379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Punker
    eddig se lehetett.....
  • Takezó
    héhéhééé, Punker bazzeg, eddig lehetett linkelni 18+os képet, szal ezt most vond vissza, és írd szépen ki fejlécbe, hogy nem lehet -.-
  • dunga
  • Takezó
    sryak, törölve:)
  • Crem
    ez nemrég volt...
  • RelakS
    breki O_O
  • Takezó
    Ejrópai fővározst epitunk!4444444
    14+
  • Crem
    basszus!:DDDDD
  • Takezó
    A Papp László Aréna Tijesztó után
  • tigeroo
    sry késő, jelentettem a modiknak :)
  • OrioN the S
    LÁL
  • robotnyk
    "LABDA VÓÓÓT, BAZE!!" :)
  • pelleri
    -...az utolsó...az utolsó kiv...
    -Mondja papa,mondja!
    -Azt..azt...kivánom...hogy...NE temessetek a családi kriptába!
  • pelleri
    :)
  • artschiatwork
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDD
  • sferrari
  • deep
    A legújabb fejlesztésű DVD író

Valamint a PALM PILOT:DDD
  • Crem
    Ezt kár volt...

De legfőképp, mert fizetős warez!!!!

4-5 biztos kapsz ezért...
  • tomsolo
    kata táncol?
  • pelleri
    aranyosak
  • pelleri
    Egy reklám,amit rövidnek fogsz találni? lehetséges :)
  • cbdkroa #59968
  • sferrari
    sorry ez a jó kép:

• sferrari
    A körök hipnotizálták a csávót:

• Sné Zsuzsa
    júúúúúúúúúúúújjjjjjjjj
  • sferrari
    ez minimum egy gerinctörés :)
  • pelleri
    -Mmmmmegvan,enyém a bogyó!
    -Nesze,ez a tied ,geciee!
  • OrioN the S
  • artschiatwork
    az igen... :D
  • pelleri
    A marketing csúcsa :)
  • pelleri
    -...ha nincs baja se a lökháritónak,se a lámpának,akkor egy karcolásért hivsz fel,asszony?! Majd otthon megbeszéljük
  • Sné Zsuzsa
    Értem. Sőt...megértelek.

Most már viszont büntipont jár érte...most már változott a dolog...én nem kiáltok vérért, csak megértésért :)
  • Aspyrin
    Megmondom a frankót: volt egy időszak itt ebben a fórumban(még bőven a reged előtt) amikor zsákszámra mentek ezek az "ijesztegetős" történetek, de akkoriban senkit sem zavart, sőt, egész linkgyűjteményeket találhatott bárki. Semmi gond, szüntessék meg, de azt már nagyon undorító dolognak tartom, amikor felháborodott fórumozók tucatjai kiáltanak vérért, miközben anno ők is hangosan nevettek..
  • Sné Zsuzsa
    Vazzeg

Hogy ezek miket ki nem találnak!?!?!

Hát hallod....ennél kényelmesebben már nem is lehet...nesze neked, akinek a napi sportot ez jelenti
  • Sné Zsuzsa
    Ijesztgetős....nem tudom...én valahogyan nem szeretek megijedni...nem szeretem az erőszakot, nem szeretem a horrort...valahogyan én kerülök minden agresszív, ijesztgetős, netán felzaklató dolgot...nekem nem kell az életembe ilyen inger..lehet ez butaságnak hat, de én valahogyan csak a vidámságot, a boldogságot sugárzó videókat, képeket, filmeket kersem és ezért is jövök ide...ettől nem vagyok "fosos" (az egyik srác így fogalmazott) ...csak nekem más jelenti a 'lelki kielégülést'. Hát ennyi a magyarázat, hogy többek között én is, miért nem szeretjük az ilyen alkotásokat.

Amúgy, ha ennyire nagy a kerset az ilyen videókra, miért nem nyit valaki egy ilyen topickot? Tutira menne! Én nem nyitok, mert engem ez a téma nem érdekel, de vki igazán nyithatna és nem lenne ebből vitatkozás. (mondjuk főleg annak kéne nyitnia, aki a 'fosos' dolgot írta)
  • Sné Zsuzsa
    Igen. Nagyon meglátszik, hogy ki a fotós, mit hoz ki az 'alanyból'. Nagyon tetszenek a képek, de az újak valóban jobbak...a régebbiek kicsit másabbak...nem olyan jó a fotós!

Csinos, szexi, visszafogott....az ilyen képek tetszenek a legjobban...láttam én már annyi ribis képet életemben, de az ilyen képek, mint ami Katának is van ezerszer izlésesebb és kellemesebb. Az ilyen képek kerülnek fel plakátra. Szal le a kalappal a fotósnak és a hölgyeménynek!
  • I.C.ram
    Filmes kutyapoénok a valóságban
  • I.C.ram
    Dugógép 18++

Zene, kis sárga hangja, korítés durva nagyon... de maga a cucc se semmi. elmebeteg japók.
  • Láma!
    ez nagyon nagy:D
  • Lynx_TWL
    szted szívbeteg nem lehet fórumozó?