379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Nah, ezt vártam már egy ideje. -
láttad az animáciot? sztem nem!! nemtom mi volt benn ilyesztő? -
Hirtelen ijesztgetős alkotások kitiltást eredményeznek!
Mától ezzel bővült az alcím. Remélem egyértelmű. Nincs erre senkinek szüksége... -
sorry LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL de tényleg nem tudtam
-
utlom az ilyeneket...kurvára aranyos....baszki....ha lehet, akkor megkérek minden kedves netezőt, hogy legyenek tekintettel olyan személyekre akik gyerekkorukban nem lettek kímélve az ilyesztgetésektől, ezáltal az ilyen videó felvételeken képesek annyira megilyedni...várj:
-kihült a kezem hírtelen
-remeg is szerencsére
-ja...a lábam is :D
-az átlag 80/56-os vérnyomásom szintén beindult (56-os pulzus :D)
Szal lehet gáz, hogy ilyen vagyok, de bevallom 18 éves léttemre hajlamos vagyok megilyedni az ilyen picike, kis hülyeségektől....ha megkérek mindenkit szépen, írjátok már majd oda, hogy kicsit ilyesztős vagy vmi....please!! Sajnos fantáziaerőm alkot nap, mint nap és sajnos hajlamos vagyok kivetíteni magam elé....így egyzser már majdnem dokihoz vittek....tesóm csak annyi meséélt el, hogy a hátad mögött áll a "Kör"-ös csaj és hírtelen bevágta rám az ajtót (sötét volt), melynek hatására 2 hétig hajnali órákban alukáltam el...szal túl erős a fantázi erőm...sajnos :(
Köcce előre is :) -
cöcöcöcöcö
-
-
motorolanokia #55119 aha a kreténből! -
még jo hogy mindezt nem a késével csinálja :D -
:DDD Jajjj...te olyan dilis vagy Pelleri!! ;))) -
:D:D:D 
-
Ordít, idióta, zavarja a szomszédokat, veri a gyerekét de nagyon durván, ocsmányul beszél :) Ennyit a "hentesnéről" :) -
-
ugy néz ki mint a hentesnéni -
Hát, nem humoros, szánalmas, de igaz... egy szomszédasszony. Nem csodálom, hogy elvált.. :D
-
Ezt a faterom munkahelyén az egyik kollégájával követték el. Ő irta oda, hogy házi kolbász eladó, a hülye haverjai meg aláírták, hogy ugyanitt kóbor macskát veszek. -
Ez egy régi Kretén újságból lett beszkennelve nem? Voltak benne jó polyénok :)) -
Kár pedig pont háttérnek való átméretezem meg pixeles :( -
Nekem is csak ez van :( -
Norbi fittneszleckéi elött:
-Te,Zoli,nem megyünk...
-Nem megmondtam hogy ma kussolj,vigyázz,mert kihozol a szatyromból...
Norbi fittneszleckéi után:
-Most megdöglesz abban a rohadt szatyrodban gecie
-
Votl egy sokkal jobb, ahol sokkal durvábban megijedtek az emberek :D -
én is! -
Aspyrin #55104 omg o_O -
Hi erről a képről kérhetnék egy 1024*768-as linket? -
Ez nagyon állat!!! :DDDDDDDDDD -
Sajna csak az álmaimat irom ki magamból :) -
mellette meg bányarém -
és még ha tudnám hogy igaz mi? :DDD -
wow ezek a történetek amiket költesz :))) -
[csengetnek]
-Szevasz Lacikám,gyere be!
-Szevasz!Te,mond csak mi az ott a....?
-...az ablakomon?Mióta kiderült,hogy ismerem pelleri-t az sg-röl,azóta nem száll le rólam...bármire hajlandó,csak találkozhasson vele a szerencsétlen,nem érti szegény,hogy pelleri csak 18 éves szüzekkel...áh,na hagyjuk,beszéljünk másról :)
-
ez nagy:) -
Dúrván szólhat :)
-
:D -
a Batman-jelre gondolsz? Az über!
-
:DDD -
Nem fogom sajnálni. Mindenkinek vannak gondja. Az nem megoldás, hogy lepuffantok egy madarat, majd mutogato ma győzelmi trófeát.
Egyébként "valakinek" az infójában taáltam:D
"Foglalkozás, hobby: Informatika, Idegen nyelvek, WRC World Rally ChampionShip & Dugás :D" -
ez "beszólás"? -
hagyjátok, az ilyen esetekben (viccen kívül) valami családi gond szokott lenni a probléma. elváltak a szülei, rossz körülmények stb..igazából sajnálni kellene. -
3! nyertem? -
egyetértek..