379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
nembaj, öröxöld:D -
Kommentek sztem hatalmasok. :DDDDDD -
qper #55325 nagyon régen (vagy 12-14 éve) volt a Bravo magazinban egy "Kék madár" szexológiai rovat, ott voltak kb. hasonló kérdések, igaz ott azért egy szexológűus megpróbált komolyan válaszolni a komolytalan kérdésekre. -
:( Ezek már több évesek,szinte minden viccfórumon megfordultak már (annak ellenére, hogy nem vmi viccesek) -
ismertem őket, de megint kúl volt -
ezt muszály beraknom.D!
16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?
Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.
Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
Amelyikbe neked jólesik.
Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
"Anyu, szeretnék melltartót."
Feltünőn csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Előtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret.
Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?
Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt.
Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellenőrizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.
16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget!
Keresd fel Chuwbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.
Úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele.
Ebben a sorrendben?
16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
Ha szerencséd van, is-is.
13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja.
Alapítsatok kommunát.
13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.
Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg?
Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erős férfiakat. Nehogy sírj!
16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.
8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
Maximum elmebeteg.
15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.
Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.
11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?
Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.
....még hónaljszorzetem sincs...
Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes
....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
FÜRÖDJ VAZZE!!!!
....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?...
Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
-
-
:DDDDD -
-
Aspyrin #55318 horrorra akadva
-
[Walaki]D`Lair #55317 Buchannon...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ez hülye!!! 
-
Prof William #55315 Jeeee ez Mícs!
Nagyon lecsúszott szegény a Nájt Rájder után. :) -
-...pesze,szivesen segitek,én is voltam kezdő.Szóval nyomsz egy entert,aztán balról a második kapcsolót jobbra forditod...Szólj ha megvan
-Oké,szóval enter,és a kapcsolót ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
-He-he,április bolondja!
-
nem hiszem hogy ő volt, mert Crazygirl 16 éves asszem és egy osztálytársa csinálta, te meg egyetemen hallottad ha jól gondolom? -
WTF!
-
ÁÁÁÁÁÁ....ez nagyon jóóóóó!!!! :D:D:D -
:-pppp -
Ezt sz*pta a kis türelmetlen
-
Magyarorszagon ugy tudom 4000 FT-ot naponta. Lehet, hogy 1 orat vagy ott, lehet, hogy 10-et. Atalanyban annyit kapsz.
Ausztriaban 30 eurot.
A harom srac viszont ki lett valasztva tipus szerint es ök ezert azt hiszem ugy 60 es 100 között kaptak. -
:DDDDDDDDDDDDD -
Vá... Bazki! (én nem láttam a képet, de mostmár nem is akarom) -
igen ez az az eset, mikor az utasok a tévén nézték, hogy túlélik-e?
Keresztbe fordult az első futómű és úgy kellett landolni..
Sokkoló élmény lehetett.. -
Ijedős? :D:D:D -
OFF
Hát ilyet. Emlékesztek CrazyGirl képére a napokban, amin egy madár volt felakasztva, és milyen humorosnak találta?
Ma ülök előadáson, a mögöttem ülő sorban felfigyeltem a beszélgetésre, mert erről a madárról volt szó. Előzményt nemtudok, mert csak arra figyeltem föl, hogy röhögve meséli a balfék haverjainak egy hosszúhajú idióta, hogy "höhö eltaláltam, az meg elfeküdt".
Látta hogy vergődik, ezért megpróbálta fejbelőni, de csak a csőrét találta el, az meg letörött. Később kiderült, hogy a tüdejébe lőtt, és a vérétől fulladt meg a madár. Ezen eröltetve röhögött, mert érezte, h ez már beteges. Aztán elmesélte, hogy amikor fellógatta, h lefényképezze, folyott a vér a szájából. Ezt már ő maga sem találta viccesnek, de próbált röhögni.
Amúgy tipikusan olyan ember akit csak azért nem köpnék arcon, mert kár a nyálért.
ON -
-
nokia:) -
[Walaki]D`Lair #55300 Azaz! -
vizsgázó az oktatónak: "fék jó" -
A nyomok alapján is úgy néz ki. Elég dúrván néz ki. :) -
ez nem az amikor a kerék keresztbefordult és ugy szántotta a pályát? -
Áhh ennek köze nincs hozzá szerintem.
Arra godnolok, hogy behúzták a satúféket, vagy beszart a fékrendszer, és a blokkolt kerekeken végig csúszótt a betonon. -
Gondolom többszörös durrdefekt -
De ezyg hogy történt? Satúfék? -
[Walaki]D`Lair #55293 Még a csapágy is baszki :D:D:D:D -
pwned :D -
Szép kis esztergapad leszállópálya. -
a multkori kényszerleszállás eredménye..
-
-