379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
lál:) -
:DDD -
..........BUUUU!!!!!....... -
ööö....sorry mister tökély....ne haragudj felség, hogy nem tudom értékelni a baromi nagy humorodat, kérlek ne fejezz le...
Ja és egy dolog....(nem kifejezetten neked szól)
Engem nem érdekel az ijesztgetős dolog és rohadtul nem érdekel, hogy ez vkinek humoros vagy sem...sajnálom, de itt nekem van jogom szólni, hisz ki van kötve, hogy nem lehet ijesztgetős összeállítás...szal be fognám a képemet, ha nem lenne tíltva, viszont ez nem így van...szal senkit nem érdekel semmilyen féle ijesztgetős dolog...aki ezzel nem ért egyet az másszon át egy másik topicba.
Nyiri: Értem, hogy hozzád, hozzádtartozik, de én kifejezetten utálok félni, megijedni stb. Szal légyszíves valóban mellőzzétek az ilyen kis összeállításokat (te mellőzöd, tom).
Nincs harag asszem senki részéről, nem akarunk senkit sem bántani, csak tessék erre odafigyelni, mert nem mindenki szereti. éljen a tolerancia ;)
OFF -
én láttam a fenti hsz-eket, inkábbszoltam a húgomnak és ő szívott:D
de nyugi, énis megugrottam:DDD -
856 879 vót:P :) -
igen is értettem:)
csak az ellenőrzőmbe ne kerüljön be és a szüleimnek ne tessék szólni:) -
Leírod annak a szabályzatot (bár már egyszer leírták :P), aki nem tud olvasni. hmmm logikából 1-es leülhet
-
Redvin #56902 Miert, te talan nem ijedtel meg? -
én nem igazán mert már ismertem őket
és tudtam mire számitsak -
mé megijettél ? -
Nyiri #56899 Jah. -
na akkor csak azoknak akik nem tudnak olvasni én is leírom bár az előbb már leírták
Tedd föl vicces képeidet ide... Ha nem teccik, ne gyere be, ennyi.
A képek felbontása ne legyen nagyobb 1024x768-nál!!! Nagyobb felbontásért büntetőpont jár!!!
Ha hibásan rakod be a képed linkjét, automatikusan, figyelmeztetés nélkül töröljük.
Hirtelen ijesztgetős alkotások kitiltást eredményeznek -
nem mindenkinek van humorérzéke... -
már miből tiltanak ki? húúú de félek. most komolyan ebből kell ügyet csinálni? nincs elég bajotok amugy is? vki belinkelt egyet, válaszoltam rá, nem is gondoltam h ez tiltott dolgok..ennyi le van tudva -
Nyiri #56895 En szeretek megijedni es felni :) Hozzatartozik az emberhez... Egy ket ilyen ijesztos cucc utan jokat tudok nevetni. :P -
Takezó #56894 [egyetért] banpls... de komolyan^^ -
most még mosolyogsz ha majd kitiltanak nem fogsz -
nem megijedtél?:DD -
elég lesz... jöhetnek a képek ! -
Nos.....MI A JÓ BÜDÖS FENÉNEK NEM LEHET FELFOGNI, HOGY ROHADTUL NEM HIÁNYZIK IDE AZ IJESZTGETŐS DOLOG?!?!?! ROHADTUL NEM VICCES, HUZZATOK MÁR AZ ILYEN SZ*RRAL!!! OLVASSATOK MÁR EGY KICSIT!!!!! NEM LEHET FELFOGNI?????? -
Lol elég régi ez a séma:) -
-
régi :DDDD -
Válasz 'GregSB' üzenetére (#56872) ennek ha ezt nem vetted észre akkor megérdemled azt ami most a gatyádban van -
hehe úgy látom egy pár ember repülni fog:) -
:DDDDDDDDDDDDD -
Mintha ki lenne írva itt fentebb, hogy "Hirtelen ijesztgetős alkotások kitiltást eredményeznek!", akkor meg miafasznak??? -
Ez banán lesz. -
Dögölj meg :D Majdnem becsináltam! -
Dögölj meg :D Majdnem becsináltam! -
Ez sem rossz... szegény srác, biztos nem sz**atták halálra a suliban :)
Prim.hu - Cikk -
már olyan régi hogy a cim alapján felismeri a régi forumozó:) -
bekapod -
azért jobbról balról össze vissza...:D -
Ijesztgetős! -
Assparade rulez!