379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Prof William #60277 Iszonyú és termszetelleneses...
Talán ha elkezdenéenk mozogni, tornázni keceset enni ,mint én... De neeem az túl fárasztó... Inkább b***ák szét a gyomrunkat egy életre....
Marhák... -
a lámás jó
de C-3PO idióta fejénél miért a lába része látható? (csak hogy kötözködjek
)
-
LOÁL 
gay
-
-
-
elég arra átírni,hogy eredményezhet -
Te megtankolnád? 16+ -
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt)18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!
valaki ezt javítsa ki ezt a felhívást, mivel ellentétben van a moderálási elvekkel.
-
-
ez kész!!!!! -
-

-
BenceYCE #60265 #60241-as hsz-ban szétnézel és megtudhatod az ott leirtakból közvetve vagy közvetlenül. Meg mivel nem olcsó így hitelre is megy és akkor nagyobb a végösszeg. -
-
-
:D -
lehet volt má nem tom
:DD -
-
mennyibe kerül? -
BenceYCE #60258 Egyetértünk tehát. A legális változattal csak az erkölcsöm és a felfogásom nem ért egyet miszerint nem komálom a lustákat. Ez van. Természetesen ez csak és kizárólag az elhanyagolásból adódó esetek esetén igaz. Ha valaki mondjuk 3 hónap alatt 45 kilót felránt hormonzavar miatt azt term. én is megértem, hogy az életét veszélyezteti, szüksége van rá. -
Nyiri #60257 Van akinek szuksege van ra es ki is pengeti legalisan. En ismerek ilyet, ugyhogy ne altalanosits :)
Az tenyleg durva hogy valaki igy kijatsza. -
BenceYCE #60256 Csakhogy odébb már olvasom is, hogy nem mindenhol azt írják ám a műtéti lapra ami valójában történik. De biztos ami biztos felhívtam volt csajom annyját aki szülésznő és Ő is ilyen xarral él. Hát neki sem legálisan került be. Szépen ráírtak a papírra egy jólcsengő államilag finanszírozott beavatkozást. Persze csúszott a lé az asztal alatt. -
a patagzó könny cseppeket is megcsinálhatták volna igazán de így is king -
BenceYCE #60254 És mégegy Az OEP támogatásáról miszerint van akinek nem kell kicsengetnie a teljes összeget:
iza59
[Válasz] [Adatok]
2005.11.21 07:23
Sziasztok !
Legnagyobb kétségbe esésemre, nem leszek gyűrűs. Pénteken megkaptam az OÉP levelét " Az eszköz finanszírozását az eredményességi és költséghatékonysági vizsgálatok lezárásáig - és ettől függően a finanszírozási rendszerbe való befogadásáig - nem áll módunkban finanszírozni"
Amennyiben kölcsönt vennék fel nem tudom fizetni a részleteket.
Mindezt köszönhetem a Szabolcs utcai kórház egyik orvosának aki februárban azt mondta, csak fél év gyógyszer szedés után finanszíroz az OEP.
Azért továbbra is olvaslak Benneteket és irígykedem. Midenkinek swok - kg-ot kívánok.
-
Igen ám de nem egy parkolást kell megcsinálni, kattints a tovább nyílra :DDD -
BenceYCE #60252 Ok! Hergelem. Biztos megéri egy fórumtag miatt...
Ja és egy kis érdekesség a hölgyfórum ezzel foglalkozó topicjából:
slanki
[Válasz] [Adatok]
2005.11.22 14:06
Sziasztok
Ha nem lenne másfél éve gyűrűm, most azt mondanám, hogy magától elállítódott. Képzeljétek két három napja megakad minden, mint amikor beszűkítették régen.
Nem történt senkivel még ilyen? Május óta a műtéti állapotra ki vagyok nyitva, és most nem tudok enni, jóformán semmit. mi lehet?
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit tegyek.
-
Nyiri #60251 Oke. Hergeld magad, ha neked igy jo. :) -
BenceYCE #60250 biztos kimaradt a szó a te monitorodon hát megismétlem: MEGBUNDÁZZÁK!!!! Ja és BAZDMEG!!!! Csak, hog ystílusos legyek mint te... -
Nyiri #60249 A masik pedig, hogy nem plasztikai mutet ez. Csak olyanoknak teszik be akiknek tenyleg szuksege van ra. Gyarto kulon ker pszhihologiai szakvelemenyt. Nem ellustult pipiknek van akik nem tudnak magukkal mit kezdeni. BenceYCE eloszor olvass mar utana mielott pofazol. :) -
Nyiri #60248 Kamuzol bazmeg... Nincs ra TB meg semmi (ellenben a tobbi EU-s orszaggal). Mindent sajat zsebbol fizetsz. Ez nem alkoholizmus es drogfuggoseg, ahol ingyen itatnak meg belonek az elvonon. -
BenceYCE #60247 JA csak ha egy kicsit utánanéztek a szakértők körében (noklapja.hu) akkor szép kis lista van azok nevéből akik egy-két mellékhatást véltek felfedezni. De felőlem! Ha van olyan lusta barom aki szobabicikli helyett ezt választja akkor csak tessék! De fizesse ki a teljes árat! Tisztelet a kivételnek. Akinek hormonzavar vagy egyéb más miatt van. De a lusták csengessenek! -
fazság -
a weboldal szerint meghagyják, sazl ha kéne a maradék gyomor, "kikapják" a gyűrűt, és lehet megint hízni... -
BenceYCE #60244 Fogyási eszköz orvosi (műtéti) beavatkozással. Sok esetben puccos nők is ezt választják mert lusták szobabiciklizni és egyszerűbb. Részemről csak az fáj, hogy sokan megbundázzák az állami támogatását és szarérhúgyér megkapják. -
baaaazeeeeg -
Valószínűleg agysejt-állományt burjánoztatnak benne, hátha időközben megjön az illető esze is... -
egyébként meg katt ide
Ha valaki mondja, nem hiszem el, hogy van ilyen weboldal :D -
aztadúrvabakker! egyen kevesebbet vaze
állatok -
valamelyik spektrumszerű tv-n volt olyasmi, hogy a gyomor nagy részét elszorítják egy ilyen gyűrűvel, és utána egy fél karéj kenyértől is úgy érzed, degeszre etted magad. Azt nemtom már, hogy a gyomor többi részével mit csináltak. -
Prank #60238 azt hiszem a gyomor és a nyelőcső közé teszik, hogy kevesebb táplálék jusson a gyomorba...