379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Sziasztok
Segítsetek nekem létszi,volt itt egy hagymapörgetős ének de már nem találom ,igaz akkor nem volt csak 16k hozzászólás,segitsetek melyik # nél van ,nagyon köszönöm! -
szando #87689
ki csinálja utánam? ;) -
Takezó #87687 Hogy mondja? o.0
[center] -
csak mondtam
-
új nyakkendődivat 16+ -
És? -
Ebbe nem 3, hanem 7 !!! csákány volt! -
"Önnek három új üzenete érkezett."
-
Én még nem láttam.:) -
Takezó #87680 volt már, de hányszor:O -
Kicsit beleszaladtak :) -
kisbusz 
-
dettó -
A tükörben az összetört piano látható =)
-
lol :)
-
hát igen:) -
Debil képsor :)
Titkos mutáns hősök -
Egy reklámarc születése.... -
csak úgy :P
-
Videokat sem volt szabad alapbol, aztan mostmar az is fo profil lett sajnos :(
Regen olyan jo topic volt ez, vegignezted, tele volt kepekkel.
Most mirol szol: ott a sok sz*r link, meg ahhoz a hozzaszolasok, vitak, vagy idiota jatekok linkjei, es aztan 30 hozzaszolas, hogy ki mennyi pontot csinalt.
Szoval teny, hogy ez a pekes a vicc topicba valo, de ha az olyan hozzaszolasokert nem adnak buntit, hogy xy-nak mennyi pontja lett a mittomen macskalovo jatekban, akkor ezert sem jarna!
Jah, es ez nem Neked, csak ugy altalanossagban szolt, kijott belolem, hogy mennyire sajnalom e topicot, hogy ez lett belole! :( -
minden nap egy kép -
Itten (is) le tudod tölteni flv formátumban a videókat youtuberól, google-ról és még több helyről, csak a videós lap url-jét kell beírni, ezzel konvertálni is tudsz, de néha nem jó.
egykét flv player: ...1........2. -
Mimóza, ezeket a VICCEK topikba rakosgasd, ide képet/videót, ha lehet, mielőtt a nyakadba varrnak egy pozort -
Nem tudom, most kaptam és nagyon tetszett. -
Szerintem meg ott volt, és mintha a Kern olvasta volna fel -
Hellsing47 #87663 ez volt a heti hetesben is vmikor nem??:D -
Jaj, összeszavakat a keverem:)
Szóval a fly sliccet IS jelent:) -
Pontosabban a fly IS jelenet:)sliccet -
óóó...ez nekem megvan 3 éve, mé nem szóltál? XDD
Amúgy még mindig marha jó... -
:)
tök szar, hogy nálam szétcsúszott a hang a képtől, és előbb rázta a kiccsókát az áram, mint hogy meghülyült volna a zene :) -
szando #87657 hádde a fly sliccet jelent... :S -
emlékeztek még? én tök hepi lettem ahogy ezt meglestem :D -
Letudná valaki irni pontosan hogy a bannerban adott linknél mit kell csinálni hogy a youtube-rol le tudjam tolteni a videokat?
köszi -
Azért írtam hentest, mert legyet írtak a képen, szal valamire el akartam ferdíteni -
nah akkor mar ertem.. a slicces reszt nem ertettem.. kerestem a lenyeget a legy nek.. -
Vagyis, hogy értem, de szerintem gyenge. -
"Nincs kint a hentes" -Ezt miért nem lehetett rendesen "nincs lent a sliccemnek" írni, amikor szó szerint is azt jelenti?
Amúgy továbbra sem igazán értem. -
a hentessel most alaposan összezavartál?!?!?! -
úgy néz ki a zöld mintha repülőt imitálna.. bár.. tudja a fene.. :D -
Valami olyasmi, hogy:
Valami furcsa dolog van ma.
Éppen piranhákat szülök!
Nem, nem arra gondolok.
Á, tudom már
...
Nem. Nincs kint a hentes. Halvány gőzöm sincs.
(értsd: nincs lent a slicce)