fontosak.
  • modellmaker
    miért büntetsz minket ezzel?? :DDDDD és ilyen emberek élnek a világon.
  • blackmetal
    akkor képzeld mi lesz ennek a csajnak a "foglalkozása" később
  • Mr_no_NaMe
    Ehh az ilyen oldalak vonzák ezeket...
  • Dynamic
    Ja és:
    "Pasim most nincs, úgyhogy szabad vok!!"
    Jaj ne már!11 éves és MOST perpillanat nincs pasija.