379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
The Story Of Ricky én is megnézem nemsoká :) -
jajj ezt a szart keresem már régóta, mi a címe ennek a filmnek?? :D
szerk: ja hogy The Story Of Ricky Nutcracker, vmi kínai című filmet kerestem.. -
The Story Of Ricky Nutcracker-trailer 
kicsit több erőszak elfért volna :p
-
kis kocka #91592 2. 3. ami nekem bejön:D -
banyek lool! -
-
nem mert nugandai -
Asszem, izlandi. -
köszi szépen
-
Tessék
De ez nem Orosz, de nem is Francia...
-
Braveheart #91585 ez de durva! szájbarúgdosnám az öreganyót ha velem próbálna így bánni 
-
valaki?
-
Cat 02 #91583 már 1-2 hónapja :P -
Baazmeg.... -
Braveheart #91581 LooL - Google Video - kimaradt Mónika-show
már ide is felrakták?
-
az francia show... de vicces..sajna linket nem tudok -
sziasztok. Valaki betudná nekem linkelni azt a videot, amikor egy orosz beszélgetőshowba az egyik vendégnek aki férfi nagyon "nőies" hangja van, és a műsorvezető nem birja és elröhögi magát? nagyon megköszönném :) -
#91578 Szintiboy - Nem lehetek szerelmes? -
azé kiváncsi lennék milyen kérdések azok :DDDD -
Az egyház is újít...
-
Vajon mit láthat ott? :)
-
Thx és ez nagyon LOL:D -
áhh az csak általánosan is igaz, hogy amikor nem kértem gépet mondjuk karácsonyra, akkor kaptam, amikor emg kértem akkor nem kaptam... ez eddig még rendben volna, de hogyazistenbe lehet kiszúrni PONT azokat a pillanatokat, amikor éppen generációváltás megy végbe a számítástechnikában? Emiatt minden gépem 3 hónap múlva már 10 ezerért volt kapható a Tescoban, amikor én 200ezerér kaptam... Én nagyjából tudtam erről, mert olvasok újságokat, dehát ugye ajándék, meg ott aszonták ez a legcsúcsabb(persze a legdrágább) Szal ez így nem volt ok és amikro meg utánaolvasok és összállítok egy gépet, akkor meg ugye arra nincs pénz, meg amúgyis kaptam már egy tökdrága gépet... Ehh azér nem panaszkodom, Word, Firefox elmegy rajta
csakhát ugye az emberben előjön, hogy húbazze ha akkor ez lett volna és nem az... ja nyilván nem hibáztatom a szüleimet.. ők télleg csak jót akartak, csak szegények nem értenek hozzá annyira...
-
Tothenkopf #91572 Nekem meg ma vett 20db üres dvd-t,mikor a lelkére kötöttem hogy cd-t vegyen... mindegy elfogyik. -
há most mondhatnám, hogy nem esik messze az alma a fájától, de nemfogom.
Énse nagyon megyek vásárolni számtechboltba a faterral, pedig vele valamiért iszonyat kedves mindig mindenki. Lehet tőlem már előre félnek, hogy jobban tudom mint ők? Pedig nem igaz... Fater mondjuk télleg azt a látszatot kelti mint akinek ez még a mágia szinten mozog... Nyáron papucsba festékfoltos rövidgatyába, kigombolt ingbe ment(sörhas persze kikandikált) winchesterér a Mistral-hoz... ehh szerintem egyik keze az eladónak végig a riasztógombon volt. Legalábbis csak addig, amíg fater nem kért "kéccázgigás memóriját" a gépbe... Majd utána ecsetlegette, hogy a sok letöltött film foglalja a gyerek gépét és "memóriját" akar a gépbe. Szal ezekután inkább én megyek diszkrétebben vásárolni... Ja hozzáteszem, hogy SATA aljzatú merevlemezzel jött haza, nekem meg IDE-s kellett... ehh namind1. -
mikusmate #91570 Nekem apám azt mondja ahelyett, hogy kapcsoljam ki a gépet, hogy "szállj már ki a gépből!" :) -
Mindegy:D Akkor pendrive :) -
tollvezető :DD -
ezek olyanok mint az hogy apám a papagájt le verébezi -
miaza Pendriver? az nem pendrive... mer ha vezető bazze <-- pff namé én se tok magyarul -
:)))
ez olyan régimódi emberkés -
Apám aranyköpései:
Processzor - Professzor
Monitor - TV
Számitogép ház - doboz
CD lemez - Korong
Windows - "winofdóz"
Pendriver - "Tetrisz vagy penedrájv"
MP3 - MP
Kb enyire emlexem de tok jok:DDD
-
Az a sziklamicsoda bomba lenne?Azért jó :D -
-
orok igazsag:
"mostanaban annyit jarok suliba h kezd lassan az ivas rovasara menni" -
znaggyon joe: <Opi_tanul> megjelenik DC-n és kazettán
-
-
Nagyon jó játék!
Exile -
álítsátok magyara és írjatok be egy honlapcímet -
nyomi-e vagy? tűzszerész éppen hatástalanítja a bombát, érted, piros, vagy kék drót. Akkormeg jön a haver durranós szatyorral. Vajh mi lesz ebből.