379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
lol a bullterrier is tud aranyos lenni :)) -
aranyos
-
Pepsireklám :)
-
Biztos értelmes egyetemisták
-
Háttérben hálózati topológiák, meg ábrák. :-))))) -
jovan, ülj le és fórumozz :D -
#52911 -
Kanál #52956 
-
Az állapot nálad: IQ = zérus -
'nyád :DDDDDDDDD -
Természetes szépség kell akkor ittvan nesztek vigyázat ez büntet!! -
:DDDDD -
Ráhagyom, hadd legyen igaza, hisz mindig én vagyok a gonosz.
Igazság sehol, de ezt már megszoktuk. -
Balu san #52950 A tehetség! 
-
te meg egy műfasz :D -
Most azon gondolkodtam, hogy miert is kerult be a vicces kepek topicba ez a modell holgy?
-
Nem fogod fel, hogy ez egy kép a képsorozataiból?
Vegyen fel pulcsit és farmert bakanccsal? Akkor aztán szép lesz. -
FLAME! -
Balu san #52945 ...vagy "ribanckodás" mellett modell.
-
Felőlem lehet maga a szépségkirálynő is, ha így néz ki, így öltözik, nekem műnő - kész.
-
egyikötök se ismeri ... lehet hogy modelkedés melett ribanc :D -
Én is szeretlek cicám, csak gondolkozz mielőtt leribancozol egy modellt, mert ESETLEG fogalmad sincs róla ki az. -
Szép a szeme (is). -
Dedós stílusoddal máshová nem is vagy való... gratula. Otthon majd pelenkába tesznek, és a grízes pempőt is bekanalazzák majd a szádba, megböfiztetnek és miután teleszartad megint a papirpelust, kitakarítottak, visszadonbak a csörgősipkás babáid közé... ahová való vagy. 

-
[center] -
szoptad, suliban voltam, egyesek még oda járnak :OOOOOOOOOOO -
Fáziskésésben vagy... nem baj, majd máskor neked is összejön...
-
En azon szoktam gondolkodni, ha a termeszet ilyenre kepes, akkor miert nem mindenki igy nez ki?
(Ismerek en ilyen lanyokat, akik nem modellek, hanem korhazi növerek stb. es biztos nem mü rajtuk semmi, szoval tiszta termeszet...) -
igaz hogy ő mercedes terell és ő egy modell, de nem baj, majd máskor összejön -
kedvesvaty :| -
Ez:
-
szerintem meg kurva szar aki olyat hallgat az egy balfasz -
YaniMan #52931
smelyik a hétköznapi kép róla? -
A münö, akiröl beszeltem :-)
Ugyan az a lany:
-
Hát fürdöruhás képem az nincs róla,ugyhogy csak a szavamnak hihetsz,de tök ugyanolyan teste van mint #52872-nek (cici is detto)Itt a képe,de azt vedd számitásba hogy soha semmilyen sminket nem használ,sohase szolizik,és tél vége volt amikor ezt a képet csináltam+neonfény (azért tünik ilyen hullasápadtnak)+ez már 1,5 éves kép,azóta a haja a derekáig ér. -
-
Pécs.
-
Szerintem nincs semmi baj a csajszival. Aranyos.
Az a 60 nö meg szerintem annyira nem csunya, legalabbis vannak köztük nehanyan, akik arcra csinosak. Hogy a testük nem barbi fajta? Istenem, ti ugy neztek ki, mint Kent?
Egyebkent valoszinüleg innen a hozzaszolok 90%-a csak abbol a hatvan-fajtabol fog valaha is megdugni egyet.
Amugy meg a münökröl: A veszett jooo csaj topikba linkeltem egy kepet egy nemet szinesznöröl, akivel mostansag együtt dolgoztam. A kepeken azt mondanad ra, hogy münö, de peldaul mikor megjelent lötyögös farmerban es egy kinyult poloban smink nelkül, akkor csak egy aranyos es csinos lany volt.
Szoval mindenkiböl lehet münöt csinalni, ezen nem erdemes vitatkozni. Addig amig meg nem ismered szemelyesen, ne itelkezz senki felett :-)) -
Nyiri #52925 Hasonlo kategoria... Remelem minden nap sirva adsz halat az istennek :D Meg akkor is ha ateista vagy :D -
Én se értem a flém okát,ez egy aranyos kiscsajnak tünik.A Pamela Anderson,az egy műnő,nem is tetszett soha,de ez ari(amúgy a csajom meg ö tök hasonló kategoria,márpedig csajom aztán nem műnő)