Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
瞳楢琴执室执瑩浻牡楧㩮匮硰执室执獧浻牡楧敬鳿瀰規朣杢㑳
执獧扻捡杫潲漾潤潬權昣咚咚朧1曼正牧畯孳椭憖敧敷止瑩札慲
楤湥褐敲牡氬晥4潴敬鳿戠瑯潴牦浯檳檳檳潴捥捥捥戾捡杫潲渼
浩条扥楫楬敲牡札慲楤湥潴昣咚咚散散戾捡杫潲淺浩条擞洭穑氣
湩慥牧摡敦F栗琨灯檳檳檳捥捥捥曄慢正牧畯摮椭憖敧獭氣湩慥
牧摡敦瑮琨灯檳檳帻捥捥捥曝慢正牧畯摮椭憖敧楬敲牡札散散
2日整權牰杯摩瞫鐠憖敧膊湡皙牯动a牣汪景牧摡教瑮猨慴瑲潃
潬卲牴ER咚莫孳潃潬卲牴学散散噤潢撕彷硰赃摩r漲漲漲AM汰祡
解正潭潢爭摡畩㩳瀲梚漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵呼
鯊戾牯敤慲楤獵呼嘗执獧搴摻獩汰祡PE潬正瀻獯瑩潩㩮敲僅楴敶
执獧搴筮楤匆僅擾運楬敲戭潬正漻陳28兒潬朣楢琴执童执瑩浻牡
楧㩮匮硰执童执獧洞牡楧敬鳿瀰規瞳杢㑳执獧扻捡杫潲渼澗潬權
昣咚咚朧慢正牧畯摮椭憖敧敷1上瑩札慲楤湥楬敲牡氩晥4潴敬鳿
哉琅B潴牦浯嬪嬪帻潴捥捥捥戾捡杫潲狭汯摩「 漲漲漲AM汰祡潬
正潭潢撕彷爭摡畩㩳瀲梚漭戭牯敤慲楤獵呼艦敷止瑩戭牯敤慲楤
獵呼牯敤慲楤獵呼ER獧搴摻獩汰祡PE潬正瀻狸瑩潩㩮敲1茧楴敶
执獧搴筮楤匆僅搂渾颚支戭潬正漻敶晲潬
első pár sort még jól is tördeltem...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ven trottyok vagytok.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
akik forditasert sirnak azoknak szolt..
ez nemvotma!?
gamertag: kenobita
es meglepo modon mar megint retely ovezija halalat..
meglepo..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.21. 21:17:55
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
motorhed enekese,devid bovi,most meg prinsz is meghalt?! gonosz nwo sok kicsinalnak mindenkit..!
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.21. 19:39:57
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.04.20. 19:57:56
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever