379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Aspyrin #57556 Mao parancsára meghosszabítják a nagy falat:D -
Amúgy ezzel mit akartak? Piramist építeni? :-)))
Ókorban ilyen nem történhetett volna meg. -
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Ezt a képet én már láttam az ogrish.com-on! -
szabadságon vagyok :) -
Úristen...
-
Your score is 83% -
Prank #57548 75% :( -
nekem is -
Your score is 100%
:) elég könnyű mert a fake képeken nagyon látszik nm rendes vászon vagy papír az alap, hanem számítógépes progival rakták össze,de azért nem rossz -
Jajjbocsánatnemakartalakmegbántani 

[

Annyira szégyenlem magam
-
75% -
Javaslom gyakorold az értelmezést mi a különbség a humor, és mi a sértegetés illetve a kötekedés fogalmak között. Mert úgytünik nálad ezek összemosódtak... -
Jabocs, azt hittem olyan topikban vagyunk ahol a humoré a főszerep. Én kérek elnézést. -
nekem 67% lett -
Pajti fogd vissza magadat azt ajánlom, ha kamu a szöveg akkor kamu a szöveg, na és akkor mi van?
Különösebben nem mozgatnak meg a sportkocsik, de a kép és a szöveg tetszett, gondoltam berakom, ha neked ez fizikai és lelki fájdalmat okoz, akkor kapard a falat inkább...
-
67% -
Ezt a kamiont egyébként az Enzós csaj faterja vezette :PP -
A nem megfelelően rögzített rakomány veszélyei:
[i]Figyelem! A hozzászóló fenttartja a jogot arra, hogy a kép és a szöveg összefüggésbe való hozása esetlegesen nem fedik a valóságot! -
ja és kb 10 mp alatt :) -
Your score is 75% d: -
LOL!
Your score is 92%
A krokodilt rontottam és pojénból mentem.
Ez az "olyan ronda, hogy tuti art" elven. -
Meg azé aki elhiszi, pláne továbbadja :PP -
az se rossz -
Mint említettem volt, a StrangePolice.com-on olvasható ez a történet. Ugyhogy a dicsőség az övék. :D -
Murciélago:
Description:
The owner of this vehicle had the car for less than 1 hour before he wrecked it. The first thing he did was go back to the dealership and order another one.
OMG LOL 1 oraja vette meg mikor osszetorte, es miuta osszetorte visszament es rendelt egy masikat. nincs péz, nem elég :D -
LOOOOOOL :D::S_S?D__SD:SSDSSDDDDDDDDS -
Pedig egész jó kamutörténetet fogalmaztál :D -
Az Enzo eredeti története
A Murcielago eredeti története -
Takezó #57526 75%^^ -
nem igazán hihető -
67% :P -
Hatalmas kamu. A képek a www.wreckedexotics.com ról valók, semmi közük nincs az alant látható történethez. -
75% -
58% :P -
a gyökkkerek... -
Noodlee #57519 Your score is 58% -
67% -
Ott van a képen nagy betükkel, honnan való, szóval akár magad is utánanézhetsz, egyébként meg ez a szöveg volt felette:
2 EXPENSIVE EXOTICS SMASHED BY 17 YR OLD GIRLS - DADDY'S ARE GONNA BE MAD!
Two if the world's rarest exotic cars, The Lamborghini Murcielago and the newly introduced Ferrari Enzo, crashed today in the Park Cities area while street racing. There were a total of 5 teens involved. The Lamborghini apparently was driven by minor Courtney Shannon, daughter of Danny Shannon the owner of a large exotic cars dealership. The Ferarri Enzo, the world's rarest car, was driven by Rabecca West who's father is a prominant attourney. Both girls are of age 17. Three males, Andrew Lambert, Chase Shannon, and a third who's name has not yet been released, were passengers.
Both females and two males are conditioned as stable, while the third male is conditioned as critical. All 5 were taken to Presbyterian of Dallas. Rand Allemond says "I saw the yellow one coming down the street and make a sharp swerve-like menouver and turn sideways while the other ran into it. Then they both slid into two other cars and that's when I ran inside to get my wife and call the police".
The Lamborghini is valued at $280,000, and the Ferarri is valued at more then $2,000,000
A 2 milliós árat én utólag átjavítottam ~650.000$-ra (elvileg ez a hivatalos vételára), bár lehet, hogy hozzájutni tényleg csak két misiért lehet...