Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
MOOORTAL KOMBAT!!4!

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
//www.youtube.com/embed/icCLApyg-_o
BenedekFeco

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szomferi
próbál vicces lenni sok topikban, csak gecire nem sikerült még

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

RelakS

RIP in peace :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/PdFgd_Qyhdo

RatBaG
//www.youtube.com/embed/GCluRCd2YuM

Per Aspera Ad Inferi.

vizes
<#hehe>
Azaz érdekes, hogy ha nem így találok rá, még rá is néznék.
Nem szeretem az erőszakos reklámot.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

benõmenõ
vérpocok

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

szerintem ez kamu.
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

LeWyTy
//www.youtube.com/embed/C-8ERAbOuPU

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
<#zavart2>?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

aranyos ahogy mindig lebuktatjak magukat,ezzel a homoru latomezovel.. halszemoptika meg stb.. szoval tehat a fold lapos.. ez van
BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/z3IzWy2RC08

RatBaG
//www.youtube.com/embed/bDoh8zQDT38

Per Aspera Ad Inferi.

norbre
<#nyes> <#nyes> <#nyes> <#nyes> <#nyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

RatBaG
jaa az az olasz, bajuszos faszi...

Per Aspera Ad Inferi.

acsati
Azt hittem egyből vágni fogjátok :D Pedig itt is volt linkelve több videója is a srácnak. Meg sztem egy kisebb flém is volt, hogy meleg vagy nem meleg.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/LKZYE_TSptQ

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Én a vége felé még az MI-t belevettem volna, mégpedig ott amikor kezd gyűlni a szemét kupacok de már megjelennének a kezdetleges robotok amik idővel fejlődnek, majd egy olyan szintet ér el a robot technológia ahol mindent ők csinálnak, egy sziper-szuper tech városban és ekkor lehetett volna a nagy karosszékes pipálós jelenet, ami után jött volna a gépek lázadása :) amikor is a melós robotok Mr. Welcome-t jégre teszik. A személyi robotja eltemeti, de emlékül magára veszi a Welcome pólót és folytatódik tovább történet, miután a melós robotok kitombolták magukat és lemerülve állnak a romok mellett, a személyi robot el kezdi vissza állítani a földet az alaphelyzetbe a végére már csak ő marad, a kamera rá van fókuszálva a Welcome szövegre majd elkezd távolodni ekkor látni, hogy már foszlásnak indult a pólót lobogtatja a szél még távolodik a kamera ekkor a szél leszakítja a pólót a felirat sodródik a szélben, de már látszódik a robot amely egy erdő szélén áll benőtték az indák, rozsdás, mozdulatlan.....Na jó egy kicsit túltoltam, fullba nyomom a kretént :)
Jani Hun
#352382 nem a füstöt a dohány izét élvezik, szivart nem szeressem énsem.
#352383 a pipa nem hipszter.
#352390 középsuliban a töritanárom ha rajtakapott hogy puskáztál 1es lett a dolgozat, majd leosztályozta a pusta kidolgozottságát, kreativitást, ha nagyon pró voltál 3-mast is kaphattál:D

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BenedekFeco

//www.youtube.com/embed/WfGMYdalClU

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

BenedekFeco

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.05.05. 23:00:34

RatBaG
akik még 86-ban tolták

//www.youtube.com/embed/M-lwgdMqrXY

Per Aspera Ad Inferi.

acsati
Srácok! Keresek egy videót, egy állítólag meleg színész énekel/tátog egy öltözőben, hülye grimaszokat vág közbe és egy színpadon van és gyors tempóban nyomatja. Ezt vagy ehhez hasonló számot énekel.
broman191
Mert Volgának nevezted el... <#banplz>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/D4cFZEk14WA

BenedekFeco

SzirmosSzisza

nearo
végülis majdnem sikerült neki
meghalni

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SzirmosSzisza

RatBaG
bravo, 8.9/10!

//www.youtube.com/embed/rKQonaSLFDQ

Per Aspera Ad Inferi.

Éppen feltölti a lézerágyút! Menekülj!

mcmoha
Első appom, 1979-80-ból. <#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
párszor pofára eshetett :D