379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • desigo

ték + 1 :))))))))
  • cSuwwi
    30%, mondjuk 60 fölött még senki sem volt, szal itt valami bibi van :D

[apró]btw, tékö, 54k[/apró]
  • haxoror
    Ha a férfiak többsége érzéketlen állat mert szerelem nélkül is lefekszik egy nővel akkor a nők többsége is az, hiszen szintén szerelem nélkül lefekszik ezekkel a férfiakkal, nem?
    :)
  • Dynamic
    Én is azt mondom, hogy kell valamiféle vonzalom(legalább a külseje miatt), de nem kell, hogy a szó szoros értelmébe szeressem.Ha összejövök valakivel szórakozóhelyről, munkahelyről, mert jól néz ki, kedves és benne van a dologban akkor miért ne.A szeretethez sokkal mélyebb és régebbi ismeretség kell.
  • Hunnenkoenig
    Hat en egyszer mentem kupiba kiprobalni...mit mondjak, nem jött össze...
    Jot beszelgettem egy fel havi fizetesert...

Szoval igen, en csak azzal tudok lefeküdni, akihez valamilyen alapvetö modon vonzodom...

Ferfi letemre...
  • Dynamic
    Te jó isten, persze, hogy szoktam.Nyílván kell valami vonzalom, de nehogy már csak azzal szexeljek akibe szerelmes vagyok vagy járni akarok vele.
    Amúgy meg itt nem arról volt szó, hogy barátnő mellett dug-e valaki mással is.
  • Broafka
    miért te olyannal is szoktál sexelni akit nem is szeretsz?
    jó tudom, a mai világban már mindenki ba**ik mindenkivel, de hogyha valakinek van barátnője, akkor ne ba**on már mással...
  • Prof William
    Szomjasak? :)))
  • Dynamic
    Mármint, hogy te fiú létedre csak azzal a nővel élvezed a szexet, akibe beleszeretsz?Sorry, de ezt nem nagyon tudom elhinni.
  • Shep
    az összes ilyen teszt marhaság, de ennek ellenére mindenki kitölti őket, így aztán x emberrel több embernek van munkája, fizetése, megélhetése stb.
  • Broafka
    ez akkor is hülyeség, ez olyan mint az a hülye zene hogy "operába jársz, buzi-e vagy?"
    vagy mi a szar az
    vannak olyan kérdések is benne aminek tök semmi köze ahhoz hogy most buzi(s) vagy e vagy nem...
  • I.C.ram
    20% :)
  • Dynamic
    Az érzéketlenség szó nem egészen illik ide.Úgy mondod, mintha ez az egész a férfiak tudatos gonoszságából fakadna.Az, hogy a férfi bármikor bárkivel(persze jobb esetben nővel) képes dugni és élvezni azt az nem érzéketlenség.Ez pusztán biológia, nem hiszem hogy bármi kivetni való lenne benne.Fajfenntartási ösztön, pontosan, ahogy az állatvilágban is megfigyelheted.Ettől függetlenül egy férfi is teljesen máshogy viszonyul egy olyan nőhöz akit szeret, mint egy alkalmi kapcsolatban szerzett nőhöz.
  • Shep
    16%
  • FtranX
    26% "Too Straight" :D
  • cement
    beszarok, a 33 szerencseszámom, erre 33% lett :DDDD
  • Kandurex
    Keresztesháborút folytatsz az ügyben
  • Grave Digger
    Ez az én szemszögemből nem igaz. Én csak azzal dugok/dugnék, aki megteccik. ez már valamiféle szimpátia kérdése nem?
  • Sné Zsuzsa
    Te vagy a kivétel drága!!! Benne vagy az 1%-ban
  • Sné Zsuzsa
    Most ezzel alátámasztottad azt az elképzelésemet, miszerint a férfiak többsége csak egy érzéketlen "állat" (csak az állatok létesítenek elméletileg szexuális kapcsolatot a fajfenntartás végett), akik csakis ösztönösen d*gnak azzal, akire éppen feláll a ...-uk...a kevés maradék vagy homoszexuális, vagy már ezer évvel ezelőtt lefoglalták őket (jajj de szerencsések azok a nők!!!) :Ð
    /Amúgy elég sok ilyen típusu "nőstény-állatot" ismerek az ellenkező nemből...szal vannak itt kivételek/

Nem tudom...én inkább maradok a "szex" a szerelmemmel lemeznél ;)))
  • Ahhoj
    hehe, nekem pont ilyenem van :)
  • MECRATS
  • akos
    Én pl. kikérem magamnak az általánosítást.
  • Dynamic
    Ha a férfiak is így működnének, már kipusztult volna az emberiség.
  • MECRATS
    nekem 53%
  • haxoror
    "a poén kedvéért beraktam azt hogy fiú vagyok..." (ezt nem tudtam kihagyni :)

A teszt sztem nem arról szól hogy buzi-e vagy hanem hogy buziS-e vagy szal a mások felé mutatott képről :)
  • Pupcika
    miért nem a hívás :D
  • desigo
    Minden felső bepipálása után 60 % :)))
  • dunga
    mi yol feldobtam itt az életet:>
  • cyrus #53972
    nekemcsak harminchat (Y)Y()Y(Y)(Y(Y
  • Broafka
    ez hülyeség kicsit
    csak a poén kedvéért beraktam azt hogy fiú vagyok és csak fiúkkal sexelek, és ugyanúgy 36% jött ki
    én ennél már 80%-ot adtam volna legalább
  • haxoror
    16%
    és még lebaszás is van a végén hogy túl hetero vagyok
  • Aspyrin
    23:O
  • Broafka
    36%
    bár én sem értettem a felét :)
  • Maco13
    10...
  • Ben C