379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
Ne fikázd más babuciját!! Nem szabad! :) -
hoppá! bocsi, de nagy lett,... viszont így jobban látszanak a csajok.. -
akos #56950 Vót.
Csak nem ekkorába.
Htx a rövidlátók nevében! :DD -
ja, 100al ezelőtt linkeltem :C -
Nemtoom vótmá'??
-
Ja ez tatu. -
akos #56946 Tatu? -
Ez mi? -
az új suzuki már egyátalán nem olyan gyenge mint a régi, bár abban sem kellett azért meghalni. az ncap egy komoly, független tesztelő, nem viccből osztogatják a csillagokat -
Ebben igazad van. Mondjuk én nem vagyok oda a drága autókért. Ha autó, akkor opel. Igaz drágább, mint a Suzuki, bár nekünk egy 11 éves A Vectránk van. De nem vagyok én se oda érte, hogy most új legyen. Nálam is az ár a döntő. És ha már van egy árkategóriában több autó, akkor is az ár/teljesítményt nézem. Én nem nézem le az embereket, akiknek mondjuk arra jut, mert nincs is lehetőségem erre, csak néha jól el lehet az ilyeneken poénkodni, hogy papírautó. Különben meg a Suzki motorját nagyra becsülöm, mert árát tekintve hihetetlen jó (gyorsulás) -
pasquale #56942 

-
akos #56941 Hm.
Papírautónak mondják. Mondják...
Nem tudom. Lehet, tényleg az.
Mindenesetre nem ártana figyelembe venni néhány dolgot.
Nem mindenkinek van pénze Volvóra vagy Bmw-re. Továbbá ostoba dolog ezekhez hasonlítgatni, hiszen nem egy árkategória. Ilyen apropón lehetne röhögni azon, hogy mennyivel kisebb és gyengébb kivitelezésű lakást kapsz bp belvárosában 15 millióért, szemben azzal, hogy 130-ért milyet építhetsz magadnak az agglomerációban. Vagy lehet röhögni, hogy milyen mértékű kromatikus aberráció a 40e forintos Trust digitfényképezőn, bezzeg a 340e ft-os Canon 20D-n meg mennyivel nehezebben vehető észre...
És még lehetne példákat hozni.
De tök fölösleges.
Pár hónpja beszéltem egy sráccal. Olyan nagyformátumú gyerek volt. Oda volt magától meg vissza, hogy x év kuporgatás után tudott venni magának egy 20 éves porschét. Ettől máris a mennyekben érezte magát, és úgy gondolta, hogy kb egy kasztot képvisel a... mondjuk a Süddeutsche Zeitung igazgatójával, aki egy havi fizetéséből meg tudja venni a legújabb porschét.
Én örülnék neki, ha az ország útjain a suzukik lennének a legtrágyább járgányok.
De ehelyett inkább a húszéves porschék... mert hát az a yo! Itt balkánköztársaságban.
Csórók vagyunk. De közben iszonyat péndzesnek akarjuk mutatni magunkat. -
Na ez az! -
suzuki.... 4 csillagos... törés teszten...
:) -
Van akinek az, van akinek nem. Nékem az, hogy papírautónak mondják (mondják), és akkor egy ilyen autónak, ilyen "címet" adni. Ízlések és pofonok. -
akos #56937 Aha.
És ebben mi a humor? -
Na vééééégreeeeeee!
-
-
akos #56934 Ne add fel... -
Jól van na! :P Még egen kezdő vok itt a fórumban. :D De remélem azért nevettetek egy jót. -
áz :) -
akos #56931 www.kepfeltoltes.hu -
hát ez igy nem :I -
Többet nem próbálkozom ígérem. Sorry. -
akos #56928 Yo kép
-
Hát nem. :(
Suzuki -
Ezt nem rég fotóztam egy kiállításon. Remélem megjelenik.
http://www.daeemoon.ingyenweb.hu/Foto%20k500i%283%29%2Ejpg -
ez? :-/
sztem inkább ronda!
Az unokatesóm babája, nah az cukii :P -
Istenem de cuki!!! :) -
akos #56923
Gondolom a szanaszét szolizott szingli-t ismeritek már (itt is volt párszor), de érdemes a többit is meghallgatni.
Lökd meg demszki v2 és a made in balkán kötelező!
http://www.stonebridge.hu/pilu/ver_html.html -
blackgamer #56922 -
Szerintem legyen az, hogyha be is kerülnek írják ki hogy EZ IJESZTŐS vagy valami, mert néha jó dolog az ilyeneket elsütni, mondjuk egy szűkebb haveri körben :)
(gonosz) -
Úristen! Én majd beszartam! Tiltsuk má ki! -
ááááá ez nagyon vadállat :D -
lehet hogy nem kéne ide betenni ijesztegetőset, de ez nekem tetszett, ez a jobbik fajta, mert a GregSB #56872-én meg se ijedtem, azon inkább röhögtem.
azért kell egy kis adrenalin növelő :) -
relaxálni tudni kell :D
-
nyuszik:) -
-