379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Aspyrin
    victory
  • OrioN the S
    :DDDD
  • pelleri
    Nagyon helyesen cselekedett,brit tudósok kideritették hogy az egyre elharapodzó tékelés nagyban hozzájárul az ózonlyuk növekedéséhez :)
  • Raszkolnyikov
    aha
  • Raszkolnyikov
    Szerintem az aki ott a háttérben mutogat valamit az újjával. Be is van karikázva pirossal.
  • Crem
    de csak nem írtam ki!:DDDDDD
  • Raszkolnyikov
    Nem tékelted meg???
  • Realtibi
    leukémiás-.-
  • Aspyrin
    Tessék leszakadni a kövér csajszis témáról, uncsi.
  • BenceYCE
    Én csak azt vettem észre, hogy egy frizurával és egy smikkel elintézi a best of képét. Nem szeretem a lusta embereket. Lehetne szebb is. De , hogy #60162 bld-t idézzem: IGÉNYTELEN! Még a best of képét is csak úgy összehajigálta. Mozgás- és testkúltúra zéró. A tokáját takarja a kugli fejét meg ki is hangsúlyozza. De a cikizés távol álljon tőlem. Mindössze annyit mondok, hogy kaphatott volna több építő kritikát is. Én nem azt, mondtam, hogy bűnronda (bár lett volna miért) hanem, hogy min kellene változtatni, hogy szüksége se legyen holmi netes társkeresésre.
  • Aspyrin
    :DD
  • DanielT
    LOÁL! :DDD
  • pelleri
    -Jónapot,dvd lejátszót szeretnék venni.De ne jezsuita legyen! Se katolikus!
    -Uram,mázlija van :)
  • pelleri
    Melyik ember lehet a képen a CIA beépitett ügynöke? :)
  • pelleri
    Szerintem is aranyos ez a csaj és kedvesnek is tünik,egyszerüen csak a sz*r adottságaiból ezt tudta kihozni,és talán nem is rontotta el,mert lehet hogy még mindig ez áll neki a legjobban,biztos kipróbált már mindenfélét és ez tetszik neki.Inkább az ilyeneken tudok döbbenni,ezzel a "jó csaj vagyok" nézésével,közbe olyan segge van mint egy 40 éves nönek,+még ki is rakja közszemlére
  • artschi
    képt!!
  • fsgh
    jaa akkor jó
  • szando
    utolsó hozzászólásom a témával kapcsolatban:)

csak te nem veszed észre hogy most itt kurvára nem arról van szó hogy milyen a sminkje meg a haja? :DD
  • Sadist
    Nagy kofferba jó pakolni, csak égő vele közlekedni :D
  • bld
    kb ezeket tudtam volna még hozzátenni szegény lányka jellemzéséhez akit iylen dúrván kicsúfoltak a gyerekes fijúk jújj szánalmasok
    na jó hagyuk a témát sztem mindenki tud mindent
  • BenceYCE
    Szerintem meg lazán el lett b@szva a sminkje. Először is nincs szemüldöke. Az a csik meg amit Ő annak nevez az nem szimetrikus. Ráadásul a túlsújért had ne a szüleit hibáztassuk már mert "nem löktek mégegyet". A hajából legalább egy tincset az arca elé rakhatott volna, hogy keskenyítse valamennyire. Amúgy a műanyag plázacica még esetleg egy csinos csajnak áll jól (annak se mindig) nem pedig egy ilyen elhanyagolt testnek. Karikafülbevalót meg szabolcsban hordanak a fehérzoknis szandál mellé.

Ez az én véleményem. Lehet sajátom ugye?
  • bld
    ez pont olyan amúgy (még picit offolva) mint amikor volt iylen virtuális barátnő és írta pár tag h bazz ekkora fazsságot meg stb és vmki meg magából kikelve oktatott mindenkit ki h miért nem gondoltna azokra kockafejü monitorbámulókra kaikenk nem lehet bnőjük....
  • szando
    őőő...

már fogytam picit
  • davos80
    Amúgy meg tényeg hagyjuk,át tudnám érezni a problémáját,nekem is van szívem,de így neten keresztül csak egy kép marad.
  • davos80
    Nem az a baj,h ronda,igazából tényleg gyerekes gúnyról van szó,de akkor tán még gyerek vagyok...
    A smink nem gáz,ha igényes,és ahogy bld is mondta,ez alkalmi,szal csak a kép miatt van kikenve.A másik meg,hogy én személy szerint szeretem a természetességet.
  • Broafka
    ez durva sértés volt, már csak azért is mert Szando fiú
  • Maco13
    lál
  • Broafka
    hát győzik engem sem érdekel
    de, bekell valjam én szoktam olvasni az ilyeneket.
    Mondjuk az ilyen dolgoktól hogy Mr XY egyszál alsó gatyában volt a szobájában és ezt beteszik a storyba, na ez tényleg undorító!!
    De azért meglehet tudni egy két érdekességet is...
  • Broafka
    hát szandó igazat tudok neked adni, de azért nem is
    valljuk be, akárhogyan nézem, állítva, fejjel lefelé, ez a csaj tényleg... hááát... ronda
    de én sem vagyok gyönyörűség és nekem sincsen bnőm, pedig szeretnék :(
    de ha már randivonal akkor előszőr megkeresem a csajt, beszélgetek vele, és ha tetszik akkor jöhet a kép
    sajnos sok ember a külső alapján ítél, én pl nagyon szeretem az osztálytársnőmet, de biztos hogy másnak nem tetszene annyira, de az a lényeg hogy nekem tetszik
  • Sné Zsuzsa
    Öööö...szerintem hülyeség ezen vitatkozni, ugyanakkor nem értem mi a poénos ebben. Asszem nálam gyerekkoromban volt a kigúnyolás, más ccsúnyaságának kinevetése a poén...de nem...akkor sem...én sosem tudtam senkit sem kinevetni azért amilyen...nem értem..

" Nézd már!! Annak a fickónak nincs lába!! MUHAHA!!!"
    Most nem olyan szinten van?? :DDDD

Namind1...én sosem tudtam azt sem felfogni, hogy egyáltalán a Story meg Best típusu magazinok hogy tudnak fenntmaradni, azzal, hogy mások magánéletét kitárgyalják meg ilyesmi...kit érdekel Győzike, meg a Palcsó Tomi?? Nincs nekem semmi bajom velük, csak nem értem az ő életük a rajongókon kívül kit érdekel ...mondjuk ez sem érdekel, hogy kit érdekel

OFF!!!! (részemről tutira off )
  • Frosty01
  • fsgh
    véletlenül nem te vagy a képen?????
  • szando
    és ha ronda? most ha én ronda embereket teszek be azon nevetni fog mindenki? a randivonalon meg azért reklámozza magát, mert reménykedik. talán a ronda embereknek nem jár az hogy boldogok legyenek? de persze te ezt biztosan nem érted..
    a smink sztem távol áll az undorítótól, de mondjuk ez magánvélemény. nyilván azért van, mert jól akar kinézni egy randivonalos képen. (ezért írtam hogy nem hanyagolja el magát)

fejezzük be sztem, nem fogjátok átérezni úgysem ezeket a problémákat.. és nevessetek csak
  • davos80
    Meg ez az öngyilkso dolog...ezzel az erővel én is kinyírhatnám magam,mert nincs bnőm,pedig szeretnék.
  • davos80
    Ja!
  • bld
    nekm erről a képről egész más dolgok is az eszembe jutnak
    pl h a természetellenes sminken jól látható h alkalmi jellegű vagyis attól még lehet a picilány igénytelen..
    a fülbevaló a ruha... szal nem tom mit véded...
  • davos80
    De vicces,mert ronda és erre rátesz még 1 lapáttal,hogy reklámozza magát a randivonalon.
    + ott a piercing,a kihúzott szemöldök )ennél undorítóbb dolog nincs),meg a karika fülbevaló.
    Ráadásul semmi természetesség nincs benne.
  • szando
    ezt nem értem hogy miért kell...

szegény nem talál magának párt, igen, mert dagi. de igényes, ez látszik rajta, törődik magával, nem adja fel mint olyan sokan mások. és pont az ilyen emberek miatt mint te utálják magukat, depressziósak és ne adj isten öngyilkosak is lesznek.

nem flémelni akarok, csak kérlek gondolj bele, hogy ők is emberek, akik kétségbeesetten keresik a szerelmet, mert a fiúk arra nem méltatják őket hogy egyáltalán megismerkedjenek velük.

ugye hogy nem is annyira vicces?
  • Szega87
    veszettül hasonlít egy osztálytársnőmre :)
  • szando
    tudjuk hogy Nektek nehéz :DDDD
    azért 100adik körül csak sikerül, talán :PPP